Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Férfiak! Van amikor tudatosan...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Férfiak! Van amikor tudatosan nem akartok párkapcsolatot?

Figyelt kérdés
Ha igen, miért nem?
2018. aug. 6. 17:47
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
55%
Mit fogsz te ezért itt kapni. :D *popcorn*
2018. aug. 6. 17:47
 2/11 anonim ***** válasza:
0%
Nem ide akartam :D bocsi :D
2018. aug. 6. 17:48
 3/11 anonim ***** válasza:
Igen, úgy a többség.
2018. aug. 6. 17:48
 4/11 anonim ***** válasza:
62%
Hogyne lenne. Ha épp nincs munkám, nyalogatom a sebeimet az exem miatt, szabadságra vágyom, utazgatok, a hobbimnak élek...
2018. aug. 6. 17:52
 5/11 anonim ***** válasza:
Van. Sőt, ez egy állandósult helyzet nálam. Ugyanis akad számos olyan belső hibám és tulajdonságom, ami miatt jobb nekem egyedül.
2018. aug. 6. 18:13
 6/11 anonim ***** válasza:
Igen.
2018. aug. 6. 18:57
 7/11 anonim ***** válasza:

Rám az új szomszéd csaj hajt, részben azért nem megyek bele, mert épp építkezem, vállalkozásba kezdek, és mellette még dolgozom is... szóval nincs időm, így inkább várok pár hónapot, max 1 évet, hogy összeszedjem magam.

27/F

2018. aug. 6. 20:01
 8/11 anonim ***** válasza:
Nekem az exem úgy el vette a kedvem az egésztől, hogy inkább messzire elkerülöm a nőket. :D Fő a nyugalom, mindenek előtt. :) F
2018. aug. 6. 20:08
 9/11 A legrosszindulatúbb ***** válasza:
Évek óta nincs szükségem párkapcsolatra. Nem látom értelmét, hogy folyton a hátamra másszon valaki, szeretek a magam ura lenni. Annyi pozitívumot nem képes adni nekem egy párkapcsolat, mint amennyit a szingli élet.
2018. aug. 6. 20:19
 10/11 anonim ***** válasza:

Én már hosszú évek óta így vagyok.

Miért? Mert a nők feleannyit nem érnek, mint amennyit kínlódni kell velük. Egész egyszerűen semmi előnye nincs a párkapcsolatnak, annyira kontra-produktív, az egyik legnagyobb hiábavalóság az emberi életben.

2018. aug. 29. 03:35
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!