Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Férfiak, nektek milyen gyakran jön össze amit (akit) akartok?
Elsősorban arra gondoltam, hogy ki milyen arányban sikeres? Konkrét számok is érdekesek lehetnek, de jöhet pl. hogy "akit kinézek, mindig megkapom", vagy "mindig számomra szimpatikus lányoknál próbálkozom, átlagban 5-ből 1 jön össze", stb.
Valamint nem arra gondolok, mikor egy buliban minden mindegy alapon bárkinél próbálkozik valaki, hanem amikor komolyabbat akartok egy adott lánytól, szóval remélitek, hogy több is lesz. Korosztályt is írhattok, az is elég lényeges lehet ebben.
Köszi!
Interneten ismerkedek. Eddig akivel összejött a randi és nekem is tetszett a nő, abból 1-2 éves kapcsolat is lett. 10 randiból kb 5 totál mellényúlás, a nő teljesen más volt mint a képeken, vagy IQ-light, vagy mentálisan problémás.
Sajnos korábbi csalódás miatt félek elköteleződni ezért vannak csak ilyen rövid kapcsolataim, de remélem egyszer meg fogok tudni állapodni.
Én is neten ismerkedem. 10 ből 9 totális kudarc.
37/F
Eddig életem során 10 lánytól/nőtől akartam kapcsolatot. 7-tel együtt voltam hosszabb-rövidebb ideig.
Nem kapcsolatnál pedig még nem volt visszautasítás, de mivel ez ritkán van, így nem hiszem, hogy számít. Számszerűsítve 3/3.
1, 5, 7#: bár nem tudom hány éves vagy, de remélem ezt egyszer én is átélem olyannal, aki nekem is bejön.
2-5#: az internettel (is) ez a tapasztalatom nekem is. Próbálkozok ott is, de fogalmam sincs, minek.
6#: ennél jobban nem is mondhattam volna, én is mindig pontosan így érzek. Viszonylag fiatal vagyok, így leginkább tanulás volt, nem munka és karrier, de tanulásban én is elértem eddig mindent, amit csak akartam. Kár, hogy más területen valahogy nem működik a dolog.
8#: nem foglak lepontozni, minek tenném. -9# nem tudom a korotokat, de bízom benne, hogy mindhármunk (és a többi sorstárs) esetében beáll a pozitív változás valaminek a hatására :)
Köszi a válaszokat mindenkinek! Érdekes lehet, hogy a nőkkel mi a helyzet ilyen téren. Bár ez már annyira nem is érdekel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!