Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Férfiak, milyen gyakran szoktatok tesztelni így egy nőt? Vagy mire jó ez?

Figyelt kérdés

Már másodszorra találkozom ezzel és megmondom őszintén, kezd felcseszni. Nem vagyok az a fajta, aki egyéjszakásokba bonyolódna, ezt általában le is szögezem előre, vagy legalábbis utalok rá. Ennek ellenére közvetlen, laza csaj vagyok, aki kicsit szabadszájú és pörgős, szeret beszélgetni bármiről, nem nyitott könyvként, de hadd engedjek már meg egy-egy perverz poént, meg hadd ne pironkodjak, ha szóbajön egy erotikusabb téma. Akár az első randin is, mert mi van abban? Húzzuk már ki a fenekünkből a karót, lehet azt anélkül is, hogy bárki kurvulna.

Sok srác van, hogy a kelleténél jobban rám mozdul emiatt (vagy más miatt?), ami addig nem is zavar, amíg csak csókról van szó, nyilván nem csókolózom akárkivel, meg nem megy az sem olyan könnyen, de az még olyan szintű intimitás, amit megengedek akkor is, ha nem biztos, hogy lesz belőle kapcsolat. Viszont általában nem állunk meg itt, ők legalábbis többet akarnak, gyakran elkezdenek tapogatni, ami azért már sok és le is állítom őket, vagy át akarnak hívni stb. Nem zavar, mert tudom, hogy némileg (tudok komoly lenni, de basszus, ez egy randi, én nő vagyok, ő férfi, miért kellene olyan prűdséggel hozzáállni, mint egy üzleti ebédhez?) ezt sugallom a viselkedésemmel(?), általában megbeszéljük, hogy ez nem így megy, és mindenki keres magának mást.

Az viszont marhára zavar, hogy gyakorlatilag kikezdenek velem, én nemet mondok, általában meg sem indokolva a dolgokat, csak azt mondom, hogy nálam nem így működik. Utána meg omladoznak, hogy direkt ilyen nőt keresnek, aki nem dobja csak így oda magát és hogy szóba sem jöhet az kapcsolat céljából, aki le akar velük feküdni az első randin.

Most mondjam azt, hogy én is, és gyanítom, ha rábólintok, nem az lett volna, hogy ez csak egy vicc, hanem tulajdonképpen ő meg egy hímk rva?

De most komolyan. Ha valakit meg akarok fektetni, de nem megy, továbbállok. Ha nem akarom megfektetni, akkor nem viselkedek vele úgy, mint egy közönséges f sz, mert komoly nő ilyen viselkedés után szóba nem áll velem.

2017. júl. 12. 01:24
 1/3 anonim ***** válasza:
Még soha nem teszteltem nőt. Pedig nagyon 40 felé járok... Megalázó lenne számomra is.
2017. júl. 12. 02:38
 2/3 anonim ***** válasza:
Nem teljesen értem a gondolatmenetedet...nekem úgy tűnik, hogy a viselkedésed , a kommunikációd "félrevihet" dolgokat...de a válaszom, nem, nem szoktam tesztelni a nőket.
2017. júl. 12. 09:43
 3/3 Diavolino44 ***** válasza:
Hol van itt a teszt?
2017. júl. 12. 10:12

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!