Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Veletek milyen gyakran van...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Veletek milyen gyakran van olyan, hogy akivel ismerkedfek, az bejön külsőre és belsőre is, de nincs meg a szikra, az a plusz és azért utasítjátok vissza?

Figyelt kérdés
Korotokat és németeket írjátok le :)
2017. júl. 9. 22:13
1 2
 1/12 A kérdező kommentje:
*nemeteket
2017. júl. 9. 22:13
 2/12 A kérdező kommentje:
*ismerkedtek
2017. júl. 9. 22:14
 3/12 anonim ***** válasza:
36%

nőknél elég gyakori lehet, a férfiak viszont nem igen engedhetik meg maguknak ezt a szintű válogatást.

31/F

2017. júl. 9. 22:15
 4/12 anonim ***** válasza:
Ha bejon kulsore es belsore, akkor minden oke. Nincsen "szikra", pont ez a lenyeg, hogy a kulso es a belso is stimmeljen, ez ilyen jo lepattinto szoveg ha valamelyik nem tetszik igazan.
2017. júl. 9. 22:18
 5/12 anonim ***** válasza:

Nekem volt már ilyen nem egyszer. Én "szerelem első látásra" típus vagyok, tulajdonképpen az első randin dől el minden. Ugyanis én vagy azonnal, első beszélgetések, találkozás alkalmával leszek oda egy srácért, onnantól érzem azt a pluszt, vagy soha. Van olyan, hogy egy srác hiába tetszik külsőre és hiába szimpatikus emberileg, mégsem érzem azt, hogy bizseregne tőle a gyomrom, vagy rá gondolnék egész nap. Az ilyen ember a csillagokat is lehozhatná az égről nekem, akkor sem akarnék tőle többet. Ez van, sajnos vagy nem sajnos :D

21L

2017. júl. 9. 22:28
 6/12 anonim ***** válasza:

Ha valaki bejön külső és belső tulajdonságok alapján is, akkor megvan a szikra. Nem idealizálom túl a dolgokat és nem keresek egy nemlétező ábrándot.

25 F

2017. júl. 9. 22:37
 7/12 anonim ***** válasza:
Nem. Ha valaki tetszik és jó fej, akkor az már főnyeremény, ha ő is így érez.
2017. júl. 9. 22:48
 8/12 anonim ***** válasza:

Volt sokszor...

Jelenlegi páromtól se belsőre, se külsőre nem estem hasra, mégis megvolt a szikra.

Exnél szintén...

2017. júl. 10. 14:26
 9/12 anonim ***** válasza:
Volt már ilyen.
2017. júl. 10. 20:34
 10/12 kissvirág36 ***** válasza:
Többször belefutottam már olyan válaszba, hogy a nők bármilyen viselkedést megengedhetnek maguknak, a pasiknak viszont meg kell elégedniük azzal, ami jut. Mondja már meg valaki, hogy ez melyik földrészen van így? A pasik két hét ígéretes csetelés után szó nélkül lekoccolnak. Még randi se volt, hogy hiányozhatna a szikra.
2017. júl. 10. 21:20
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!