Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Miért akartok párkapcsolatot?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért akartok párkapcsolatot?

Figyelt kérdés

Olvasgassátok a párkapcsolati problémákat itt a gyakorin, megjött a kedvetek hozzá? Mert nekem nem ...

https://www.gyakorikerdesek.hu/felnott-parkapcsolatok__parka..

Úgy is mindig ugyanaz a vége és a sztori.

Jó 1-2 évig aztán megszokjátok, még 3-4 év aztán megy lefelé a lejtőn. Próbáljátok házassággal meg gyerekkel feldobn (Csok, stb. természetesen) aztán az is unalmas lesz egy idő után. Jön a fiatal szerető, meg hazudozás, válás. Ez egy magyar párkapcsolati út.

És mindenki azt hiszi majd az övé az egyedi lesz, meg ő a kivétel ... meg De ilyen lesz.

Nem egyszerűbb inkább néha prostihoz menni, független nőkkel szexelni, mint ez a családosdi?

Ezért rinyál itt mindenki állandóan, hogy szingli? Aztán kifogtok egy sárkányt akkor meg ti is írjátok a rinyát a párkapcsolati problémákba.

Szóval röviden a kérdés: Miért akartok párkapcsolatot?

2022. márc. 6. 16:01
1 2 3
 11/23 anonim ***** válasza:

Hogy miért akar, annak több oka is lehet. Én pl. szerettem párkapcsolatban élni.24 év után váltunk el, elvitte a feleségem a két gyereket is.

Nem volt egy belekényelmesedett kapcsolat, beletettem sokat, nyeltem sokat, de tudtam, én se vagyok hibátlan.

Abból már kinőttem, hogy nőket hülyítsek. Jelen pillanatban mégis inkább csak a rendszeres szex hiányzik valakivel, aki nem csak "elviseli" az együttléteket, hanem vonzódik hozzám. Amolyan barátság extrákkal.:D

Ha találkoznék olyan nővel, akivel értelmét látnám összebútorozni, még abban is benne lennék. Nem rossz dolog szerintem szeretni valakit, és szeretve lenni. Csak olyan ember kell hozzá, akivel jó beülni a kocsiba és elmenni bevásárolni, babrálni a kertet, meg ilyen hétköznapi dolgokat csinálni. Meg amikor úgy nem csináltok semmit, csak ültök egymás mellett a Duna parton, akkor is jól érzitek magatokat. Az más kérdés, hogy több gyereket anyagilag nem bírnék felnevelni.

2022. márc. 6. 17:40
 12/23 anonim ***** válasza:
Csak azért összejövök most valakivel, hogy neked ne legyen igazad.
2022. márc. 6. 17:43
 13/23 anonim ***** válasza:
100%

" Jól működőt túl nehéz ahhoz találni, hogy erről ábrándozzon az ember."

Fordítva van!

1. Nem akarok párkapcsolatot.

2. Beleszeretek Zsombiba.

3. ZsombivalJÓL MŰKÖDÜNK együtt!

3. Akarok párkapcsolatot Zsombival.

Nincs másik forgatókönyv.

2022. márc. 6. 18:23
 14/23 anonim ***** válasza:

13:

+1

2022. márc. 6. 18:28
 15/23 anonim ***** válasza:
66%

1. Jó,érzelmes szexért. Van mikor napi 2x szexelünk, egy héten tehát mondjuk 10x. Most ha ezt kurvánál fizeted meg,lehet egy 100e. ft. Azt csak 1 hét.

2. Az ölelés. Sokat számít tényleg ha az ölel meg,aki igazán szeret,illetve a szex is másabb azzal akihez vonzódunk.

3. Az érzés,hogy nem vagyunk egyedül,mindig vár valaki haza.

4. Az,hogy elmondjuk egymás ak,mit érzünk,tehát hogy szeretjük a másikat. Ez fel tud tölteni legalábbis engem.

5. Ezt nem akartam beleírni,de kis pontként belefér,hogy jól esik ha főznek,mosnak rád,mert szeret valaki. (persze ha egyedül élnél,és nem a szülőkkel)

És a 6. Ha két felnőtt,nem gyökér ember találkozik, azok megtudják beszélni,ha már ott járnak,hogy félre akarnak kacsingatni,akkor elengedik egymást,mielőtt összetörik a másik szívét. Persze itt nem árt ha van bennetek emberség is,meg gerinc,meg mittudom én.

2022. márc. 6. 18:47
 16/23 anonim ***** válasza:

Nem akarok, de ha akarnék sem változtatna semmit a dolgon, mert nem lehetne.

Igazából sose akartam, mert nagyon kevés emberrel találom meg úgy igazán az összhangot (most nemtől függetlenül), ráadásul a párkapcsolatok nagy része csak kamu, megalkuvás és folyamatos szenvedés. Van egy fellángolás, ami eltart pár hétig, hónapig aztán utána vége szinte minden esetben. Nagyon ritka az, hogy valakik együtt maradnak manapság hosszabb ideig.

2022. márc. 7. 10:02
 17/23 anonim ***** válasza:
54%
15 ös a matek majd akkor borul mikor a pàrod valik viszi a gyerekeket kirak a sajàt hàzadbòl ès egy eleten àt sanyargat a gyerekeken keresztül
2022. márc. 7. 20:11
 18/23 anonim ***** válasza:

"És a 6. Ha két felnőtt,nem gyökér ember találkozik, azok megtudják beszélni,ha már ott járnak,hogy félre akarnak kacsingatni,akkor elengedik egymást,mielőtt összetörik a másik szívét. Persze itt nem árt ha van bennetek emberség is,meg gerinc,meg mittudom én."

Csak a legtöbbekben sajnos nincs gerinc. Exemtől csak azt az egyet kértem, hogy ha már nem akar velem lenni mondja meg becsülettel és szakítson, de ne hazudjon, ne szervezkedjen a hátam mögött, ne csaljon meg csak legyen vége normálisan a dolognak. Nem sikerült betartania, pedig szerintem nem annyira lehetetlen dolog azt mondani a párodnak, hogy vége, mielőtt összefekszel valaki mással. Neki ez hatalmas probléma volt. Utána persze még belém is rúgott jópárszor és nyilván én lettem a szar ember mindenki szemében...

Tavaly ugyanez volt a helyzet, ismerkedni akart velem egy lány, én meg úgy voltam, hogy miért ne. A csaj jött oda hozzám, kétszer is, ő kezdett el facen írogatni, majd egyszercsak elküldött a pitsába minden havero melőtt, totál leégetett és megalázott. Ott is én lettem a szar alak, meg hogy én "majd senkinek sem kellek, örököre egyedül maradok meg itt fogok megrohadni". És hasonló finomságokat vágott a fejemhez, persze fogalmam sincs igazából miért... vagyis van, csak akkor sem értem, hogy miért így kell ezt. Talált "jobbat" és én emiatt mentem a szemétbe, de azért még jól belém kellett rúgni.

Na az ezekhez hasonló dolgok miatt nem akarok soha párkapcsolatot, de még ismerkedni sem. Volt azóta másik lány is akki nagyon akart volna valamiért valamit tőlem (nem értem igazából miért), de inkább megmondtam neki, hogy ne erőltessük a dolgot.

Jobb egyedül az az igazság. 16-os vagyok.

2022. márc. 7. 21:30
 19/23 anonim ***** válasza:
Mindig is vonzottak a férfiak, mindig is tartozni szerettem volna valakihez, akivel egész egyszerűen csak jó együtt lenni. Egymásra nézni, nevetni (röhögni), megölelni, megcsókolni egymást. Eltelt az életem nagyobb része, a társamat nem találtam meg, most már nem is gondolom, hogy megtalálom. Furcsa módon azóta álmodom sokszor, hogy (végre) viszonzott a vonzalmam. Life sucks.
2022. márc. 7. 21:47
 20/23 anonim ***** válasza:
19 es sajnalom amit leìrsz. Vigasztalàsul irom: Èn megtalàltam az igazit boldog kapcsolat 18 èvig majd egyik napròl a masikra vàlàs, meghurcolàs,megalàztatàs, kifosztàs èveken àt huzòdò per,ablakon kiszòrt rengeteg pènz.Ennek a stressznek a következményeként súlyos betegség kialakulása. Az életem nagy részét leéltem megbetegedve kifosztva magamra maradtam. Mehetek a hìd alà lakni. Csak azèrt irtam le mert soha sem tudhatjuk hogy mi mièrt alakult ìgy. Kìvànom hogy lègy boldog
2022. márc. 8. 20:16
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!