Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lehet azért nem volt még barátnőm 37 évesen mert mindig a nagyon szép nők után mentem, mert azok az eseteim, hogy lehet az igényeket lejjebb adni és átlagos duci nővel összejönni?
Figyelt kérdés
2022. márc. 13. 17:10
1/7 Lachesys válasza:
Vagy inkább azon gondolkodj el, te mit teszel le az asztalra? Én pl átlagos duci nő voltam... Aztán most heti 4x edzem, ebből heti 2x reggel 6ra járok munka előtt, hétvégén is felkelek 8kor és 9re a teremben vagyok. Főzök, dobozolok. Nem csak a testem változott meg. Persze, az is tök jó, edzett vagyok, jó a fenekem, de ez a hozzáállás látszik az emberen, tudom hogy erőfeszítést teszek, hogy képes vagyok erre. Ha te nem vagy, elég az életed a kis komfortzonadban, a kényelmes kanapedon a kihívást nem igénylő munkaddal, akkor mégis mit akarsz? Miért állna le veled valaki aki fejlődni akar, aki nem ragad meg a langyos allovizben? Ha minőségi társat akarsz először kezdd magaddal, és valj olyanná, akihez vonzodni lehet. Ne itt sirankozz! Én is sokáig sirankoztam, hogy más lányok bezzeg kakaós csigát esznek turorudival, mégse hiznak el. És? Jobb lett tőle az életem? Hát nem. Ha nem teszel magadert ne várd, hogy mások tiszteljenek.
2/7 anonim válasza:
Ez 37 évesen kezd el foglalkoztatni? Legalább 20 éve tudnod kellene, hogy valamit rosszul csinálsz!
3/7 anonim válasza:
Kérdezi ahogy az 1 és utalt ra. Szarul nezhetsz ki a kanapén fetrengve!
Diéta és sport! És lehet majd 40 évesen már tudsz majd csajozni.
4/7 anonim válasza:
5 év múlva térjünk vissza a kérdésre.
6/7 anonim válasza:
Azért nem volt még, mert nem személyiséget, hanem testet kerestél.
Keress személyiségeket, érzéseket, gondolatokat, elveket, terveket, megélést, ne pedig puncit, arcot, mosolyt, lábakat, pocakot, ciciket.
:)))
Csak a személyiség számít!!
7/7 anonim válasza:
A ducik sem egyformák. Volt több barátnőm kolléganőm. "Zs" nagy mell, keskeny derék, széles csipo, szép arc. Mindig ragadtak rá a férfiak. Aztán a divatnak engedve lefogyott. Oda lettek a nőies formai az arca is oda lett. O maga is úgy erezte szürke lett. Visszaszerzése a kilót.... Aztán valaki úgy duci, hogy nincs dereka. "H" pl. A szép arcabol el. Aztán van vékony kolléganőm is. Kimondottan az alakját hangsúlyozza mert az arca csontos és nagy az orra. A babaarcu dr vékony lányok csak a nők kis részét teszik ki. Te tökéletes vagy kérdező?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!