Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Mennyire tartod fontosnak az...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mennyire tartod fontosnak az incelproblémát?

Figyelt kérdés

Társadalmi, morális és személyes szempontok alapján is.

1 - Egyáltalán nem fontos

5 - Ma az egyik legsúlyosabb társadalmi probléma

2022. márc. 15. 21:57
❮❮ ... 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 ... ❯❯
 161/341 anonim ***** válasza:
95%

Nem 3 sor alapján gondollak szánalmasnak, hanem az egész alkotásod alapján.

Nincs semmilyen kettős mérce, ha valaki normálisan bepróbálkozik, azt többnyire nem ítélik el, csak azt, amikor valaki nem kopik le, erőszakoskodik, zaklatja, esetleg sértegeti a másikat.

És bocsi, de ezeket a dolgokat többnyire férfiak művelik. Ugyanúgy, ahogy a nemi erőszakolók és a pedofil bűnözők, szerelemféltéses gyilkosságok elkövetői, stb. is túlnyomórészt férfiak. Nem mondom, hogy nő soha nem csinál ilyet, de az arányokat azért érdemes megnézni. Inkább férfiak szokása erőszakoskodni, zargatni, bántani másokat. Ez van.

Még mindig állítom, ha egyszer bepróbálkozol bármilyen csajnál, aztán értesz a nemleges válaszból és békén hagyod egyből, akkor senki nem fog betegesnek tartani, üldözni, megvetni.

2022. márc. 16. 15:53
 162/341 A kérdező kommentje:

"És bocsi, de ezeket a dolgokat többnyire férfiak művelik."

Itt a tévedés. Ez nem igaz. A gyilkosság, nemi erőszak része inkább igaz (ennek az okairól is érdemes lenne beszélni), de az egész más, nem is értem, miért kevered ide.

Ma már abból is ügyet csinálnak nők, hogy 40 éve beszólt valaki egy buliban, ez is erőszaknak tekinthető a mai elvetemült morál szerint. Persze, hogy ilyen alaphelyzetben a férfi elkövetők lesznek többségben.

Arról nem is beszélve, hogy a szebb nők sokkal nagyobb arányban utasítják el a kevésbé jóképű férfiakat, mint a jóképű férfiak a csúnyább nőket. Chad úgy van vele, hogy ha másra nem, néhány szexre jó lesz a 3/10-es Betty is, és innentől kezdve nincs zaklatás, hanem megegyezés van, és sóvárgás.

A másik oldalon pedig gyakorlatilag esélytelen az egész. Ebbe a helyzetbe azért jóval nehezebb beletörődni (úgy mondom ezt, hogy én nem vagyok híve ennek a próbálkozásnak, átjárásnak az egymástól távol álló kategóriák között).

2022. márc. 16. 16:03
 163/341 anonim ***** válasza:
95%
Szóval a lábam közé kellene engednem szánalomból mindenféle nekem nem tetsző palit, csak mert néhány "Chad" megteszi ezt a 3/10-es Bettykkel?
2022. márc. 16. 16:07
 164/341 A kérdező kommentje:
Ez az egyik megoldás. A másik, hogy egyaránt elítéled az ilyen esélytelen próbálkozásokat (ha tényleg esélytelen, és a másik oldalról nincs érdeklődés, ami legtöbbször így van), és támogatsz egy olyan rendszert, ahol a 3/10-es csaj nem fog a 9/10-es palik után rohangálni úgy, hogy közben minket, akik az ő szintjén lennénk, észre sem vesz.
2022. márc. 16. 16:11
 165/341 Laylah ***** válasza:
95%

"Chad úgy van vele, hogy ha másra nem, néhány szexre jó lesz a 3/10-es Betty is"

"A másik oldalon pedig gyakorlatilag esélytelen az egész."

Talán azért, mert a nők nem úgy állnak hozzá, hogy mindegy, hogy kivel, csak szex legyen. Ez a lényegi különbség. Ha nincs szexre lehetőség állandó partnerrel, akkor a férfiak többsége alkalmi partnert keres, az sem baj, ha nem állandó, hanem minden alkalommal más, csak legyen szex. A nők viszont elég kis arányban vannak úgy, hogy ha nincs szex, akkor alkalmi partnert keresnek, inkább vannak egyedül a következő kapcsolatig.

Szóval a "Chad" hitegetni fogja "Bettyt" (ha már így átvetted a példámat), mert hátha jó lesz egyszer, amikor nem tud majd szexhez jutni egy jobb vagy állandó partnerrel; ellenben az átlagos vagy átlag feletti nő nem fog 3-as pasira fanyalodni, inkább kivárja a következő fix partnert. (Nyilván ezek nem igazak mindenkire, de a többségre igen.)

2022. márc. 16. 16:12
 166/341 Laylah ***** válasza:
95%

"egy olyan rendszert, ahol a 3/10-es csaj nem fog a 9/10-es palik után rohangálni úgy, hogy közben minket, akik az ő szintjén lennénk, észre sem vesz."

Tudod, ezzel annyi a hiba, hogy ez nem egy "rendszer", hanem az egyén szubjektív hozzáállása a témához, amit te semmilyen rendelettel, szabályozással soha a büdös életben nem fogsz tudni megváltoztatni. Ha neki, akármilyen reménytelen is, a 9-es pasi jön be, akkor halálbüntetéssel is szankcionálhatod, de nem fog másképp érezni.

2022. márc. 16. 16:14
 167/341 anonim ***** válasza:
95%

"Ez az egyik megoldás"

Na persze. Az ilyenekkel pont elértétek már, hogy aki nem hagy békén 2 udvarias, de határozott nemleges válasz után, azt elkezdem alázni, aki hozzám mer akaratom ellenére nyúlni, azt megrúgom, ha pedig tovább parádézik, akkor veszem a telefont, és tárcsázom a rendőrséget. Minél több ilyet olvasok, annál inkább így lesz.

Én egy olyan rendszert "támogatok", amiben mindenkinek döntési joga van azt illetően, hogy kivel fekszik vagy nem fekszik le. Ha egy 3/10-es lány csak a legjobb pasik után koslat, az az ő dolga. Ha ő inkább él magányosan, mintsem veletek, az az ő dolga. Én is inkább élnék magányosan, mint egy olyan férfival, akihez nem vonzódom, nem tudok belé szerelmes lenni.

Ha neki megéri, hogy a jó pasik csak szexre használják, az is az ő magánügye.

Ha nem tetszik a rendszer, akkor menj prostihoz. De te senkit nem kényszeríthetsz semmire.

2022. márc. 16. 16:22
 168/341 anonim ***** válasza:
36%
165: Akkor én nő vagyok. Simán bevállalom. 🙃
2022. márc. 16. 16:28
 169/341 A kérdező kommentje:

#167 Az első mondatot nem gondoltam komolyan, úgy tűnik, az iróniamérő berendezést nem hoztad magaddal. :D

"Ha nem tetszik a rendszer, akkor menj prostihoz. "

Egy éhező embernek is adhatsz egy szendvicset, esetleg még meg is köszöni, de hosszú távon a problémáját nem oldottad meg. Ezért nem érv a prosti kártya.

Az egyenlőtlenségeket pedig kezelni kell, ez nem lehet kérdés, ez az alárendeltség és a sóvárgás ami megy az egyébként nem csak nekünk, de a nőknek sem jó, mentálisan tönkreteszi őket akár egész életen át az elérhetetlent hajszolni. Vissza kell őket hozni a realitásokhoz, mert felborultak az értékrendek, én ennyit állítok.

"A nők viszont elég kis arányban vannak úgy, hogy ha nincs szex, akkor alkalmi partnert keresnek, inkább vannak egyedül a következő kapcsolatig."

Ez nem is baj alapvetően, de akkor ne a csodát várják, hogy majd egy tőlük lényegesen jobb pasival évek múlva összejön a kapcsolat, hanem kezdjen el ő is a saját szintjén keresgélni esetleg. Ez talán nem olyan eget rengető, túlzó elvárás.

2022. márc. 16. 16:28
 170/341 anonim ***** válasza:
87%

"Egy éhező embernek is adhatsz egy szendvicset, esetleg még meg is köszöni, de hosszú távon a problémáját nem oldottad meg. Ezért nem érv a prosti kártya."

Éhezésre ott az ingyenkonyha (ha már analógia) bro... Igaz, közel SEM lesz olyan, mint az otthoni koszt, de na... Ifjunovátájmín :)

2022. márc. 16. 16:33
❮❮ ... 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!