Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Mennyire tartod fontosnak az...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mennyire tartod fontosnak az incelproblémát?

Figyelt kérdés

Társadalmi, morális és személyes szempontok alapján is.

1 - Egyáltalán nem fontos

5 - Ma az egyik legsúlyosabb társadalmi probléma

2022. márc. 15. 21:57
❮❮ ... 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 ... ❯❯
 171/341 anonim ***** válasza:
85%

"Én egy olyan rendszert "támogatok", amiben mindenkinek döntési joga van azt illetően, hogy kivel fekszik vagy nem fekszik le. Ha egy 3/10-es lány csak a legjobb pasik után koslat, az az ő dolga. Ha ő inkább él magányosan, mintsem veletek, az az ő dolga. Én is inkább élnék magányosan, mint egy olyan férfival, akihez nem vonzódom, nem tudok belé szerelmes lenni.

Ha neki megéri, hogy a jó pasik csak szexre használják, az is az ő magánügye.

Ha nem tetszik a rendszer, akkor menj prostihoz. De te senkit nem kényszeríthetsz semmire."

Topik zárható! Csapó!

(Hátra kiállt, Józsikám, akkor lehet pakolni, díszletekkel óvatosan, még kelleni fognak!! 😅)

2022. márc. 16. 16:36
 172/341 A kérdező kommentje:
#170, 171 Erőltetett vagy, pedig miután névvel írsz, nem ez az első komment, amit olvasok tőled, és valójában sokkal közelebb állsz az incelekhez, a helyzetünkhöz, mint gondolnád. Ehhez képest a többség kedvéért te is beleállsz a gyűlölködésbe és a köpködésbe, igazodsz a többség mantrájához, nem ez a helyes út.
2022. márc. 16. 16:38
 173/341 anonim ***** válasza:
96%

"????? Ez miféle undorító hozzáállás? Tehát akkor egy 4/10-es, szinte átlagos férfival egy gond van: az, hogy közelebb van az 1-eshez, mint a 10-eshez. És erre egy megoldás van, közeledjen ő is a 10-eshez, mert csak akkor lesz esélye, és ez jól van így."

Azt vágod, hogy van aki diszlexiás és kénytelen amennyit csak tud kipréselni magából, mert írás alapú jóformán minden normálisan fizető munka? Sőt, ha analfabéta marad akkor minden ügyintézésnél valaki masrskell hagyatkoznia? Milyen undorító hozzáállás már ez!!!!!! Tessék vissza térni a középkorba és legyen esélyegyenlőség! Ne tanuljon olvasni senki, hiszen egyre több (és ez bizonyított) a diszes és a társadalom többsége amúgy is nehezen értőolvas. Éljen az egyenlőség!!! Éljen a haza!!!

Nevetséges vagy.

2022. márc. 16. 16:42
 174/341 A kérdező kommentje:
#173 Az írástudó-írástudatlan skálán a diszlexiás marhára nem ott áll, mint a reménytelen legrondább-Chad skálán a 4/10-es pasi, szóval igen, azt mondom, hogy olyan rendszer kell, ahol a 4/10-es férfi is magabiztosan léphet fel és kereshet egy hozzá hasonló nőt, és erre minden esélye meg is van, semmi nem hátráltatja. Ne abból induljunk ki, hogy az a jó rendszer, ahol mindenki izomagyú 10/10-es alfa, és mindenki arra akarjon hasonlítani, mert az egy végtelenül torz, depresszív és elkeserítően egyhangú rendszer lesz. Én ennél jóval nagyobb diverzitást kínálok.
2022. márc. 16. 16:46
 175/341 anonim ***** válasza:
77%

172: Tévedsz azzal kapcsolatban, hogy közel állnék az incelek által képviselt ideológiához. Se nem vagyok nőgyülölő, sem nem akarom elvenni a nők jogát semmitől sem. Nem vagyok rasszista és nem szeretném újraosztani állami szinten a párkapcsolati jogokat sem. (Semmilyen szinten). Frusztrációmat ha van, akkor sem egy komplett nem ellen irányítom, hanem igyekszem lelki úton megoldást találni rá magam, de ha nem megy, akkor viszont kérek segítséget. Nem mutogatok másra és főleg nem a rendszerre nem, mert egyedül vagyok. Nem ragadok bele a saját egom mentális mocsarába, mert annak nincs értelme.

Sosem köpködtem illetve sosem gyűlölködtem. Sajnálom ha nem esik le neked, hogy iróniával élek elég sokszor. ;)

Én nem veszem a bátorságot (ellenben veled) ahhoz, hogy kijelentsem mi lenne a helyes út, hanem inkább tanácsolom azt, hogy először magadat rakd rendbe fejben, hogy ezeket a tévhiteket eloszlasd. Lehet az lenne a helyes út. Amennyiben spektrumzavartal élsz (no offense!), akkor az sem gond, akkor is lehet segítséget kérni megfelelő szakembertől.

Puszi! :)

2022. márc. 16. 17:09
 176/341 anonim ***** válasza:
96%

174, tehát, ami nem a te hátrányod, abban tessék fejlődni, de a csúnya pasinak egy szalmaszálat ne kelljen keresztbe tennie. Értem én.

Jelenleg is hatalmas a diverzitás, mert egyaránt jut nő a többségnek és, hacsak a többség nem Chad, bár kezdek erre gyanakodni, akkor itt épp elég sokszínű a paletta. Mert, amíg egy bőven 10% alatti számról beszélünk a pupoláció felnőtt, nemzőképes korú csoportját nézve, addig bizony a döntő többség sikeres.

Arról meg fogalmad sem lehet, mennyire nehéz egy diszlexiás, vagy diszgráfiás ember élete, főleg az iskolaévek alatt. Szóval erős azt állítani, hogy csúnya Pisti helyzete rosszabb, főleg, hogy a pártalálás nem életbe vágó kérdés, szemben a munkával és pénz keresettel, amiből mindent fizetsz, ami a létfenntartáshoz elengedhetetlen.

Értem én, hogy mindenkinek a saját baja a legnagyobb, de ez akkor is erős.

2022. márc. 16. 17:12
 177/341 anonim ***** válasza:
88%

"Ehhez képest a többség kedvéért te is beleállsz a gyűlölködésbe és a köpködésbe, igazodsz a többség mantrájához, nem ez a helyes út."

De igen, ez a helyes út. Akik komolyan azt gondolják, hogy mások szexuális életét és saját teste fölötti döntését intézményesítve kellene korlátozni, azt kvára helyre kell tenni. Ez a minimum.

2022. márc. 16. 17:28
 178/341 anonim ***** válasza:
96%

"ahol a 4/10-es férfi is magabiztosan léphet fel és kereshet egy hozzá hasonló nőt, és erre minden esélye meg is van, semmi nem hátráltatja."

Most is kereshet. Nem a Chad fogja hátráltatni. Hanem a saját, gyöpös gondolkodása, amivel ki akarja erőszakolni, hogy neki igenis jár az a nő. De ezzel a mentalitással a legalja kategória is el fogja hajtani a fa$zba, teljesen jogosan.

2022. márc. 16. 17:58
 179/341 A kérdező kommentje:

#175 "nem vagyok rasszista" Képzeld, én sem. És akkor mi van? Én sem vagyok egy konkrét ideológia elvakult, feltétel nélküli követője, nem kell az inceleket egy kalap alá venni, én csak egy jelentős problémáról beszélek, és arra próbálok észszerű válaszokat és megoldásokat adni.

"magadat rakd rendbe fejben, hogy ezeket a tévhiteket eloszlasd. "

Könnyű ezt rávetni bárkire látatlanban, már csak az a kérdés, hogy akkor milliók élnek tökéletesen ugyanazokkal a tévhitekkel, vagy egy olyan létező problémáról van szó, amit csak az érintettek hajlandók tudomásul venni, mindenki más inkább bekötött szemmel védi a saját kényelmét? Én ezt egyáltalán nem tudom ilyen biztosan eldönteni, de te tudod.

#177 " Akik komolyan azt gondolják, hogy mások szexuális életét és saját teste fölötti döntését intézményesítve kellene korlátozni"

Nem erről volt szó, arról van szó, hogy ki kell egyenlíteni az abszurd körülményeket, és a felborult értékrendet, a morális válságot kell helyretenni. Semmit nem tiltunk, kiegyenlítjük a pályát. Teljesen egyenlő sosem lesz, de akkor legalább a különbségeket és a hátrányokat kell csökkenteni. Ez a minimum.

"De ezzel a mentalitással a legalja kategória is el fogja hajtani a fa$zba, teljesen jogosan."

Tisztességes rendszerben a mentalitásom is egészséges lenne, de a jogfosztott, hátrányból induló embernek egy idő után nehézzé válik a pozitív, racionális gondolkodás.

2022. márc. 16. 18:58
 180/341 anonim ***** válasza:
96%

Tehát tisztességes ráerőszakolni magadat valakire, aki a háta közepére se kíván...

Hát... nem tudom.

2022. márc. 16. 19:11
❮❮ ... 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!