Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mennyire tartod fontosnak az incelproblémát?
Társadalmi, morális és személyes szempontok alapján is.
1 - Egyáltalán nem fontos
5 - Ma az egyik legsúlyosabb társadalmi probléma
Jó, de ha ez a pár ezer fős bizottsagnak a vékonyak tetszenek, csak, akkor mi nem lehetnék most együtt a férjemmel?
Tehát azt mondod, hogy ne mi magunk döntsünk arrol, hogy kivel szeretnének együtt lenni, és kivel nem, hanem egy pár ezer fős, idegen bizottság döntse el, hogy kivel lehetek, és kivel nem!
És hogyan lesz majd? Ránézés alapján? Vagy beszélgetnek is velem? Főztömet megkostolják? Házban körbenéznek? Azért kerdezem, mert nem vagyok túl vékony, se sportos, viszont szépen rendben tartom a házat, minden masodik nap főzök, és szeretem a férjemet, és igen, megveszek a kockás hasáért (IS) soo egyéb más mellett! Ő meg értekeli bennem a fenti dolgokat....bár szerintem külsőre is tetszem neki a mai napig.
És igen, havonta a pofámba kapom, hogy hogyan tudtam megszerezni egy ilyen pasit!
Érzed mennyire baromság amit irsz?
211-es
Most te is érzed azt, amit én anno. Nem vagyok egy nagydumás szupermen, de volt szerencsém a barátnőmnek tudni egy elég szép lányt. Több embertől megkaptam akkor és azóta is, hogy egyáltalán hogy képzeltem ezt. Pedig én teljesen rendben voltam kinézetre, csak éppen mások szerint a nagyképű "ki ha én nem" embereken kívül másnak, egy úgymond jófiúnak semmi joga nincs ilyen nőhöz. Én ezt a magatartást gyűlölöm. DE! Ami történt, azt már senki nem veheti el tőlem, velem volt sokáig, nem egy nagypofájú bunkóval, bármennyire is fáj ez másoknak!
Mivel nagyon közel van az alap, kiváltó problémához, nagyon nagyon fontosnak tartom. Ha a bolygó össz problémája az 5, akkor az incelprobléma olyan 4,7 lehet.
A jóság követése helyett önzőség uralkodik.
A gyerekek nem azt tanulják az iskolában és azon kívül, hogy kik ők, hogyan találják meg magukat, hogyan kutassák a világot, milyen leírhatatlan csodákat rejt az érzelmek, kapcsolatok, élmények világa, hogy ők személyiségek emberi testben és bármilyen élőlény amivel találkoznak, más érző, tudatos létező / személyiség, hanem... hanem ezt a mocskot. Hogy értelmes, magas iq-s emberek is abban a delúzióban élik le egész életüket, hogy a politika jó, sőt minket szolgál, hogy a bolygón uralkodó rendszer, nem hogy nem kizárólag a romlást, szenvedést szolgálja, hanem hogy jó...
Ilyen végtelenül istenkáromlóan létező kollektív tudattal, ami ezen a bolygón van, nem csoda, hogy kialakult egy kapcsolatokról!!!, a létezés legfontosabb részéről szoló hatalmas probléma.
Nem az a baj, hogy ügyefogyott egy csomó ember, hanem hogy a testükben, pénzben keresik a problémát, sőt az ellenkező nemnél is ezeket az elvárásokat látják. 0 valódi elvárás, mintha nem is létezne( és számukra nem is létezik), és 100% értelmetlenség, aminek semmi köze az érző, gondolkodó létezőnek a testen belül.
Amikor már annyira távol állsz mindentől, ami jó, mindentől ami értelmet ad a létezésednek és az életednek, hogy olyan vágyaid vannak, hogy a hormonjaidat egy formás( NEM EGÉSZSÉGES) hústestdbe elégítsd ki.
Szóval..., hogy mennyire fontos az incelprobléma? Nos kerekítve egyértelműen 5.
212!
Ja értem! Tehát ami az egyénnek tetszik, az nem számit. Az lesz a mérvadó, amit egy 3000 fős bizottság RÁNÉZÉSRE mond! Mindegy, hogy XY.nak mi tetszik, csak azzal lehet együtt, és abbol valaszthat, akiket neki kiszabtak! Taps!
Aki már kapcsolatban van/házas/eljegyzett, annak el kell válnia egyebként? Vagy ők azert együtt maradhatnak?
215!
Nekem az lenne a megoldásom, hogy ezek a férfiak fogadják meg a nők tanácsait és változtassanak magukon akár külsőre, akár belsőre.
Illetve az 50 éves, 150 kg-os Feri ne a 20 éves, 50 kg-os Gizire menjen rá. Szerintem nagyjából mindenki tisztában van a kategóriájával, abban keresgéljen és akkor nem lesz baj.
215
Kémiailag kasztrálni őket...persze ha benne vannak. Ők nem gondolnak tovább a nőkre, szexre..meg is oldódik a problémájuk.
219
Igen! Az ivartalanitas pl megoldás!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!