Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Mennyire tartod fontosnak az...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mennyire tartod fontosnak az incelproblémát?

Figyelt kérdés

Társadalmi, morális és személyes szempontok alapján is.

1 - Egyáltalán nem fontos

5 - Ma az egyik legsúlyosabb társadalmi probléma

2022. márc. 15. 21:57
❮❮ ... 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 ... ❯❯
 231/341 anonim ***** válasza:
71%

Én is Incel-nek számítok. Szerintem magamból kiindulva nem feltétlenül jelentene az ivartalanítás/kasztrálás megoldást. Korábban én is nagyon szenvedtem a nemi életem hiánya miatt. Valahogyan túléltem és már nem annyira kínzó. Viszont az embernek attól még a lelke fáj és nap mint nap gyötri a kérdés, hogy vajon "Mi lett volna, ha?"

Ha most itt ivartalanítanák az Incel-eket-önkéntes alapon-akkor amiatt éreznék pokolian magukat. Hogy innentől kezdve ők már szó szerint nem teljes értékű férfiak. Erről sem szabad megfeledkezni, mielőtt nagyon beleélnétek magatokat. És még egy érdekes dolog, amit viszont nem értek.Ajánlottátok a kasztrálást, viszont érdekes módon amikor meg egy férfi azt mondja, hogy legszívesebben megtenné, akkor meg a nők felháborodva lehordják, mondván hogy lehet ilyen idióta.

2022. márc. 16. 22:40
 232/341 anonim ***** válasza:
100%

228#, és te válaszoltál nekem??

Te miért ignorálod a válaszokat??

216os kommentemben olyan jól és röived leírom.

Neked fáj az olvasás???

2022. márc. 16. 22:41
 233/341 anonim ***** válasza:
94%
Hu, mennyi hozzaszolas lett... Azota is csak kifogasokat gyart a kerdezo es azota sem irta le, hogy valositana meg a dolgait?
2022. márc. 16. 22:42
 234/341 A kérdező kommentje:
#234 Én már felvetettem (egyébként többször) egy kínai mintára épülő pontozásos rendszert, ami messze nem tökéletes, de működőképes megoldás. Ennél jobb megoldásokat is elképzelhetőnek tartok, és várom az ötleteket, vagy az ellenérveket az én javaslataimra, gondolataimra.
2022. márc. 16. 22:43
 235/341 anonim ***** válasza:
73%

232#, Én is incel vagyok.

Én sose szenvedtem a nemi életem hiánya miatt.

Ha kasztrálnának, nem hogy nem kevésbé érezném magam teljes értékű férfinak, de nagyobb értékűnek érezném magam, mert mínusz egy emberi, alsóbbrendű dolog zavarná be a létezésemet, jobban önmagam lehetnék.

Nem a mi lett volna ha fáj, hanem hogy megtapasztalod önmagad, és folyton ráébred az elméd, még ha te nem is, hogy ezt ki akarod adni. Hogy azt akarod, hogy a benned lévő szeretetet valaki minél teljesebben tapasztalja, és viszonozza, hogy egyek lehessetek.

2022. márc. 16. 22:45
 236/341 anonim ***** válasza:
100%

235#, 216os vagyok.

Nem olvastam az elméleted, de a pontozásos rendszer jó lenne, de előtte kéne egy masszív 25-50 évig tanítsni az embereket.

Mert így fals lenne a pontozás. Gondolj bele. Hogyan pontoznál, ha azt se tudod te ki vagy, nem hogy azt, hogy mit akarsz.

2022. márc. 16. 22:47
 237/341 A kérdező kommentje:
#237 Igen, ez alapvetően egy felszínes pontozás lenne, de egyszerűen jobb, átfogóbb szempontot nem tudok arra kitalálni, hogy mi alapján lehetne kategorizálni az embereket. Bonyolult személyiségteszteket senki nem fog kitöltögetni, és az még kevésbé objektív, mint a külső.
2022. márc. 16. 22:49
 238/341 anonim ***** válasza:
94%

235, de egy szűk kisebbség (nagyrészt képzelt) problémáira esetleg megoldást jelentő új rendszer kiépítése miért lenne az egészséges, jól szocializált és működőképes szexuális és párkapcsolati életet élő többség számára cél, anyagiakat, időt és saját szabadságukat feláldozva?

Az incel probléma kevesebbeket érint, mint az éhezés pl. Itthon is. Mégse teszünk az ellen se semmit, pedig ahhoz nem is kéne ilyen komoly kompromisszumokat kötni.

Tehát, felvázoltál egy megoldást, egy problémára, ami a többségnek nem is létezik. Miért foglalkoznának vele?

2022. márc. 16. 22:52
 239/341 A kérdező kommentje:

#238 Mert az senkinek nem érdeke, hogy a férfiak 15-20 százaléka tartósan egyedülálló, frusztrált, elkeseredett, céltalan, reménytelen legyen, és súlyos lelki válságban élje az életét. Jó érzésű ember erre nem mondhatja azt, hogy rendben van.

Az éhezés az egy sokkal összetettebb, még inkább rendszerszintű probléma, ott a kapitalizmus mai formáját kellene felszámolni illetve megváltoztatni, de ez egy másik kérdés.

2022. márc. 16. 22:56
 240/341 anonim ***** válasza:
96%

"Mert az senkinek nem érdeke, hogy a férfiak 15-20 százaléka tartósan egyedülálló, frusztrált, elkeseredett, céltalan, reménytelen legyen, és súlyos lelki válságban élje az életét. Jó érzésű ember erre nem mondhatja azt, hogy rendben van."

- Igen, mert az rendben lesz, hogy most majd a nők 15-20%a lesz frusztrált, elkeseredett es céltalan, mert nem választhat magának olyat, akit ő akar!

2022. márc. 16. 23:00
❮❮ ... 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!