Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mennyire tartod fontosnak az incelproblémát?
Társadalmi, morális és személyes szempontok alapján is.
1 - Egyáltalán nem fontos
5 - Ma az egyik legsúlyosabb társadalmi probléma
198
Szakemberek állnának rendelkezésre, ráadásul ingyen, akik segítenének hogy megszabadulj a mentális gátlásaidtól, problémáidtól..aki erre nem hajlandó, nem a társadalomba való...kész!
És olyat sehol nem írtam, hogy kirekeszteném őket a párkapcsolatból...ezt csak te képzelted oda.
203 itt jön a szubjektivitás, amit a 10es listás linkelt képösszeállítás után is próbáltak veled beláttatni. Neked oké a telt nő, nem egy férfit ismerek, akinek nem, sőt, olyat is ismerek, akinek a vékony nem jön be. Most akkor?
Persze 1000 válaszból lehet átlagolni, de az nem adja ki Pisti és Julcsa ízlését, akik egy buliban összefutnak és szembe mennek a pontozós rendszereddel.
202
Első osztálytól kezdve kezdődnének ezek a tesztek, ebben a korban még nincsenek olyan magasan funkcionáló intelligens pszichopaták akik képzett pszichiátereket vernének át, de azt észre lehetne venni, ha valaki hajlamos erre...
És ez miért baj neked????
Nekem sem jó egy 3/10es pasi, noha én is inkább kb e körüli nő vagyok! Vagy olyan férfival vagyok együtt aki megfelel az elvarasaimnak, tehát 9/10 v 10/10es, VAGY nem vsgyok senkivel! Mert ha megfeszülök se tudok ráindulni egy 3/10esre!
"Szakemberek állnának rendelkezésre, ráadásul ingyen, akik segítenének hogy megszabadulj a mentális gátlásaidtól, problémáidtól."
Ez nem igaz, ezt te is tudod.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!