Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mennyire tartod fontosnak az incelproblémát?
Társadalmi, morális és személyes szempontok alapján is.
1 - Egyáltalán nem fontos
5 - Ma az egyik legsúlyosabb társadalmi probléma
"Ezt a Betty, a csúnya lány vs. álompasi szindrómát illik kinőni legkésőbb az iskolapad mögül kilépve."
Erről jó lenne szólni az átlag közeli, vagy átlag alatti nőknek is, mert a tapasztalataink szerint ők ezt nem hajlandók kinőni.
Amúgy ha nektek a saját szinteteken lévő nő kell és csak rendes párkapcsolatot akartok, stb., akkor miért próbálkozik a fajtátok lépten-nyomon nálam, és miért kell külön kérvényt benyújtani, hogy lekopjatok még úgy is, hogy van párom? És miért kezdtek el gyűlölködni, vergődni, ha a 3-4. elutasításkor nem vagyok már kedves veletek?
Gondolom nem én vagyok az egyedüli, aki ennek van kitéve.
(Nem, egyáltalán nem ti vagytok a "szintemen" lévő férfiak, mielőtt ezzel jönnek valaki.)
Nekem ne mondd, én semmit nem állítottam ebből. Szánalmas vagy.
Felőlem bárki próbálkozhat amúgy bárkinél, csak értsen a legelső NEM-ből, ennyi a lényeg.
Oké, csak míg az egyik társadalmilag bevett és elfogadott, addig a másik undorító és beteges, itt egy nyilvánvaló kettős mérce van nem a te részedről, hanem általában.
De rendben, ebben az esetben csak simán örülök, hogy te magadat a legfelső kategóriákba sorolod nagy szerényen, kemény 3 sor alapján én pedig szerinted szánalmas vagyok. Te jó ember vagy, az a lényeg. :D :D
"csakhogy a 9/10-es Chad újra és újra megteszi azt a szívességet, hogy életi a reményt az 3/10-es csajban"
Én nem tudom, hogy te milyen környezetben nőttél fel, de ez mindkét részről szánalmas.
#158 " ez mindkét részről szánalmas."
Minden szavaddal egyetértek! Ezt mindenképpen ünnepeljük meg gyorsan. :D
Átlagos környezetben, és ez rettentő általános jelenség.
Volt korábban az a 10-es lista... Ízléseket nem lehet objektíven kezelni...
Ana de Armas pl. miért nem 10? (*drool* 😅)
:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!