Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Pontosan mik azok a hatalmas...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Pontosan mik azok a hatalmas női elvárások, amiknek egyre nehezebb megfelelni?

Figyelt kérdés

Sokat olvasom itt, és mai is több kérdés volt a témában. Lehet én siklottam át valamin, de általában csak a hatalmas női elvárásokra panaszkodnak, arra még nem láttam példát hogy valaki részletesen ki is fejtette volna őket.

Ha valaki tudja, hogy ezek alatt mit kell érteni, szívesen várom a válaszát. :)

2022. febr. 15. 23:04
1 2 3 4 5
 41/48 anonim ***** válasza:
42%

És honnan tudod, hogy én incel vagyok? Miből szűrted le? Hogy szóvá tettem a stílusodat? Vagy hogy érveltem a társkeresőpiac virágzásával? Miből gondolod, hogy nekem nincs családom, gyerekem? Boldog párkapcsolatban élsz, mi? Ha így lenne, nem itt őrjöngenél. Lehet van párkapcsolatod, de hogy nem boldog, az tuti. Egy boldog ember nem érzi szükségét, hogy ilyen primitív tróger stílusban kötekedjen online névtelenül.

Gondolkozz el inkább haver, ne pedig itt gyűlölködj!

2022. febr. 17. 07:52
 42/48 anonim ***** válasza:
27%

41: szánalmas vagy és következetlen. Elárulod magad aztán mosakszol. Vicces :D

"Egy boldog ember nem érzi szükségét, hogy ilyen primitív tróger stílusban kötekedjen online névtelenül." - ezt nyilván akkor magadra értetted. Őrjöngést itt csak tőled láttunk, érveid nincsenek, a tényekkel képtelen vagy vitatkozni, "lyuk"-nak nevezel másokat, meg trógerezel stb.

Ugyan, ne égesd magad tovább. Teljesen lejárattad magad, hiteltelen vagy.

Én remekül szórakozom, sajnos szakmai ártalom, hogy az ilyenekkel elszórakozzak mint te :D

2022. febr. 17. 07:57
 43/48 anonim ***** válasza:
34%

Persze, persze, ismerem én már a magadfajtákat. Sok kettőspont nagydével próbálnak feszíteni, hogy ők mennyire jól szórakoznak, miközben izzadva, 220as vérnyomással gépelik a kommenteket. A kutyaszart is utálja az ember, mégsem kezdi el az utcán szagolgatni és megállni fölötte szidni! Az egyre inkább primitív személyeskedő megjegyzéseid is csak erre utalnak, hogy érzékeny pontra tapintottam.

Na de ne aggódj, nem rombolom tovább a kis lelkedet. Üdvözlöm a "boldog családodat"!

2022. febr. 17. 08:16
 44/48 anonim ***** válasza:
29%

43: engem nem zavarsz, remekül szórakoztam a bénázásaidon.

Érvek továbbra sincsenek, az általam hozott tényeket képtelen vagy cáfolni, süt belőled az irigység és a gyűlölet. Közben egyetlen értelme mondatod nem volt, csak égeted magad. :)

2022. febr. 17. 08:55
 45/48 anonim ***** válasza:
46%

36-os 35-ös vagyok: mégis mi volt abban hülyeség amit leírtam kérlek fejtsd ki, ó nagy mindent tudó zseni...

De tényleg leírsz egy állítást, másokat hülyézel, de igazolni semmivel nem tudod azt amit állítottál. Csak úgy a nagyvilágba bele.

"Ha csak ugyanennyi energiát tennétek az önfejlesztésbe, rég lenne csajotok."

Kérlek fejtsd ki milyen enrgiákat, honnét és hogyan kell befektetni "önfejlesztésbe" és hogy tualjdonképpen ez mit is jelent. Mert így csak egy üres, semmitérő frázisnak tűnik amit leírtál.

2022. febr. 17. 12:50
 46/48 anonim ***** válasza:
67%

44: ez az irigység dolog klasszikus vád, amikor egy kisebbségi komplexusos emberrel szemben kritikát fogalmaznak meg. Tudod, vannak a lelki sérültek, akik nagynak akarják mutatni magukat, de valójában aprók, mint egy rizsszem. Náluk szokott jönni a primitív reflex, hogy "azért mondod ezt, mer' iríígy vagy!". Én nem írtam rád semmit rosszat eddig. Egyedül arra írtam rosszat, aki mások halálát kívánja. Azt hittem ugyanaz a kommentelő írta mindkét hozzászólást.

45: nem fog ő neked semmit sem kifejteni. Ez a típus pontosan azért van gyakorin, hogy veszekedjen, hogy konfrontálódjon. Mivel a való életben egy csicska, aki még az öregasszonyokra sem szólna rá, ha kielőzik a kasszánál. Név nélkül, arc nélkül beszólogatni másoknak. Ez pontosan a gyenge gyáva emberek ismérve. Ezekre jellemző még a kivetítés, ahogy izzadtságszagúan erőltetik, hogy húúú mennyire égeti magát, aki nem ért vele egyet. Holott pontosan érzi ő, hogy itt egyedül ő égeti magát.

Ezért szép ez az oldal. A legegyszerűbb kérdésből is lehet jókora szájkarate-balhékat csinálni.

2022. febr. 17. 14:13
 47/48 anonim ***** válasza:
40%

Nem hatalmas, csak a többség számára elérhetetlen.

A madárnak sem nagy dolog repülni, de az embernek az lenne.

Az egész egy paradoxonból indul ki, miszerint a fejlett országok lakóival elhitették azt, hogy ha nem is törhetnek a csúcsra, de JÁR nekik az átlagos élet.

Nos, ahhoz, hogy MINDENKI átlagos legyen egy vaskezű kommunista diktatúra kellene. Kipróbáltuk párszor, nem volt működőképes.

Abban a pillanatban, hogy különbségek vannak az emberek között (külsőre, genetikailag eleve vannak, ahogy nem egy központosított bentlakásos intézményben nevelik őket fel főpapok és mindenkinek maximum sorszáma van) az átlag beáll a mértani középértékre.

Bármekkora is a társadalmi különbség (ezért van fizetésben is összevetve a medián bér és az átlagbér) egy valami biztos. Ha átlagos vagy, akkor minimum 50% alattad van az adott dologban. Lehetséges, hogy 60-70 vagy ennél több ember is alattad van, de az 50% az tuti. Ez matematikai szabályszerűség.

Tehát mikor te álszerénykedve vagy a boldog tudatlanságban kijelented, hogy neked csak egy átlagos külsejű, egzisztenciájú, végzettségű, stb. ember kell párodnak, akkor valójában azt mondod, hogy te is (ahogy az emberek többsége) a felső 50%-ból szeretnél mazsolázni, csak éppen nem a csúcsáról, hanem a közepéről vagy az aljáról és emiatt megveregeted a saját válladat.

Nincs ezzel semmi baj, mert ez hajtotta előre az evolúciót, ez természetes ösztön, hogy nem a tápláléklánc aljához vonzódunk.

Az viszont már nem természetes, hogy ami régen lokális volt és a falu 50 emberének átlagába kellett felküzdenie magát valakinek, addig a világlátott, internetező embereknek már annyira kitolódott az ingerküszöbe, hogy önmagát teszi ezáltal boldogtalanná.

Mintha nem az a célod, hogy a falu legjobb futója legyél, hanem az olimpiát akarod megnyerni és hiába érsz el jobb eredményt egy negyedik helyezéssel, ahol még dobogóra se kerülsz, csak azt nézed, hogy még oda se kerültél fel, lúzer vagy, selejt, vagy egyenesen utolsónak végeztél, míg a falusi futóbajnoktól (aki fürdik a dicsőségben és hízik az egója) utolsóként is 50x jobb vagy. Elsőként viszont 150% lennél jobb és ez elégedetlenné fog tenni.

2022. szept. 9. 11:34
 48/48 anonim ***** válasza:

#4..."Ők azok a férfiak, akik átlagosak de mégis párban vannak. Ha a barátnőjük kidobja őket, nem fognak találni mást"

Ez rám igaz. Átlagos férfi vagyok. Egyetlen hosszú kapcsolatom volt ami 7 évig tartott. 27 évesen vége lett. Most 42 évesen azóta sem volt még fél éves kapcsolatom sem. Mindig csak futó szex kalandjaim voltak a pár alkalmastól a 3 hónapos szexkapcsolatig. Ez nem normális, hogy 15 év alatt egy darab tartós kapcsolatom sem volt.

okt. 6. 16:05
1 2 3 4 5

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!