Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Pontosan mik azok a hatalmas női elvárások, amiknek egyre nehezebb megfelelni?
Sokat olvasom itt, és mai is több kérdés volt a témában. Lehet én siklottam át valamin, de általában csak a hatalmas női elvárásokra panaszkodnak, arra még nem láttam példát hogy valaki részletesen ki is fejtette volna őket.
Ha valaki tudja, hogy ezek alatt mit kell érteni, szívesen várom a válaszát. :)
Vannak rá az angolszász interneten különböző elméletek, amik különböző "pillek" alatt mennek, de igazából én személyesen nem tudom. Két dolgot látok a mindennapi életemben:
- Én nem kapok matchet Tinderen és nem követnek be a nők instagrammon. Ha véletlen mégis van egy matchem, a nő flegmán viselkedik.
- A blackpill szférában Chad -nek nevezett kinézetben a felső 10% -ba tartozó férfiak 30+ matchet kapnak egy nap alatt és pár mondat után le tudnak szervezni egy szextalálkát.
Ez alapján alakult ki az oldschool blackpill -nek nevezett ideológia, ami szerint a csúnya férfiak semmit se kapnak, a szép férfiak meg mindent. A helyzet nyilván ennél árnyaltabb és sok vita is folyik arról, hogy a Chad -eken kívül még ki felel meg.
Amit még látok, hogy én személyesen 10 évvel ezelőtt bénábban néztem ki és megfeleltem, ma jobban nézek ki és nem. Ebből jogosan következtetek arra szerintem, hogy a nőknek van valamilyen elvárása, aminek már nem felelek meg, annak ellenére, hogy közbe már jól is keresek.
Van ertelme leirni szerinted? Kb minden ferfi hozzaszolasra tamadnak a nok es at sem gondoljak oket.
De, akkor egy pelda: Tobb 90-100 kg koruli no ismerosom is vekony pasit akar. Tobb no ismerosom csak naluk merfoldekkel jobb kinezetu ferfiakat akarnak, aztan sirnak, hogy ok csak szexre hasznaljak oket. Rengeteg no panaszkodik (itt is volt ra pelda), hogy tarskeresokon nincs egy normalis ferfi sem, ami eleg abszurd es irrealis kijelentes.
Termeszetesen nem minden no elvarasai elszalltak, de egyre tobbe. Ezt a valo eletben nok szajabol is hallani. (Az itteni nonemu egyedeket inkabb ne soroljuk a nokhoz, az sertes lenne szamukra.)
3: Én is ezt látom. Ami zavar, hogy most annak ellenére kaptam lepontozásokat, hogy csak olyan dolgokat írtam, amiket pillanatok alatt le lehet ellenőrizni a saját csajozási tapasztalatomat leszámítva.
"aztan sirnak, hogy ok csak szexre hasznaljak oket":
Akkor is panaszkodnának, ha bármelyik férfit megkaphatnák hosszú távra is. A női természethez ösztönösen hozzátartozik a panaszkodás, mivel az online előtti időkben ezzel szocializálódtak. Más kérdés, hogy az itteni panaszkodás erre nem lesz jó.
"Termeszetesen nem minden no elvarasai elszalltak, de egyre tobbe.":
Akiknek nem, azt 25 előtt lefoglalja valamelyik kétségbeesett átlagos férfi. Ők azok a férfiak egyébként, akikkel itt mindig jönnek a válaszolók, hogy átlagosak de mégis párban vannak. Ha megkérdezed valamelyiket, hogy mióta, jellemzően egy 5 -15 év közötti értéket fognak mondani. Ha a barátnőjük kidobja őket, nem fognak találni mást.
"aztan sirnak, hogy ok csak szexre hasznaljak oket":
Az igazság szerintem ilyenkor az, hogy valószínüleg ők is pontosan tudták, hogy csak szexre fognak kelleni a nálunk mérfőldekkel jobb pasinak. Ugyanakkor nem akarnak k**vának tűnni azzal, hogy beismerik, hogy a pasi nekik elég volt csak szexre is.
Pénz….. és le is pontoztak.
A cipőgyári munkás, a tesco pénztáros, meg a dohánybolti eladó is elvárja hogy olyan fizetési kategóriában legyél amibe a saját lakásra meg a prémium autóra is futja.
"csak szexre fognak kelleni a nálunk mérfőldekkel jobb pasinak"
Érdekelne, milyen egy nálam "mérföldekkel jobb pasi".
Mert akiknek csak szexre kellettem volna, szerintem messze nem az a kategória egyik sem. :)
Ez a kérdés pont erről szól: https://www.gyakorikerdesek.hu/felnott-parkapcsolatok__randi..
Valamelyik nap olvastam egy kérdést, aminek az a volt a lényege, hogy a nők tehetnek arról, ha a férfiak ekcémásak lesznek, mert ők várják el, hogy mindennap zuhanyozzanak, mert hogy az milyen egészségtelen, bezzeg ő csak 2-3 naponta zuhanyzik. Tehát még azt a szintet sem ugorják meg egyesek, hogy napi rendszerességgel tisztálkodjanak.
Tessák itt mindent elmondanak részletesen:
https://www.youtube.com/c/WheatWaffles
Illetve ajánlom figyelmedbe a hosszabb videóit:
https://www.youtube.com/channel/UCZvclUx4wm1orOuVUW_HVXg/vid..
A lényeg, hogy a nőknek olyan elvárásaik vannak egyre inkább amelyeknek nem lehet megfelelni, mert nem tud az ember változtatni rajtuk.
Pl. ha kövér vagy lefogyhatsz, sportolhatsz táplálkozhatsz egészségesen, fürödhetsz többet, használhatsz mindenféle szart amivel kenegeted magad stb. de a lényeg nem ez.
Pl.: Ez az ember akármennyit edzene és akármilyen higiénikusan élne, soha nem fogna tetszeni a nők jelentős (99%) részének.
1. Ha jól nézel ki, akkor a szexig könnyen eljuthatsz, de ha mellé csóró vagy, pocsék fizu hasonlók akkor megtartani nem tudod..... De mehetsz a következő csajra.... És te leszel az aki csak megdugja lelép és..... Jajj minden pasi szemét
(ha jól néznék ki én is ezt tenném)
2. Jó külső plusz jó egzisztencia az egyenlő hosszútáv.
3. Ha mocskosúl gazdag vagy az egyes nőknél feledteti a rusnya pofádat
4. Ha rusnya vagy még nem késő eljött a te időd tart a vírus maszkot kell viselni így nagyrészt csak a szemed látszik
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!