Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Pontosan mik azok a hatalmas női elvárások, amiknek egyre nehezebb megfelelni?
Sokat olvasom itt, és mai is több kérdés volt a témában. Lehet én siklottam át valamin, de általában csak a hatalmas női elvárásokra panaszkodnak, arra még nem láttam példát hogy valaki részletesen ki is fejtette volna őket.
Ha valaki tudja, hogy ezek alatt mit kell érteni, szívesen várom a válaszát. :)
20
Ha latnád a mostani páromat....
Tudod....szép tálból jol lakni nem lehet!
19
A külsömmel szerintem nincs gond, persze van jópár jellemhiányosságom, ugy mint, határozott vagyok, karrierista tipus, és nagyon türelmetlen!
Egyébiránt, ha azt elvarom egzisztenciálisan, amit én is előteremtettem, szerintem nem vagyok anyagias!
Nem, nem egy tárgyra költök! De k*rva illuziorombolo tud lenni, amikor a férfi 3x keres kevesebbet nálam!
#21: "A külsömmel szerintem nincs gond, persze van jópár jellemhiányosságom, ugy mint, határozott vagyok, karrierista tipus, és nagyon türelmetlen!"
A határozottság mondjuk nem jellemhiány, ahogy a karrierizmus sem.
"Egyébiránt, ha azt elvarom egzisztenciálisan, amit én is előteremtettem, szerintem nem vagyok anyagias!"
Ha az anyagi szempontok erősen beleszólnak a párválasztásodba, akkor de, anyagias vagy. Az oké, hogy nem egy földönfutóval jönnél össze, de ha olyanok döntenek, hogy épp van e autója valakinek vagy nincs... Mi van, ha a lakásától gyalog 5 percre dolgozik és eladta, hogy tudjon egy lakást venni hitelmentesen? Nálad kiesett, mert nincs autója...
"Nem, nem egy tárgyra költök! De k*rva illuziorombolo tud lenni, amikor a férfi 3x keres kevesebbet nálam!"
Miért, az szerinted nem illúzióromboló, ha egy nő a pénztárcám alapján választ?
Miért, az szerinted nem illúzióromboló, ha egy nő a pénztárcám alapján választ?
Ilyet sehol nem írtam! Nincs az a pénzmennyiség, amiért eltűrném báekinek a képét, ha amugy nem szimpatikus.
A jó egzisztencia, csak rajtengedély! Nem garancia semmire.
Sok férfi szerint hatrány, ha egy nő karrierista, vagy épp határotott.
Ps. Szivesebben lennék olyan nő, akinek bőven elég, ha a férfinak jó az anyagihelyzete..
.vagy olyan nő, akit eltartanak! Már rég férjnél lennék, és lenne gyerekem
De sajnos nem tudok ilyen lenni. Megőrülnék, ha nem dolgozhatnék...
Mellesleg én nőként is csak annyit várok el amennyit én is képes vagyok nyújtani.
Őszinteség, hűség, minőségi társalgás (legyen már nehány értelmes megnyilvánulása) és bár még tanulok,de ha dolgoznék nem akarnék senkit eltartani szóval legyen képes ő is rakni a kapcsolatba és a közös dolgokba anyagilag mert egyébként nem fair. Nem várom el hogy eltartsanak, de én se akarok mást.
A szüleiddel lehet jó kapcsolatod, sőt örülök neki, de ne uszítsanak ellenem, fogadják el a kapcsolatot és ne szóljanak bele (ezt az én szüleim is megteszik, szoval Vica-versa).
Ne legyen gyereked: na igen ha nekem sincs előző kapcsolatból “batyum” neked se legyen mert nem akarom más gyerekét nevelni, hiába szeretném, csak nem a sajátom (ezzel sok férfi is így van).
Találkozhatsz a barátaiddal, örülök ha vannak, de én is fogok a saját barátaimmal mindenkinek kell az énidő, de ne menjen a kapcsolat rovására, a mi megbeszélt programjaink ne sztornózd miattuk(ez szerintem így korrekt). Plusz szívesen bevonom a párom a baráti körömbe, ha jól kijönnek és ez fordítva is jól esne.
Auto szerintem elég ha a valamelyik félnek van, de illik megkérdezni hogy benzint esetleg javítást felezzuk e ha már mindkét fél “használja” az autót. Lakásnál is ugyanez rezsibe stb.
Szerintem akkor jó egy kapcsolat ha mindkét fél képes kb ugyanannyit belerakni.
Vannak hullámvölgyek olyankor van hogy egyik-masik fél többet “ad” de utána illik viszonozni a másiknak amint “talpra állt” akármilyen téren is történik ez.
Detto!
Csak azt várom el, amit én is nyujtani tudok. Az autó pedig manapság tényleg alap! Ha nincs jogsid, eleve nem tudok veled hosszútávra tervezni, mivel nem lehet gyerekünk
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!