Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Pontosan mik azok a hatalmas női elvárások, amiknek egyre nehezebb megfelelni?
Sokat olvasom itt, és mai is több kérdés volt a témában. Lehet én siklottam át valamin, de általában csak a hatalmas női elvárásokra panaszkodnak, arra még nem láttam példát hogy valaki részletesen ki is fejtette volna őket.
Ha valaki tudja, hogy ezek alatt mit kell érteni, szívesen várom a válaszát. :)
NA túllendülve a teljes szélességű incel támadáson (mert semmi értelmeset nem írnak, csak böfögik a régóta unalmas dogmáikat), beszéljünk inkább a lényeges dolgokról.
Szerintetek a rakott káposzta savanyú káposztával, vagy kelkáposztával finomabb?
#31: Mondjuk, en nem vagyok incel, de ilyen aprosag nehanyatokat ugysem erdekel, ugye? :O
Szerintem egyikkel sem finom, nem szeretem a kaposztat.
A 18as válasz nekem szimpatikus. Tetszik, hogy vállalja az anyagiakkal kapcsolatos elvárásait.
Viszont az nem tűnt fel, hogy lakhatási válság van? Vagy örökölsz, vagy aládteszik a lakást vagy nagyon sokat kell keresned. Más út nincs. Furcsa, hogy pont most ekkora elvárás a saját lakás, amikor egyre inkább hiánycikk. Az, hogy van munkád, az bizony kevés.
Amúgy találtál olyan férfit, aki megfelel az elvárásaidnak? Tehát van élettársad/férjed/vőlegényed és gyereked? Egyébként tényleg "like" az igények felvállalásáért. Így kéne mindenkinek a való életben is.
20-as vagyok: választ még nem kaptam "kedves" nők... szóval összejönnétek a linkelt gyerekkel, ha amúgy MINDEN állítólagos nem túlzó elvárásotoknak megelelne? Saját autó, kocsi, normális, jól fizető munka, családközpontúság, érett gondolkodás stb stb... mert valahogy mindenki ezekkel jön, de a valóságban meg k**vára nem ezek a dolgok látszanak fontosnak.
A "nagymenő kúrógépek" soha nincsenek egyedül és soha nem kell küzdeniük a nőkért. És nem csak ribiket szédítenek, hanem normális, értelmes (legalábbis annak tűnő) lányokat is.
A kocka, nem túl vonzó, de egyébként jószívű, szorgalmas srácok meg rendszerint hoppon maradnak. MIlyen furcsa nem?
Soha nem a külső számít állítólag a nőknek, de valahogy a valóságban mégiscsak ez látszik.
Amúgy az anyagiassággal nem értek egyet. Szerintem a mai nők nem anyagiasak, hiszen ők maguk is "könnyen" tudnak karriert csinálni. Ugyanannyi lehetőségük van iskolába járni, tanulni, egyetemre menni akár, normális szakmát, végzettséget szerezni és elhelyezkedni egy jó munkahelyen akár. Vagy egy nő is ugyanúgy örökölhet szép kis vagyont, lakást, házat bármit. Ahhoz, hogy egy férfi manapság a pénzével tudjon kompenzálni bármilyen hiányosságot igencsak gazdagnak kell lennie. Az, hogy mondjuk az átlagnál valamivel (vagy akár sokkal) jobban keres, nem fogja őt magasabb szintre emelni a nők szemében. LEgalábbis már nem ez a jellemző.
35: csupa zagyvaságot beszélsz. a saját frusztrációidat akarod nagyban kivetíteni a társadalomra, miközben az emberek nagy rése (függetlenül a kinézettől és anyagi helyzettől) párkapcsolatban él.
Felesleges ez a feszkózás, vagy lásd be, hogy hülyeségeket beszélsz, vagy forrongj magadban.
Kamu kamu kamu. Próbáljátok csak megmagyarázni, hogy nem a lúzerségetek, hanem a társadalom meg a nagy női elvárások miatt vagytok egyedül.
Nem. Azért vagytok egyedül, mert magatok helyett másban keresitek a hibát. Ha csak ugyanennyi energiát tennétek az önfejlesztésbe, rég lenne csajotok. De csak rinyálni tudtok.
És pont leszarom, hogy a sok incel meg lúzer szingli idejön lepontozni, csak mert fáj nektek az igazság.
39: lehet gyalázkodni csak nem érdemes. Én a tényeket írom, te egy álomvilágban élsz és megpróbálod bemagyarázni magadnak a hazugságokat. Felőlem tedd, csak nincs értelme. Magadnak ártasz vele meg a hozzád hasonló lúzereknek. Mi a boldog párkapcsolatban élő többség meg összebújunk esténként a párunkkal amíg te telesírod a párnád.
Nem szidok senkit, próbállak felébreszteni benneteket az ostoba önámításból.
Mellesleg nagyon mellé trafáltál mert férfi vagyok, apa és férj, és nem kellett hozzá semmilyen "pill"-t bevennem.
:D
De ti lúzerek csak gyalázkodjatok tovább.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!