Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Pontosan mik azok a hatalmas női elvárások, amiknek egyre nehezebb megfelelni?
Sokat olvasom itt, és mai is több kérdés volt a témában. Lehet én siklottam át valamin, de általában csak a hatalmas női elvárásokra panaszkodnak, arra még nem láttam példát hogy valaki részletesen ki is fejtette volna őket.
Ha valaki tudja, hogy ezek alatt mit kell érteni, szívesen várom a válaszát. :)
Legyél jóképű!
Legyél legalább 180 cm magas!
Legyél kigyúrva!
Legyen saját lakásod!
Legyen autód!
Költs havonta százezres nagyságrendben a nőre!
Évente minimum kétszer vidd el nyaralni, abból egyszer a tengeren túlra!
Végezz el minden házimunkát!
Ne akarj gyereket!
Ne tartsd a kapcsolatot a szüleiddel!
Ne legyenek barátaid!
Wheat waffles -ről azt kell tudni, hogy ő az első blackpiller, aki megpróbálja monetizálni a témát. Neki nem (csak) az igazság számít, hanem hogy egyrészt:
- Olyan videókat csináljon, hogy a nézettsége a legmagasabb legyen.
- A nézők mellett a youtube algoritmusát is kijátsza.
- Minnél több face rating -et adjon el.
Ha csak az igazság fontos, én az incelmatics nevű csatornát javaslom, meg a többi stream -et, amiben a csatorna készítője (First -nek hívják) szerepel.
12
De sokkal jobb lenne! Sebki nem mondta, h nem! Viszont vagy olyan ferfit kapok, aki megfelel az elvárásaimnak, (mind belső ertékek terén, mind pedig egzisztenciálisan) VAGY, ha nincs ilyen, akkoe jobb egyedül, mint egy csóró lúzer férfival
A 9 -esre reagáltam. Ettől függetlenül wheat waffles is jó és First rajongóként lehet én gondolom rosszul. Mindenesetre a Disney filmek rosszak...
Azaz azok eredetije, ETA Hoffmann meg a grimm testvérek világa nem. A német protoromantikus írók valójában a blackpill -t képviselik.
11
Legyél jóképű!
❌Tévedés! Vagyhát, kinek mi a jóképü... legyél apolt igényes, moss minden nap fogat! Tiszta haj, köröm, ruha.
Legyél legalább 180 cm magas!
❌Nálam magasabb!!!
Legyél kigyúrva!
❌Sokkal jobban szeretem a mackos pasikaz
Legyen saját lakásod!
✅ Igen!
(Mi ezzel a baj? Ha nekem menr nőkent, nehogymár egy pasinak ne menjen)
Legyen autód!
✅ ALAP! Igy 2022.ben.
(Hogyan akarsz pegramokra stbre mennk? Elég kiábrandito, h mindenhova az én kocsimmal kell menni)
Költs havonta százezres nagyságrendben a nőre!
✅ kb. Igen. Ennyi elmegy egy minőségi kapcsolatra. Etterem, mozi, vacsik stb. Kozös peogramok, wellnes, utazások! A sajat reszemet szivesen fizetem, ha a randi paetner kéri! (Jellemzően nem szokták) de a pasinak nem fogom kifizetni!
Évente minimum kétszer vidd el nyaralni, abból egyszer a tengeren túlra!
✅ Ismét! A sajat reszemet állom, tiédet nem.fogom.
Végezz el minden házimunkát!
❌ Téves, csak a felét. Ha már én kiveszem a részemet a penzkeresesbol, te vedd ki a reszed a hazimunkabol
Ne akarj gyereket!
❌Akarj gyereket, de NE LEGYEN gyereked
Ne tartsd a kapcsolatot a szüleiddel!
❌✅ De legalabbis ne pofázzanak bele az életünkbe.
Ne legyenek barátaid!
❌Tévedés, de ne legyenem fontosabbak nálam.
Ezek nem.nagy elvarások. Te vagy kevés
"Ezek nem.nagy elvarások. Te vagy kevés"
Jujj. Néhány elvárásnak nem felelek meg, néhányat magasan ugrok. Ha így, ezzel a szöveggel elém állnál, konkrétan kiröhögnélek. Remélem, azért azon nem sértődsz meg, ha anyagiasnak tartanak. (Ha társkeresésnél az dönt, hogy a másiknak van kocsija vagy lakása, akkor az vagy. Szépítheted így vagy úgy, de ez a helyzet.)
Kevés bizonyára azért annyira nem vagyok, ha van barátnőm, aki mérföldeket ver rád fejben. Valószínűleg külsőben is.
Ez volt amúgy a kedvenc részem! :D
"Költs havonta százezres nagyságrendben a nőre!
✅ kb. Igen. Ennyi elmegy egy minőségi kapcsolatra. Etterem, mozi, vacsik stb. Kozös peogramok, wellnes, utazások! "
Most egy tárgyra költ az ember? Mert, annak tűnsz.
18-as: tessék [link]
ez a gyerek 180cm+ (vagy magasbb nálad), minden nap fürdik és most fogat, van autója és saját lakása, nincs gyereke, de akar, normális a kapcsolata a szüleivel, elvinne évente nyaralni, havonta welnessezni stb.
Összejönnél vele?
Na ugye, hogy nem... csak a külső számít.
Ha Henry Cavill külsejű férfi büdösen, összeszarva odamenne a nőkhöz, 80-90% így is simán összefeküdne vele.
Minden más bullshit.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!