Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Pontosan mik azok a hatalmas...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Pontosan mik azok a hatalmas női elvárások, amiknek egyre nehezebb megfelelni?

Figyelt kérdés

Sokat olvasom itt, és mai is több kérdés volt a témában. Lehet én siklottam át valamin, de általában csak a hatalmas női elvárásokra panaszkodnak, arra még nem láttam példát hogy valaki részletesen ki is fejtette volna őket.

Ha valaki tudja, hogy ezek alatt mit kell érteni, szívesen várom a válaszát. :)

2022. febr. 15. 23:04
1 2 3 4 5
 11/48 anonim ***** válasza:
52%

Legyél jóképű!

Legyél legalább 180 cm magas!

Legyél kigyúrva!

Legyen saját lakásod!

Legyen autód!

Költs havonta százezres nagyságrendben a nőre!

Évente minimum kétszer vidd el nyaralni, abból egyszer a tengeren túlra!

Végezz el minden házimunkát!

Ne akarj gyereket!

Ne tartsd a kapcsolatot a szüleiddel!

Ne legyenek barátaid!

2022. febr. 16. 07:59
 12/48 anonim ***** válasza:
57%
A külsőre és az anyagi helyzetre vonatkozó elvárások lettek brutálisan elszállva. Látom én ezt ismerősi körben is és a kollégák között is. Aztán meg "jajj 38 leszek és még vénlány vagyok". Ilyenkor hova lesz az egyedül is lehetsz boldog bullshit? Nem jobb lenne egy gyerekkel és egy férfival, mint egyedül? Ja persze, ilyenkor jönnek a dumák...
2022. febr. 16. 08:15
 13/48 anonim ***** válasza:
48%
Társkeresőzzél online. Nem átlag alatti férfiként aztán megtudod.
2022. febr. 16. 08:42
 14/48 anonim ***** válasza:
24%

Wheat waffles -ről azt kell tudni, hogy ő az első blackpiller, aki megpróbálja monetizálni a témát. Neki nem (csak) az igazság számít, hanem hogy egyrészt:

- Olyan videókat csináljon, hogy a nézettsége a legmagasabb legyen.

- A nézők mellett a youtube algoritmusát is kijátsza.

- Minnél több face rating -et adjon el.

Ha csak az igazság fontos, én az incelmatics nevű csatornát javaslom, meg a többi stream -et, amiben a csatorna készítője (First -nek hívják) szerepel.

2022. febr. 16. 08:57
 15/48 anonim ***** válasza:
23%

12

De sokkal jobb lenne! Sebki nem mondta, h nem! Viszont vagy olyan ferfit kapok, aki megfelel az elvárásaimnak, (mind belső ertékek terén, mind pedig egzisztenciálisan) VAGY, ha nincs ilyen, akkoe jobb egyedül, mint egy csóró lúzer férfival

2022. febr. 16. 08:58
 16/48 anonim ***** válasza:
43%
#15: Tehát, aki nem felel meg az elvárásaidnak, az csóró és lúzer? :O Az oszt' igen.
2022. febr. 16. 09:00
 17/48 anonim ***** válasza:
9%

A 9 -esre reagáltam. Ettől függetlenül wheat waffles is jó és First rajongóként lehet én gondolom rosszul. Mindenesetre a Disney filmek rosszak...

Azaz azok eredetije, ETA Hoffmann meg a grimm testvérek világa nem. A német protoromantikus írók valójában a blackpill -t képviselik.

2022. febr. 16. 09:01
 18/48 anonim ***** válasza:
15%

11

Legyél jóképű!

❌Tévedés! Vagyhát, kinek mi a jóképü... legyél apolt igényes, moss minden nap fogat! Tiszta haj, köröm, ruha.

Legyél legalább 180 cm magas!

❌Nálam magasabb!!!

Legyél kigyúrva!

❌Sokkal jobban szeretem a mackos pasikaz

Legyen saját lakásod!

✅ Igen!

(Mi ezzel a baj? Ha nekem menr nőkent, nehogymár egy pasinak ne menjen)

Legyen autód!

✅ ALAP! Igy 2022.ben.

(Hogyan akarsz pegramokra stbre mennk? Elég kiábrandito, h mindenhova az én kocsimmal kell menni)

Költs havonta százezres nagyságrendben a nőre!

✅ kb. Igen. Ennyi elmegy egy minőségi kapcsolatra. Etterem, mozi, vacsik stb. Kozös peogramok, wellnes, utazások! A sajat reszemet szivesen fizetem, ha a randi paetner kéri! (Jellemzően nem szokták) de a pasinak nem fogom kifizetni!

Évente minimum kétszer vidd el nyaralni, abból egyszer a tengeren túlra!

✅ Ismét! A sajat reszemet állom, tiédet nem.fogom.

Végezz el minden házimunkát!

❌ Téves, csak a felét. Ha már én kiveszem a részemet a penzkeresesbol, te vedd ki a reszed a hazimunkabol

Ne akarj gyereket!

❌Akarj gyereket, de NE LEGYEN gyereked

Ne tartsd a kapcsolatot a szüleiddel!

❌✅ De legalabbis ne pofázzanak bele az életünkbe.

Ne legyenek barátaid!

❌Tévedés, de ne legyenem fontosabbak nálam.

Ezek nem.nagy elvarások. Te vagy kevés

2022. febr. 16. 09:07
 19/48 anonim ***** válasza:
65%

"Ezek nem.nagy elvarások. Te vagy kevés"

Jujj. Néhány elvárásnak nem felelek meg, néhányat magasan ugrok. Ha így, ezzel a szöveggel elém állnál, konkrétan kiröhögnélek. Remélem, azért azon nem sértődsz meg, ha anyagiasnak tartanak. (Ha társkeresésnél az dönt, hogy a másiknak van kocsija vagy lakása, akkor az vagy. Szépítheted így vagy úgy, de ez a helyzet.)

Kevés bizonyára azért annyira nem vagyok, ha van barátnőm, aki mérföldeket ver rád fejben. Valószínűleg külsőben is.

Ez volt amúgy a kedvenc részem! :D

"Költs havonta százezres nagyságrendben a nőre!

✅ kb. Igen. Ennyi elmegy egy minőségi kapcsolatra. Etterem, mozi, vacsik stb. Kozös peogramok, wellnes, utazások! "

Most egy tárgyra költ az ember? Mert, annak tűnsz.

2022. febr. 16. 09:16
 20/48 anonim ***** válasza:
41%

18-as: tessék [link]

ez a gyerek 180cm+ (vagy magasbb nálad), minden nap fürdik és most fogat, van autója és saját lakása, nincs gyereke, de akar, normális a kapcsolata a szüleivel, elvinne évente nyaralni, havonta welnessezni stb.

Összejönnél vele?

Na ugye, hogy nem... csak a külső számít.

Ha Henry Cavill külsejű férfi büdösen, összeszarva odamenne a nőkhöz, 80-90% így is simán összefeküdne vele.

Minden más bullshit.

2022. febr. 16. 09:24
1 2 3 4 5

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!