Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy vannak együtt az emberek olyan férfivel/nővel, akihez nem vonzódnak? Adjatok tippeket légyszi.
Eldöntöttem, hogy nem fog már számítani a vonzalom és a külső, amúgy is az öregek is mindig azt mondják, hogy csak az a fontos hogy a férfi jó ember legyen. Itt is RENGETREG választ olvastam amiben leírták hogy nem vonzódom a páromhoz, de… meg sok ember nem is tud olyannal lenni, akihez vonzódna..szóval hogy csináljátok? Hogy vagytok velük együtt, hogy szexeltek!!! velük? Mert én annyira szenzitiv vagyok hogy csak olyan érhetett eddig hozzam, aki miatt már lángoltam belül, ha valaki olyan közeledett felém, aki taszított, attól még ma is rosszul vagyok…
Irigykedve nézem a nőket, hogy milyen férfiakkal tudnak együtt lenni, én meg egyedül vagyok, mert nem találok olyat aki tetszik már régóta… szóval hogy ne számítson a vonzalom?
39# Igen, így születtél, éltél a természet adta lehetőséggel.
Más meg kutató, matematikus, mérnök stb., kimaxoltátok azt amiben tehetségesek vagytok, de ettől még ők is, te is ugyanolyan átlagos vagy mint bárki más. Én meg azt maxoltam ki magamban, amihez meg te nem értesz, és soha nem is fogsz.
Az élet ilyen. Tudod, fel kell nőni ahhoz, hogy ezt megértsd, ez is egy szint, amitől nem átlagos egy ember.
Te sajnos még nem tartasz ott.
38# voltam
Te nagyon kész vagy ember.
A táncművészetről, ami kőkemény munka, sport és művészet egyben, amiért kiskorától kezdve vért izzad az ember, amiből nagyon sokan kibuknak, mert nincs elég tehetség, kitartás, állóképesseg, te akinek erről a világról fogalma sincs azt merészelted mondani hogy “főállásban csinálom azt mint más ember munka mellett” 🤣 hat szakadok komolyan
Már ott tart a gyk hogy nem csak a "férfiak" nyekeregnek itt hanem a "nők" is 🤣☝️!
Tovább kell keresni eggyire egyszerű engem is rendre +- 5 10 15 évvel idősebb vagy fiatalabb bányarémek találnak meg! És akkor mi van? Kit érdekel ez? Kutyát macskát sem! Keresek tovább és kész majd jön olyan akivel kölcsönös lesz.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!