Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Hogy vannak együtt az emberek...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogy vannak együtt az emberek olyan férfivel/nővel, akihez nem vonzódnak? Adjatok tippeket légyszi.

Figyelt kérdés

Eldöntöttem, hogy nem fog már számítani a vonzalom és a külső, amúgy is az öregek is mindig azt mondják, hogy csak az a fontos hogy a férfi jó ember legyen. Itt is RENGETREG választ olvastam amiben leírták hogy nem vonzódom a páromhoz, de… meg sok ember nem is tud olyannal lenni, akihez vonzódna..szóval hogy csináljátok? Hogy vagytok velük együtt, hogy szexeltek!!! velük? Mert én annyira szenzitiv vagyok hogy csak olyan érhetett eddig hozzam, aki miatt már lángoltam belül, ha valaki olyan közeledett felém, aki taszított, attól még ma is rosszul vagyok…

Irigykedve nézem a nőket, hogy milyen férfiakkal tudnak együtt lenni, én meg egyedül vagyok, mert nem találok olyat aki tetszik már régóta… szóval hogy ne számítson a vonzalom?

2022. febr. 14. 01:48
1 2 3 4 5
 21/43 anonim ***** válasza:
19%
A keedesed az, hogy hogyan ne legyek felszines? Mert az vagy, csaknazt nem tudod, hogy mit tegyel ellene. Racionalizalsz, mericskelsz, hasonlitgatsz. Kozben viszont elveszik az ember, elsikkadnak az apro, de annal fontosabb dolgok. Az emberek bamulatosan tudjak hajszolni a boldogsagot, de a legtobbje sosem talalja meg. Tudod miert? Mert ott van az orruk elott, de ok nem tudjak ertekelni. Kiesik a rostan. Te a szoke herceget varod a feher lovon. Nem fog jonni. Se herceg, se lo nincs. Kozben meg ott van a voros haju, stilustalan, epitesz, aki szigoruan fekete, ceges forddal kozlekedik es olyan humora van, hogy kifexel tole. De nalad mar kiesett, tobb okbol is. Ertekrendbeli valsagod van. Az elet erre probal meg figyelmeztetni, hogy ezt meg kene oldanod, mert addig nem fogsz tudni tovabblepni. A hogyanhoz segitseg lehet, ha megtanulsz elni es elvezni az eletet szamtalan modon. A kulsosegen es a luxuson kivul is van meg egyeb forrasa a boldogsagnak. Ezeket kell megtalalnod. Valszeg rossz mintat lattal a szuleidtol. Hogy nez mar ki? Hol volt nyaralni? Milyen auto az? Stb. Tudat alatt benned is ilyen program fut. Kene egy upgrade, egy sajat, egyedi fejlesztesu. Errol szol a felnotte valas. Mindenkinek.
2022. febr. 14. 04:55
 22/43 anonim ***** válasza:
79%

Háát én inkább maradok egyedül.

De olyannal nem jövök össze aki nem vonzó mert urambocsá nem állna fel.

A szeretettel nem tudom szabályozni, hogy aktív legyek.

2022. febr. 14. 06:25
 23/43 anonim ***** válasza:
Gondolkodásmód, személyiségtípus, munkamánia.
2022. febr. 14. 07:15
 24/43 anonim ***** válasza:
0%
Aztmondja az élet bünteti azzal h nem tud vonzódni 😂😂😂😂😂😂
2022. febr. 14. 09:28
 25/43 anonim ***** válasza:

Együtt vannak, de minek? Azért hogy ne legyenek egyedül, mert a magány sz*ar? Ez szerintem inkább szánalmas mint jó dolog szerintem...

Neked tényleg ez kell? Így átvernéd a másikat is, vagy egyből közölnéd vele az elején hogy "nemteccő" DE legyünk együtt mert én esélyt adok neked...

Ez a "nincsvonazalom" hogy működik nálad? Ha azonnal első látásra nincs, akkor ha jobban megismered a másikat akkor sem lesz soha?

2022. febr. 14. 09:51
 26/43 A kérdező kommentje:

25, a külső a kezdet, ha ott nincs vonzalom utána soha nem lesz. Ettől függetlenül ha valaki jól is néz ki, de nem az esetem, vagy olyan a személyisége, mint egy ablakkeretnek, akkor nem fogok hozza vonzodni. En az olyan esetekre értettem, amikor valakivel kijövök, passzolnank egymáshoz, viszont fizikailag nem vonzodom hozza… ebbe szeretnek mar belemenni, de eddig nem ment.

Mar azon is gondolkodtam hogy inkább nyitok a nők felé, de az is csak eroltetve lenne

2022. febr. 14. 11:00
 27/43 anonim ***** válasza:

Amit írsz azt barátságnak hívják, de szerintem van benned egy gát ami megakadályozza hogy többként tekints egy jó barátra mint egy férfi még ha az elején nem is vonzódtál hozzá. Lehet hogy él a fejedben egy kép a megfelelő férfiről és képtelen vagy beleszeretni abba akivel egyébként passzolnál.

Nem vagy túl előítéletes az emberekkel kapcsolatban? Megadod nekik a lehetőséget hogy bizonyítsanak vagy egyből beskatulyázol mindenkit?

2022. febr. 14. 11:07
 28/43 anonim ***** válasza:
0%
#26 Te aztán baromi vonzó lehetsz :D
2022. febr. 14. 11:07
 29/43 A kérdező kommentje:
Hát valóban van bennem egy tökéletes kép és 1-2x már meg is találtam, viszont ha nem úgy erzek, akkor undorodom… nincs köztes állapot. voltak mar gondolataim hogy beleerőltetem magam egy kapcsolatba egy normális férfivel, akihez nem vonzodom, de mar a tervtől is kb. sirogorcsot kaptam… 2 éve pont találkoztam egy pasival kulfoldon, addigra mar aszexnek hittem magam annyira taszított mindenki, de ő emlékeztetett hogy nem vagyok az… azóta is arra az egy napra tudok gondolni mikor vele voltam, ahelyett hogy válaszolnék azoknak akik itt vannak és jönnek… így viszont egyedül vagyok már 3 éve és rossz… meg továbbra is irigylem a nőket, akiknek nem számít sem külső, sem vonzalom
2022. febr. 14. 11:14
 30/43 anonim ***** válasza:

Engedd el a tökéletes képet, ha találsz ilyen olyan férfit aki ennek megfelel, mi lesz ha a kapcsolat alatt megváltozik kicsit? Akkor elhagyod?

A külső mindenkinek számít, de nem lehet csak a külsőt nézni, az nagyon felszínes jellemre vall. A másik ha rosszul érzed magad egyedül akkor inkább ne akarj kapcsolatot mert nem attól leszel boldogabb. Nekem úgy tűnik, hogy elég önző vagy és csak magadra gondolsz hogy neked jó legyen, te mit tudnál nyújtani a "tökéletes" férfinak?

2022. febr. 14. 11:22
1 2 3 4 5

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!