Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy vannak együtt az emberek olyan férfivel/nővel, akihez nem vonzódnak? Adjatok tippeket légyszi.
Eldöntöttem, hogy nem fog már számítani a vonzalom és a külső, amúgy is az öregek is mindig azt mondják, hogy csak az a fontos hogy a férfi jó ember legyen. Itt is RENGETREG választ olvastam amiben leírták hogy nem vonzódom a páromhoz, de… meg sok ember nem is tud olyannal lenni, akihez vonzódna..szóval hogy csináljátok? Hogy vagytok velük együtt, hogy szexeltek!!! velük? Mert én annyira szenzitiv vagyok hogy csak olyan érhetett eddig hozzam, aki miatt már lángoltam belül, ha valaki olyan közeledett felém, aki taszított, attól még ma is rosszul vagyok…
Irigykedve nézem a nőket, hogy milyen férfiakkal tudnak együtt lenni, én meg egyedül vagyok, mert nem találok olyat aki tetszik már régóta… szóval hogy ne számítson a vonzalom?
Háát én inkább maradok egyedül.
De olyannal nem jövök össze aki nem vonzó mert urambocsá nem állna fel.
A szeretettel nem tudom szabályozni, hogy aktív legyek.
Együtt vannak, de minek? Azért hogy ne legyenek egyedül, mert a magány sz*ar? Ez szerintem inkább szánalmas mint jó dolog szerintem...
Neked tényleg ez kell? Így átvernéd a másikat is, vagy egyből közölnéd vele az elején hogy "nemteccő" DE legyünk együtt mert én esélyt adok neked...
Ez a "nincsvonazalom" hogy működik nálad? Ha azonnal első látásra nincs, akkor ha jobban megismered a másikat akkor sem lesz soha?
25, a külső a kezdet, ha ott nincs vonzalom utána soha nem lesz. Ettől függetlenül ha valaki jól is néz ki, de nem az esetem, vagy olyan a személyisége, mint egy ablakkeretnek, akkor nem fogok hozza vonzodni. En az olyan esetekre értettem, amikor valakivel kijövök, passzolnank egymáshoz, viszont fizikailag nem vonzodom hozza… ebbe szeretnek mar belemenni, de eddig nem ment.
Mar azon is gondolkodtam hogy inkább nyitok a nők felé, de az is csak eroltetve lenne
Amit írsz azt barátságnak hívják, de szerintem van benned egy gát ami megakadályozza hogy többként tekints egy jó barátra mint egy férfi még ha az elején nem is vonzódtál hozzá. Lehet hogy él a fejedben egy kép a megfelelő férfiről és képtelen vagy beleszeretni abba akivel egyébként passzolnál.
Nem vagy túl előítéletes az emberekkel kapcsolatban? Megadod nekik a lehetőséget hogy bizonyítsanak vagy egyből beskatulyázol mindenkit?
Engedd el a tökéletes képet, ha találsz ilyen olyan férfit aki ennek megfelel, mi lesz ha a kapcsolat alatt megváltozik kicsit? Akkor elhagyod?
A külső mindenkinek számít, de nem lehet csak a külsőt nézni, az nagyon felszínes jellemre vall. A másik ha rosszul érzed magad egyedül akkor inkább ne akarj kapcsolatot mert nem attól leszel boldogabb. Nekem úgy tűnik, hogy elég önző vagy és csak magadra gondolsz hogy neked jó legyen, te mit tudnál nyújtani a "tökéletes" férfinak?
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!