Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Evek óta nem megy az ismerkedés senkit nem találok
magamnak kezdem vegleg feladni?
jan. 27. 18:41
Nem neten kell. Minden közepes ember ott kerülgeti egymást.
jan. 27. 18:52
Neten is lehet. Egyebkent az ismeroseim tobbsege ott ismerte meg egymast (plane, aki jobban nez ki).
jan. 27. 18:53
Online lenne a legegyszerűbb. Ha az kilőve akkor valami olyan tanfolyam vagy program ahol többen vagytok és van esély megismerni új embereket még akkor is ha nem az ismerkedés a program fő célja. Pl egy nyelvtanfolyam.
Őszintén megmondom én sem tudnám, hogy hol kellene elkezdenem az ismerkedést ha most vége lenne a kapcsolatomnak.
35 vagyok
jan. 27. 19:10
A netes ismerkedés valóban első látásra egyszerű, de a valóság az, hogy ez a módszer egyre nagyobb és nagyobb állhatatosságot kíván. Rengeteg a hazugság: a kor, a testsúly, a gyermekek és a családi állapot letagadása. S persze ott vannak tömegével a komolytalan szórakozók, valamint azok, akikkel egyszerűen nem lehet találkozni, még hosszú levelezgetés után sem. Erre jönnek még rá a lelkibetegek, a túlérzékeny sértődősek, és azok, akik maguk sem tudják, mit akarnak. Mindemiatt rengeteg, de tényleg rengeteg fölösleges kört kell futni a netes ismerkedésben. Ha átlagos kinézetű vagy, körülbelül 100 kezdeményező üzenetet kell küldeni egy megvalósult randevúhoz. S mivel erre sokan rájönnek, különösen a férfiak között széles körben elterjedt stratégia az, hogy nagyüzemi üzenet-gyártók lesznek. Ennek pedig egyenes következménye, hogy az átlagos vagy szép nők garmadával kapják az üzeneteket, olyan sokat, amely kezelhetetlen. Emiatt a férfiak egyre kisebb százalékban kapnak választ, ami miatt vagy feladják, vagy naponta még több kezdeményezéssel próbálkoznak. Ez egy olyan folyamat, amely egyre nehezebbé teszi a netes párkeresést. A férfiak és a nők számára is. 10-15 éve még sokkal jobb volt a helyzet.
jan. 27. 19:58
Esélytelen, ez tapasztalat. Nekem 21 évesen lett először és utoljára kapcsolatom, 3 évig tartott, abban az évben töltöttem a 25-öt. Azóta közöm nem volt a nőkhöz és esélyem sem egy kapcsolatra. Most 30 vagyok.
jan. 27. 21:14
5
Ja, mert aki eloben ismerkedik, ott nem tudnak a kepedbe hazudni minden masrol. A netes ismerkedes sem arrol szol, hogy fel evig nem talalkoztok, hogy csak ugy kamuzhasson a kulsejerol…
jan. 27. 22:03
ne add fel báttya menni fog ha nem adod fel, vannak még jo emberek a világban akikkel lehet tervezni és megálno doldokat :)
én 28v9 voltam mikor utoljára kapcsolatban voltam (már nem tudom pontosan összefolynak az évek), az idén leszek 32 és közel s távol sehol senki
nem hogy nők még haverok se
belepusztulok mindennap
f31
jan. 27. 23:01
#7: Szemtől szembe jóval nehezebb hazudozni, mint írásban, a neten. Különösen olyan dolgokról, ami láthatóan nem igaz. Ilyen például a testsúly, vagy a testmagasság, de bizonyos mértékig még az életkor is. Tapasztalataim szerint meglepően sok az olyan nő a társkeresőkön, aki nyilvánvaló hazugságokat ír magáról, valószínűleg abban reménykedve, hogy a turpisságot utólag a férfi elnézi neki, a levelezésben addigra kialakult szimpátia miatt. Nem tudják szerencsétlenek, hogy aki hazugsággal indít, azzal szemben nehéz kezdeti bizalmat építeni. Enélkül pedig az egész kapcsolat meg van lőve.
jan. 28. 07:40
De ezt mondom, hogy az elso talalkozo alkalmaval ugyis kiderul, hogy hazudott e (addig meg csak par nap telik el max az elso beszelgetes utan).
jan. 28. 08:11
Kapcsolódó kérdések: