Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Evek óta nem megy az ismerkedé...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Evek óta nem megy az ismerkedés senkit nem találok magamnak kezdem vegleg feladni?

Figyelt kérdés
23 évesen volt utoljára kapcsolatom ,most 27 vagyok úgy érzem nekem már nem lesz senkim hiába a netes probalkozasok.Belefaradtam.
jan. 27. 18:30
 1/10 anonim ***** válasza:
47%
Lefőtt a caffe.
jan. 27. 18:41
 2/10 anonim ***** válasza:
18%
Nem neten kell. Minden közepes ember ott kerülgeti egymást.
jan. 27. 18:52
 3/10 anonim ***** válasza:
26%
Neten is lehet. Egyebkent az ismeroseim tobbsege ott ismerte meg egymast (plane, aki jobban nez ki).
jan. 27. 18:53
 4/10 anonim ***** válasza:
77%

Online lenne a legegyszerűbb. Ha az kilőve akkor valami olyan tanfolyam vagy program ahol többen vagytok és van esély megismerni új embereket még akkor is ha nem az ismerkedés a program fő célja. Pl egy nyelvtanfolyam.

Őszintén megmondom én sem tudnám, hogy hol kellene elkezdenem az ismerkedést ha most vége lenne a kapcsolatomnak.

35 vagyok

jan. 27. 19:10
 5/10 anonim ***** válasza:
75%
A netes ismerkedés valóban első látásra egyszerű, de a valóság az, hogy ez a módszer egyre nagyobb és nagyobb állhatatosságot kíván. Rengeteg a hazugság: a kor, a testsúly, a gyermekek és a családi állapot letagadása. S persze ott vannak tömegével a komolytalan szórakozók, valamint azok, akikkel egyszerűen nem lehet találkozni, még hosszú levelezgetés után sem. Erre jönnek még rá a lelkibetegek, a túlérzékeny sértődősek, és azok, akik maguk sem tudják, mit akarnak. Mindemiatt rengeteg, de tényleg rengeteg fölösleges kört kell futni a netes ismerkedésben. Ha átlagos kinézetű vagy, körülbelül 100 kezdeményező üzenetet kell küldeni egy megvalósult randevúhoz. S mivel erre sokan rájönnek, különösen a férfiak között széles körben elterjedt stratégia az, hogy nagyüzemi üzenet-gyártók lesznek. Ennek pedig egyenes következménye, hogy az átlagos vagy szép nők garmadával kapják az üzeneteket, olyan sokat, amely kezelhetetlen. Emiatt a férfiak egyre kisebb százalékban kapnak választ, ami miatt vagy feladják, vagy naponta még több kezdeményezéssel próbálkoznak. Ez egy olyan folyamat, amely egyre nehezebbé teszi a netes párkeresést. A férfiak és a nők számára is. 10-15 éve még sokkal jobb volt a helyzet.
jan. 27. 19:58
 6/10 anonim ***** válasza:
61%
Esélytelen, ez tapasztalat. Nekem 21 évesen lett először és utoljára kapcsolatom, 3 évig tartott, abban az évben töltöttem a 25-öt. Azóta közöm nem volt a nőkhöz és esélyem sem egy kapcsolatra. Most 30 vagyok.
jan. 27. 21:14
 7/10 anonim ***** válasza:

5

Ja, mert aki eloben ismerkedik, ott nem tudnak a kepedbe hazudni minden masrol. A netes ismerkedes sem arrol szol, hogy fel evig nem talalkoztok, hogy csak ugy kamuzhasson a kulsejerol…

jan. 27. 22:03
 8/10 anonim ***** válasza:

ne add fel báttya menni fog ha nem adod fel, vannak még jo emberek a világban akikkel lehet tervezni és megálno doldokat :)

én 28v9 voltam mikor utoljára kapcsolatban voltam (már nem tudom pontosan összefolynak az évek), az idén leszek 32 és közel s távol sehol senki

nem hogy nők még haverok se

belepusztulok mindennap

f31

jan. 27. 23:01
 9/10 anonim ***** válasza:
#7: Szemtől szembe jóval nehezebb hazudozni, mint írásban, a neten. Különösen olyan dolgokról, ami láthatóan nem igaz. Ilyen például a testsúly, vagy a testmagasság, de bizonyos mértékig még az életkor is. Tapasztalataim szerint meglepően sok az olyan nő a társkeresőkön, aki nyilvánvaló hazugságokat ír magáról, valószínűleg abban reménykedve, hogy a turpisságot utólag a férfi elnézi neki, a levelezésben addigra kialakult szimpátia miatt. Nem tudják szerencsétlenek, hogy aki hazugsággal indít, azzal szemben nehéz kezdeti bizalmat építeni. Enélkül pedig az egész kapcsolat meg van lőve.
jan. 28. 07:40
 10/10 anonim ***** válasza:
De ezt mondom, hogy az elso talalkozo alkalmaval ugyis kiderul, hogy hazudott e (addig meg csak par nap telik el max az elso beszelgetes utan).
jan. 28. 08:11

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!