Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy vannak együtt az emberek olyan férfivel/nővel, akihez nem vonzódnak? Adjatok tippeket légyszi.
Eldöntöttem, hogy nem fog már számítani a vonzalom és a külső, amúgy is az öregek is mindig azt mondják, hogy csak az a fontos hogy a férfi jó ember legyen. Itt is RENGETREG választ olvastam amiben leírták hogy nem vonzódom a páromhoz, de… meg sok ember nem is tud olyannal lenni, akihez vonzódna..szóval hogy csináljátok? Hogy vagytok velük együtt, hogy szexeltek!!! velük? Mert én annyira szenzitiv vagyok hogy csak olyan érhetett eddig hozzam, aki miatt már lángoltam belül, ha valaki olyan közeledett felém, aki taszított, attól még ma is rosszul vagyok…
Irigykedve nézem a nőket, hogy milyen férfiakkal tudnak együtt lenni, én meg egyedül vagyok, mert nem találok olyat aki tetszik már régóta… szóval hogy ne számítson a vonzalom?
Érteni vélem a problémád, nekem az a feltételezésem, hogy ezeknek a nőknek kb. minden más fontosabb, a szex meg huszadrangú, semleges. Megvan a fejükben, hogy ez egy kapcsolat/az élet része, hogy "kell" csinálni, és ha az egyéb előnyökért cserébe megéri nekik, akkor csinálják. Egyéb előnyök alatt nem csak anyagiakat értek, hanem pl. érzelmi biztonság vagy hogy így lehet gyerekük, családjuk, bármi.
Te nem ez a típus vagy. Megerőszakolni nem fogod tudni magad vagy csak nagy szenvedés (és sok pszichoszomatikus betegség) árán. Egyedül is szar, persze, megértem, hisz én ronda nőként közel 8 éve vagyok így, nyilván nekem esélyem sincs olyanra, akivel működik a kémia, kölcsönösen kívánjuk egymást. Neked lehet, "csak" szerencse kell hozzá, hogy a kölcsönös vonzalmon túl minden más is passzoljon. De amíg nem jön olyan, akivel minden más is passzol, szerintem nem rossz alternatíva a lazább vagy szexkapcsolat...
Komolyan most már nagyon kíváncsi vagyok, hogy te hogyan nézel ki?!
Átlagos külsejű srác alatt mire gondolsz?
Én átlagosnak tartom magam, 2 méter vagyok és izmos is, szerintem átlagos arccal. Én neked átlagos lennék vagy még az sem?
35, azt itt nem fogod megtudni, mert ez egy anonim fórum.
De ha mar ennyire ezen lovagolsz, akkor annyit elmondok, hogy táncoslány vagyok(nem gogo) amihez gondolom gyanítod hogy kell a külső. Az meg hogy kinek mi az átlag változó. Dolgoztam mar sok helyes fiúval együtt, mégsem vonzottak mert bem volt meg a kémia. Ennyi
Ok, akkor csak elképzellek :)
Színházban táncolsz? Mert akkor nem vagy átlagos. Ismerek egy ilyen csajt, és jóval nőiesebb mint a legtöbb csaj, viszont neki pont hogy mindenkihez elég sok kémiája van ;)
38, 🤣🤣 igen egy táncosnő 18 évesen eldönti hogy táncos lesz, egy éjszaka alatt magába szív 15 évnyi tánctudást, eltáncikal fél órát mint más a dizsiben es dől a fél. Ennél nagyobb irigy fszságot még nem olvastam ezen az oldalon. Te felfogtad mit írtál? Édes szivem.
A külsőm meg nem azért átlagon felüli mert táncosnő vagyok, hanem így születtem.
#39 "A külsőm meg nem azért átlagon felüli mert táncosnő vagyok, hanem így születtem."
Éljen-éljen. Mondjuk még mindig nem érti itt senki mi a gondod ha egyszer jól nézel ki...
Pontosan mi is a kérdésed, mert amikor elkezdtük feszegetni, hogy mit is szeretnél csak ennyit írtál:
"Na jo, viszlát"
Szóval utoljára. Mi a kérdésed/problémád pontosan???
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!