Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Meddig fog tartani a jelenlegi reménytelen helyzet férfiként?
Minden nap leírják többen is, hogy egyre nehezebb csajozni, egyre magasabbak az elvárásai a nőknek stb. Nem írom le, hogy miért és nem is akarok a tényről vitázni, mivel más kérdés alatt már megtettem.
Meddig fog ez tartani? Van rá lehetőség, hogy később javulni fog a helyzet valamiért? Nem romolhat semmi sem örökké.
"Alapvetően "discussion" -t vártam a szavazási lehetőségek alapján."
Akkor - ha már - hozzászóló nem válaszolt arra a kérdésre, hogy a jelenlegi "diktatúra" megbuktatása hogyan lenne hatással az ő, vagy bárki más szexuális életére vagy a nőknél elért sikereire, esetleg te kifejthetnéd, hogy konkrétan mit értesz ez alatt a szavazási opcióként megadott megoldás alatt:
"Ennek politikai változás lesz a vége egy olyan kormánnyal, ami helyreteszi a piacot."
Hogyan tudná egy kormány "helyre tenni" azt, amit te itt piacnak tekintesz?
69
Gondoltam, hogy kitérsz a válaszadás alól. Semmi gond, indokolni sem kellett volna.
Nekem így még furcsább, hogy a napodba belefér, hogy hozzászólj a témához és leírd a véleményed, de az már nem, írjál akár egyetlen logikus érvet is amellett, hogy szerinted mi változna ilyen téren egy kormányváltás hatására, már nem fér bele az idődbe.
Azzal sincs gond, ha a feminizmus fogalmát kevered valami mással, azzal sem, hogy engem egyetlen kérdés alapján "feministának" minősíts - ráadásul úgy, hogy még a nememmel sem vagy tisztában, - és azzal sincs gond, hogy általánosítasz, mintha minden nő és férfi egyforma volna.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!