Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Meddig fog tartani a jelenlegi reménytelen helyzet férfiként?
Minden nap leírják többen is, hogy egyre nehezebb csajozni, egyre magasabbak az elvárásai a nőknek stb. Nem írom le, hogy miért és nem is akarok a tényről vitázni, mivel más kérdés alatt már megtettem.
Meddig fog ez tartani? Van rá lehetőség, hogy később javulni fog a helyzet valamiért? Nem romolhat semmi sem örökké.
Nem fog változni. Ezt hozta a digitális kor. A szabadság korlátlan. Amit a férfiak tehetnek, hogy próbálják magukat jobb helyzetbe hozni.
De, milyen hisztit fognak itt lenyomni a nők...
A társadalom összeomlásáig fog tartani
Addig viszont semmi javulás nem várható
Ebben az országban csak romlani fog a helyzet, mert a nők egyre csak költöznek kifele külföldi pasikhoz, az itteni férfiak meg ahelyett hogy megmarkolnák a töküket és ők is külföldi nő után néznének, ehelyett csak még jobban meg akarnak felelni az egyre kevesebb itteni nőnek.
Szóval ebben az országban 100% hogy csak romlani fog a helyzet, méghozzá rohamosan.
Igen, és én örömmel nézem végig ahogy szenvedtek. :)
37F incel
A férfitöbbletben, mint a fő problémában mondjuk én nem is nagyon hiszek. Ha ez lenne a fő probléma, nem romlott volna a helyzet ennyit ilyen rövid idő alatt.
Maximum azt tudom elfogadni, amit az egyik válaszoló írt korábban, hogy a férfitöbblet a mag, amiből kiindul az egész. A fa viszont az instagram és a swipe appok.
A külföldi nő úgy működhet, ha a harmadik világba megyünk. Amikor teszteltem, nyugaton kevesebb matchem volt, míg Kenyában több. Az utolsó csókom is egy dél amerikai lánnyal volt.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!