Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Meddig fog tartani a jelenlegi reménytelen helyzet férfiként?
Minden nap leírják többen is, hogy egyre nehezebb csajozni, egyre magasabbak az elvárásai a nőknek stb. Nem írom le, hogy miért és nem is akarok a tényről vitázni, mivel más kérdés alatt már megtettem.
Meddig fog ez tartani? Van rá lehetőség, hogy később javulni fog a helyzet valamiért? Nem romolhat semmi sem örökké.
20
Hirtelen azt hittem, te írtad a 13-as választ (és eredetileg az ő kommentjére reagáltam), és csak most néztem meg a pipák számát, és látom, hogy nem. Szóval a "hozzá hasonló" dolog rá vonatkozik.
"Nem tűnsz már 12 évesnek tudhatnád már, hogy nőktől nem lehet túl sokat elvárni."
Azzal kapcsolatban milyen érzéseid vannak, hogy tőled még feleannyit sem? :D
15: Értem, hogy te más vagy, mint a többi nő és tisztellek is érte, viszont a hozzád hasonló átlagos férfiakkal megelégedő nőből egyre kevesebb van, így aztán értetek is sokkal nagyobb a verseny.
Oké, hogy te nem vagy olyan, de a statisztikán ez nem változtat.
A gond az, hogy a férfiak régen hozzászoktak, hogy bármelyik nő igent fog nekik mondani, mert nőként nem tudtak dolgozni, csak gyereket szülni az első pasinak, aki hajlandó volt őket eltartani.
Manapság már nem kell a nőket eltartani, mert eltartják magukat. Manapság már nem fog bármelyik nő igent mondani, mert megtehetik. Régen nem tehették meg.
Ma nyújtani kell valamit a nőknek. Biztonságot, megértést, támogatást, örömet. Ha ezeket nem tudod megadni, akkor nemet fognak mondani. Ez nem fog változni. Bármelyik önálló nő inkább marad egyedül, mint egy szar kapcsolatban egy szar pasival. Régen nem volt választásuk. Ma már van. És a jövőben is lesz.
Ha szar pasi vagy, akkor változtass magadon, hogy vonzó legyél. Hogy tudj biztonságot és támogatást adni. Ne csak elvárásaid legyenek, hanem tudj valamit adni a partnerednek.
" hozzád hasonló átlagos férfiakkal megelégedő nőből egyre kevesebb van"
Nem átlagos a párom. Soha nem kéne olyan férfi, akit én átlagosnak érzékelek.
25: Ez csak részigazság. A nők 10 éve is el tudták tartani magukat, mégis akkor még én például tudtam csajozni, holott sokkal kevesebbet nyújtottam, mint most. A férfiak helyzete a piacon sokkal gyorsabban romlik, mint amilyen sebességgel a feminizmus előretör.
"Ma nyújtani kell valamit a nőknek. Biztonságot, megértést, támogatást, örömet. Ha ezeket nem tudod megadni, akkor nemet fognak mondani.":
Ami biztos, hogy ez ma már nagyon nem elég. Önmagában ezzel még csak jobbra se húznak.
"Nem átlagos a párom. Soha nem kéne olyan férfi, akit én átlagosnak érzékelek.":
Igazából nem veled van a gond, hanem azzal a rendszerrel, amiben átlag alatti nőként hozzáférsz ezekhez a pasikhoz.
"átlag alatti nőként hozzáférsz ezekhez a pasikhoz."
Közel sem vagyok átlag alatti.
Mondtam, hogy mindent ugyanúgy hozok, amit a párom is.
29
Igen, bőven átlag feletti vagyok. Nem vagyok nagyképű, hanem tettem ezért, hogy így legyen. Adok a testemre, egészségemre, adok a stílusomra, szépségemre, valamint azért is megküzdöttem, hogy kezdjek az életemmel valamit, és ne szoruljak rá senkire sem anyagilag, sem beteges kapcsolatfüggés által.
A férfiak visszajelzései is ezt támasztják alá, mivel van érdeklődő, és nem lealázott, egypatronos, "szódával elmegy" kategória voltam nekik sosem.
Nem tépem le a fejét senkinek, aki férfiként leírja, hogy jó pasi.
#30: Te lehet, hogy nem, de úgy átlagban letépik. Volt, hogy egyszerűen témába jött az, hogy van e barátnőm. Leírtam, hogy igen. Egyszerre 3 nő ugrott nekem, hogy biztos nincs barátnőm. Volt olyan, hogy egy kérdésnél pozitívan írtam magamról. Semmi extrát, szimplán annyit, hogy vannak olyan exeim, akik azóta is újra összeakarnának jönni velem. Szintén betámadtak, hogy milyen nagyképű vagyok és mit gondolok magamról...
Szerinted, ennek mi az oka?
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!