Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Meddig fog tartani a jelenlegi...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Meddig fog tartani a jelenlegi reménytelen helyzet férfiként?

Figyelt kérdés

Minden nap leírják többen is, hogy egyre nehezebb csajozni, egyre magasabbak az elvárásai a nőknek stb. Nem írom le, hogy miért és nem is akarok a tényről vitázni, mivel más kérdés alatt már megtettem.

Meddig fog ez tartani? Van rá lehetőség, hogy később javulni fog a helyzet valamiért? Nem romolhat semmi sem örökké.

2022. jan. 23. 00:47
1 2 3 4 5 6 7 8
 11/75 anonim ***** válasza:
95%
Hmmmm, azon agyalok, hogy amikor legközelebb bepróbálkozik valaki, akinél felmerül a gyanú, hogy a ti köreitekből való, akkor meg sem mondom azt, hogy van párom, hanem simán csak lekezelően lekoptatlak titeket, hogy ki ne maradjon a teljes élmény. :)
2022. jan. 23. 01:35
 12/75 anonim ***** válasza:
11%
Milyen jobb külföldi pasik? Ide a legalja jött. Csak itt ugye gazdagnak tűnt még egy segélyezett nyugati pasi is :/
2022. jan. 23. 01:36
 13/75 anonim ***** válasza:
14%
Reménytelen mondjuk annak aki szarul néz ki :). Haverjaim dúskálnak a jobbnál jobb nőkben még így 40 fele közeledve is. Én meg nem, mert ronda vagyok. Nőknek nagyon jót tett az online világ, sokkal nagyobb piacot tudnak lefedni így persze, hogy könnyen találnak magukhoz képest magasabb szinten levőt ami egy kvázi ördögi kört eredményezett és a legalján levő fasziknak már nem marad semmi. Nem panaszkodásból mondom, én megbarátkoztam ezzel már elég jól ennyi idősen.
2022. jan. 23. 01:38
 14/75 anonim ***** válasza:
98%
Csakis 2029-én, 13 óra 4 perckor. Mégis milyen választ vársz erre a kérdésre?
2022. jan. 23. 01:40
 15/75 anonim ***** válasza:
94%

"könnyen találnak magukhoz képest magasabb szinten levőt"

Én a magam viszonylatában sosem érettem, hogy ezt pontosan hogyan képzelitek.

Mindig egy hozzám hasonló pasit kerestem, aki hasonló intellektuális szinten van, mint én, hasonlóak a tervei, elképzelései az életről, mindketten erősen vonzódunk egymáshoz, stb.

A párommal 8 éve vagyunk együtt, és működik, és nem jobb pasi, mint amennyire én jó nő, minimálisan (kb. 30 000 ft-tal) keres többet, ugyanolyan szintű a végzettsége, stb.

Egyáltalán milyen egy hozzám képest magasabb szinten lévő pasi a ti olvasatotokban? Celeb? Kigyúrt borotvahabreklám modell, szőrtelen mellkassal? Milliárdos vállalkozó apuci fiacskája luxusautóval? Bocs, ezekben én sosem voltam érdekelt és nem érzem, hogy magasabb szintet képviselnének, és el kellene alélnom. Esetleg egy többdiplomás, doktoris tudósra néznék fel, mert neki van valami, ami nekem nincs elég: szorgalom.

2022. jan. 23. 01:45
 16/75 anonim ***** válasza:
11%

#15: Másoknak meg az a rejtély, hogy ezeket a dolgokat sok nő hogy nem érti...

Ismerek egy párost. Szakított a csaj, hogy ő keres jobb pasit. Tökre egymáshoz illettek, egy szinten voltak mindenki szerint. Na, a csaj felment tinderre és top pasikkal hozott össze randit. Mind beetette, párszor megdugták és eldobták. Ezt csinálta 1 éven át, legalább 10 pasival.

Aztán, végül talált egyet, aki jobban néz ki, mint ő. Mivel szétment már lelkileg, teljesen bealázkodott neki, a srác meg persze tudja, hogy jobb és csak élősködik rajta.

Amit írtál, azzal nincs gond. Sok nő talál a szintjén pasit és örül is neki. De, ahogy megyünk az egyre fiatalabbak felé, nem ez a jellemző. Instán szocializálódnak és minden kiscsaj elhiszi, hogy neki egy instamodell szintű srác jár. És kapálóznak is, hogy találjanak maguknál jobbat.

Ráadásul, ez megy is. Sok srác nagyon leadta az igényét. Ezt 30-as nőktől hallom.

2022. jan. 23. 01:49
 17/75 anonim ***** válasza:
50%

"Amit írtál, azzal nincs gond. Sok nő talál a szintjén pasit és örül is neki."

Nincs?

Ahhoz képest ezerszer kaptam már az ívet a hozzátok hasonlóktól, hogy mit képzelek én magamról. Amikor még társat kerestem anno, akkor is jöttek páran, hogy ugyan hova válogatok.

Pedig semmi olyat nem vártam el soha, amit én magam nem tudok nyújtani.

Szerintem meg legtöbbször ti nem ítélitek meg jól, hogy ki milyen "szint".

2022. jan. 23. 01:55
 18/75 anonim ***** válasza:
38%

#17: Én meg ezerszer kaptam meg a hozzád hasonlóktól olyan vádaskodásokat, amik nem igazak. SEHOL sem írtam rád olyat, hogy mit képzelsz magadról. Teljesen normálisan reagáltam a kérdésedre és normálisan leírtam, hogy vannak olyan nők is, akik normálisan választanak párt.

Azért köszi, hogy a frusztrációd, amit mások okoznak, azt rám próbálod szórni, aki sehol sem szólt be neked. Taps.

2022. jan. 23. 01:57
 19/75 anonim ***** válasza:
79%

18

Nem írtam olyat, hogy személy szerint tőled kaptam meg.

Csak azért írtam, hogy nehogy úgy kereztezd, hogy leadtam az igényeim, és ezért "normálisan", "ésszel" választottam.

2022. jan. 23. 02:05
 20/75 anonim ***** válasza:
9%

#19: Ívet kaptál a hozzám hasonlóktól. Miért, én milyen vagyok?

Továbbra is áll ám, hogy én SEHOL nem írtam SEMMI olyat, hogy leadtad volna az igényeid. Teljesen normálisan leírtam, hogy sok nő talál a szintjén pasit és örül neki.

Te egyáltalán elolvastad, amit írtam? Az a szomorú, hogy itt mindkét oldalról lenézitek a másikat, aztán közben tökéletesen egy szinten mozogtok: Képtelenek vagytok a normális kommunikációra és csak a másikat támadjátok.

2022. jan. 23. 02:07
1 2 3 4 5 6 7 8

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!