Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Meddig fog tartani a jelenlegi...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Meddig fog tartani a jelenlegi reménytelen helyzet férfiként?

Figyelt kérdés

Minden nap leírják többen is, hogy egyre nehezebb csajozni, egyre magasabbak az elvárásai a nőknek stb. Nem írom le, hogy miért és nem is akarok a tényről vitázni, mivel más kérdés alatt már megtettem.

Meddig fog ez tartani? Van rá lehetőség, hogy később javulni fog a helyzet valamiért? Nem romolhat semmi sem örökké.

2022. jan. 23. 00:47
1 2 3 4 5 6 7 8
 51/75 anonim ***** válasza:
98%
Engem az érdekel, hogy a "diktatúra" után miért hiszi bárki, hogy sikeres lesz a nőknél.
2022. jan. 23. 10:59
 52/75 anonim ***** válasza:
1%

"Hozzátenném, hogy még így is magasabb az elvárás ma a nők felé. Nézz ki jól, legyen jó természeted, legyen karriered - drasztikusabb elvárások ezek, mint 50 éve mondjuk."

Nagyon szànalmas mosdatás

Egy nőtől nem várnak el karriert férfiak, soha, legfeljebb a szülei

A kinézet az elvárás volt mindig, de sokszor nem képesek teljesíteni, mégis van párjuk

A természet is hasonló, de ott még durvábban el van nézve minden, ha a kinézet megvan

Nőkkel szemben alig vannak elvárások, ez az igazság

2022. jan. 23. 11:04
 53/75 anonim ***** válasza:
97%

51

Legyen kis fantáziád..ezek a lúzerek olyan diktatúrát képzelnek el, mint ami a "A szolgálólány meséje"-ben van..

2022. jan. 23. 11:07
 54/75 anonim ***** válasza:
97%

Vajon egy ilyen helyzetben is azt mondanák, hogy ők milyen jó és rendes férfiak és hogy a nőknek vannak nagy igényeik és hogy feléjük semmi elvárás nincs? Vagy ekkor megfordulna a narratíva?

2022. jan. 23. 11:11
 55/75 anonim ***** válasza:
97%

“A kinézet az elvárás volt mindig, de sokszor nem képesek teljesíteni, mégis van párjuk.”

A legtöbb férfi még annyira sem. Még úgy sem, hogy a saját jó közérzete miatt csinálná, nemhogy a női elvárások miatt. Ha tőletek ezt nem lehet elvárni, csak a karriert, akkor a nőktől mi jogon várod el mindkettőt? Vagy te miért nem izzadsz heti 4-5x a kondiban munka után, mint sok középvezető csajszi?

Nézz végig a magyar embereken. 30-as hordóhasú Micimackók szapulnak le 20 éves csajokat, akiken van 2 kg felesleg, hogy “jaj ez is de el fog hízni 30 éves korára”. Miért akarjon egy nő tetszeni neked, ha te elvárnád, hogy undorral is, de fogadjon el így téged, mert nem akarsz többet nyújtani? Még így is sokkal több csinos nő van, mint ápolt férfi - minden korosztályban.

Sőt, nőként alap a szőrtelenítés, nőies öltözet, ápolt végtagok, smink… - míg sok férfinek az is megerőltetés, hogy megfürödjön, vagy megborotválja az arcát.

Nem tudom, miért kell felháborodni, ha te elvárod, hogy csinos, vékony, ápolt, kívánatos partnered legyen, hogy ugyanezt nyújtani tudd neki. A felnőtt embert az különbözteti meg a hisztiző gyerektől, hogy képes reálisan kérni és elvárni ahhoz mérten, hogy ő mit tud adni.

2022. jan. 23. 11:15
 56/75 A kérdező kommentje:

Kis személyeskedés:

Ha egy nő Vasárnap reggel 4 -kor azzal tölti az idejét, hogy a gyakorin egy incel kérdés alatt bizonygatja nőgyűlölő férfiaknak, hogy ő márpedig átlag feletti és értékes. Kötve hiszem, hogy az.

2022. jan. 23. 11:19
 57/75 anonim ***** válasza:
93%

56

Ettől a kommenttől milyen hatást vársz? :) Vagy milyen rekaciót?

Komolyan érdekel.

2022. jan. 23. 12:31
 58/75 anonim ***** válasza:
90%

#56:

Mondjuk én már kicsit később írtam, de 4 után nem sokkal ébren voltam én is. Minden nap korán kelek. Megiszom a kis kávém, megetetem a macskát, után elmegyek futni, és hazaérek, mielőtt a férjem és a gyerekek felkelnek. Néha egy-egy kis netezés is belefér előtte, csendben elfoglalom magam.

Ma megtudtam, hogy ez tesz értéktelenné egy incel szemében. Hát, én őszintén szólva ennek inkább örülök. A fene se vágyik arra, hogy ilyen betegagyúak zaklassák.

2022. jan. 23. 13:01
 59/75 anonim ***** válasza:
92%
a kérdező segített ráébreszteni, hogy nem incel vagyok, csak simán egyedülálló XD
2022. jan. 23. 13:06
 60/75 A kérdező kommentje:
56: Alapvetően "discussion" -t vártam a szavazási lehetőségek alapján. Ehelyett az oltogatás megy.
2022. jan. 23. 13:06
1 2 3 4 5 6 7 8

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!