Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Meddig fog tartani a jelenlegi...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Meddig fog tartani a jelenlegi reménytelen helyzet férfiként?

Figyelt kérdés

Minden nap leírják többen is, hogy egyre nehezebb csajozni, egyre magasabbak az elvárásai a nőknek stb. Nem írom le, hogy miért és nem is akarok a tényről vitázni, mivel más kérdés alatt már megtettem.

Meddig fog ez tartani? Van rá lehetőség, hogy később javulni fog a helyzet valamiért? Nem romolhat semmi sem örökké.

2022. jan. 23. 00:47
1 2 3 4 5 6 7 8
 71/75 anonim ***** válasza:
0%
#70 Mi az, hogy kitérek? Éppen a kérdésedre válaszoltam. Legfeljebb te nem fogtad fel.
2022. jan. 23. 15:40
 72/75 anonim ***** válasza:
96%

71

Nem válaszoltál a kérdésemre, épp úgy, ahogy erre valaki más által neked korábban feltett kérdésre sem:

"Rendben, megdöntötted a "diktatúrát". Hogyan tovább?

..... Ezek után miért lenne hirtelen párotok?"

2022. jan. 23. 15:56
 73/75 anonim ***** válasza:
0%
Olvasd el a 69-es hozzászólásomat, abban válaszoltam. Ennél egyszerűbben sajnos nem tudom leírni. Ha nem vagy elég értelmes ahhoz, hogy felfogd, az nem az én hibám.
2022. jan. 23. 15:58
 74/75 anonim ***** válasza:
75%

Az én párommal azt mondanám azonos szinten vagyok, nagyon hasonlóak vagyunk számtalan szempontból, ennek ellenére kaptam már ekézést, hogy túl magara lőttem vele, meg hogy milye öntelt vagyok, amiért nem jöttem össze az adott férfival. Hisztis alakok mindig lesznek, akik nem tudják elfogadni az elutasítást.

Másrészt tegyük fel, hogy minden nő magánál jobb partnert szeretne. Na és? Minden joguk megvan hozzá, nem kötelesek veled vagy mással összejönni. Ha az adott "felső" férfi elfogadja, akkor még probléma nincs, ez kettőjük magánügye. Miért szeretnél belefolyni mások életébe? :)

2022. jan. 23. 16:05
 75/75 anonim ***** válasza:
97%

"Szóval ha a feminista propagandának vége lenne, belőletek nőkből is eltűnne a felsőbbrendűségi komplexus, és a saját szinteteknek megfelelő férfiakkal is beérnétek."

Komolyan érthetetlen, mi a fenét képzelsz. :D

Milyen felsőbbrendűségi komplexus?

Volt már amúgy párkapcsolatod? Ha nem, akkor érthető, hogy ilyem beteg fantáziád van. Ha pedig volt, akkor nem érzed, hogy mennyire elb_aszott dolog az, hogy te olyan párkapcsolatokat szeretnél társadalmi szinten, ahol a felek "beérik" egymással?

Én a magam részéről nem fogok soha az életben összejönni egy olyan férfival, akivel csak beérem. A társamért én oda meg vissza szeretnék lenni és azt szeretném, hogy ő is így érezzen irántam.

Másrészt pedig, a saját szintemen lévő férfiakkal sosem csak "beértem", soha nem vártam többet, valamint hamar leesett, hogy ha jó pasit szeretnék párnak, akkor nekem is jó nőnek kell lennem.

Ha pedig valakinek nincs lehetősége összejönni olyannal, akiért odavan, és tenni sem akar érte, és ezért inkább nem jön össze senkivel, az a saját magánügye.

2022. jan. 23. 16:11
1 2 3 4 5 6 7 8

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!