Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha közhely szerint a nő választ, miért sirnak kivétel nélkül, hogy nincs normális pasi?
60
Érdekes hipotézis, kifejtenéd bővebben?
"Miért van az, hogy ezen az oldalon általában a piros válaszok a valóságnak megfelelők, a zöldek meg a baromságok?"
Hát azért mert ezeknek az egyetlen "érvük" a pontozás
Mivel érvelni nem tudnak, ezért ezzel próbálják az igazukat alátámasztani. S mivel rengeteg frusztrált buta nő van itt, ezért ezek egymást fel is pontozzák, így a szavazatuk is sokkal többet ér.
Nem szabad ilyennel foglalkozni amúgy
62
Ezen most jót röhögtem. :D Nekem úgy tűnik, az incelek azok akik képtelenek alátámasztani az állításaikat. Még a környezetük (haverok, volt vagy jelen sulit társak, munkatársak, ismerősük) párkapcsolati státuszáról is képtelenek nyilatkozni. Ami utal arra, hogy vagy nincs nekik, vagy van, de még ilyen szinten se ismerik őket...vagy nekik is csomó átlagos, esetleg átlag alatti ismerősük van kapcsolatban nővel, de mivel ez ellenkezik a világnézetükkel, még maguknak is tagadják.
Amúgy is, túl vagyok már néhány incel vitán itt, és az a tapasztalatom, hogy ha empirikus úton próbálom cáfolni az állításaikat, azaz példaként hozok teljesen átlagos, vagy átlag alatti csávókat boldog párkapcsolatban, akkor az történik, hogy egyesével megmagyarázzák, az miért nem átlagos csávó: az magas, az erős, az okos annak van pénze, annak nagy a farka, stb. Vagy a felesége, barátnője ocsmány, és az incelek nem süllyednek le erre a szintre.
:D
Van egy olyan érzésem, hogy ha ezt végigcsinálnánk, kiderülne, hogy a férfiaknak 10%-a lenne átlagos, a többi átlag feletti.
Igazából menet közben az incelek minden saját állításukat szépen megcáfolják, és meg vannak sértődve, hogy a világ nem érti őket. Elképesztő köröket lehet futni: "a nőknek csak a szép csávók kellenek", "nem igaz, nézd ezt a srácot", "ez más, ő ki van gyúrva", "akkor gyúrd ki magad", "hiába gyúrom ki magam, a nőknek csak a szép srácok kellenek". :D :D
Vagy a másik kedvencem, mikor valaki leírja, hogy csomó átlagos kinézetű férfinak van barátnője, már is tinder tesztért kiáltanak..XD Úgy dobálóznak az online társkeresőkkel, mintha az lenne a való világ: tízszeres férfitöbblet, pl. A sikert is ebben mérik, hogy hány válasz jön.
Vagy mikor egy férfi írja le a tapasztalataid, azon vagy átnéznek, vagy hazugnak állítják be (jobb esetben nőnek), vagy kiröhögik.
Szóval, ahha..persze..a nőknek nincsenek érveik. :D
"Nekem úgy tűnik, az incelek azok akik képtelenek alátámasztani az állításaikat."
A ti állításaitok kimerülnek a mocskolódásban, úgyhogy ezt is bóknak veszem.
"Még a környezetük (...) párkapcsolati státuszáról is képtelenek nyilatkozni."
Nincs szükség rá, ezért nem szoktunk. De mind láthatjuk ezeket a dolgokat, a valóságot is inkább ti szoktátok tagadni (lásd férfitöbblet).
Képzeld a férfiak többsége párkapcsolatban él. Milyen meglepő ugye? És hogy lehetséges ez?
Megnézzük hogy a trógerek milyen férfiakkal vannak együtt és látjuk hogy vagy durva igénytelenség révén van nője (olyan nője akire én rá se tudok nézni, nemhogy hozzáérjek) vagy a trógerja vonzó a trógerságával a nőknél.
Na most számomra egyik sem túl vonzó opció, így ezzel én nem vagyok előrébb, de más incel sem.
"Úgy dobálóznak az online társkeresőkkel, mintha az lenne a való világ:"
A kettő nem ugyanaz, de élesen összefügg. Az online lehetőségek eléggé kivetülnek a valóságra.
A férfitöbblet amúgy csak az online térben durva mértékű, a valóságban csak pár %. De az a pár % felborít mindent, ezt sem értitek meg.
"Vagy mikor egy férfi írja le a tapasztalataid..."
Az pusztán farokméregetés
A saját egojukat fényezik vele hogy megalázni igyekeznek szerencsétlenebb férfiakat. Ez nem mérvadó vélemény így.
"Szóval, ahha..persze..a nőknek nincsenek érveik."
Miért, hol vannak azok az érvek?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!