Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért van az a jelenség hogy az online társkereső oldalakon egy "normális" férfit sem találni?! Mi lehet ennek az oka? Hol ismerkedjek máshol? Diszkók kizárva!
Vannak tapasztalataim az online társkereső oldalakkal kapcsolatban, sajnos negatív. Idáig egy "normális" férfivel sem sikerült ismerkedni.
Mi az oka?! Hol ismerkedjek inkább?! Ilyen diszkós helyek kizárva a piálás és a többi nem az én stílusom.
Mit értek a nem normális alatt bővebben?!
Írom:
-30 éves, de még mama hotelben lakik, az anyjával.
-30 éves és kb.: egy szobában lakik albérletben.
-30 elmúlt, házas, de "épp válófélben van" titokban társat keresne.
-Érzelem nélküli szimplán szexkapcsolatot keresők, különböző kapcsolatot keres szöveg alá bújtatva.
-Nárcisztikus elmebetegek
-Felnőtt emberek gyerekes viselkedéssel, mint ha az oviban lennénk.
-Hazudozók , akikről pár szóváltást követően kiderül hogy hazudnak, mindenkinek egyetem van kiírva és valójában egy gyárban munkás a szakmunkásképző sulijával.
-És persze a kinézetre már kritikán aluli személyek akiknek esélyt sem adnék, ránézésre nem szimpatikus emberek.
Tényleg nincs normális férfi a társkereső oldalakon?! Tapasztalok?!
Nézd, 30 fölött már a legtöbb ember házasságban, vagy egyéb hosszútávú kapcsolatban él vagy élt. Aki egyedül maradt, ott lesz valamilyen probléma/nehézség. A szőke herceget fehér lovon már hiába keresed, arról lecsúsztál 10 éve.
Ha ezt elfogadtad, akkor kezdél társaságba járni és ismerkedj ott.
Ez nem igaz, itt van neked a szőke herceg, gyorsan csapj le rá :D
https://www.gyakorikerdesek.hu/ismerkedes__tarskereses__1118..
ma 21:50
Itt most nem az egyetemen van a hangsúly a kérdésem leírásában, nem az a lényeg hogy van e vagy nincs, de olyan vicces hogy szinte mindenkinek ki van írva valamilyen egyetem, és aztán kiderül hogy nincs is :-)
Annyira vicces vagy szánalmas nem is értem.
Pffff akkor eláshatom magam, mert 30 éves koromig biztos nem fogok tudni elköltözni. Leszek csak 26 míg elvégzem az egyetemet. De ne is költözzek el, mert nekem csak egy szobára lenne szükségem, de az nem jó.
Úgy érzem nekem ami párkapcsolatom most végetért, az volt az utolsó.
Miből gondolod, hogy a női felhozatal különb?
Egyébként hadd segítsek: nagyon sok a problémás egyed mind a férfiak, mind a nők között. Igénytelenség, tanulatlanság, élet iskolája, hopp két eltitkolt gyerek, hopp egy nincstelen alkesz életművész...
Ha te normális vagy, és normálisat keresel, akkor az sokáig fog tartani. De inkább várj türelemmel.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!