Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért van az a jelenség hogy az online társkereső oldalakon egy "normális" férfit sem találni?! Mi lehet ennek az oka? Hol ismerkedjek máshol? Diszkók kizárva!
Vannak tapasztalataim az online társkereső oldalakkal kapcsolatban, sajnos negatív. Idáig egy "normális" férfivel sem sikerült ismerkedni.
Mi az oka?! Hol ismerkedjek inkább?! Ilyen diszkós helyek kizárva a piálás és a többi nem az én stílusom.
Mit értek a nem normális alatt bővebben?!
Írom:
-30 éves, de még mama hotelben lakik, az anyjával.
-30 éves és kb.: egy szobában lakik albérletben.
-30 elmúlt, házas, de "épp válófélben van" titokban társat keresne.
-Érzelem nélküli szimplán szexkapcsolatot keresők, különböző kapcsolatot keres szöveg alá bújtatva.
-Nárcisztikus elmebetegek
-Felnőtt emberek gyerekes viselkedéssel, mint ha az oviban lennénk.
-Hazudozók , akikről pár szóváltást követően kiderül hogy hazudnak, mindenkinek egyetem van kiírva és valójában egy gyárban munkás a szakmunkásképző sulijával.
-És persze a kinézetre már kritikán aluli személyek akiknek esélyt sem adnék, ránézésre nem szimpatikus emberek.
Tényleg nincs normális férfi a társkereső oldalakon?! Tapasztalok?!
Bár egyik sem igaz rám azok közül, amiket írtál, én kizárólag azért lakom egyedül 29 évesen, mert a családom tudott támogatni abban, hogy lakást vehessek. Különben egy szobában élnék albérletben, mint ahogy éltem még pár éve is, amikor spóroltam a saját lakásomra. 27 éves koromra volt 7 millió ft magam által félretett pénzem, a családom adott 12 milliót és még vettem fel 5 millió hitelt. De ha egyedül bérelek egy egész lakást, hogy a magadfajtáknak megfeleljek és egyedül éljek, akkor közel sem tudtam volna ennyi pénzt félretenni és sokkal több hitelt kellett volna felvennem. És nekem még egy viszonylag piacképes szakmám van, csak tudod huszonévesen még pályakezdő voltam és annak az első pár évnek el kellett telnie, hogy beálljon egy jó szintre a fizetésem. De mondom én még viszonylag szerencsés vagyok egy jobb szakmával és támogató családdal, de akkor neked milyen elvárásaid vannak és annak vajon hány férfi felelhet meg?
Azt tudom neked mondani, hogy amennyire te egy férfin a pénztárcáját, a jó dumáját vagy a bicepszét nézed ismerkedéskor, a férfiak is ugyanannyira kizárólag az arcod szépségét vagy az alakodat fogják figyelembe venni és hogy ők is mennyit nyerhetnek ki a veled való ismeretségből a maguk számára.
ma 22:44
Hú, de igazad van! Pont ugyanúgy gondolom mint te, csak még nem töröltem le magam. Örülök neki hogy te ilyen szerencsés vagy. Gratulálok neked.
11-es baromira igazad van. Kerdezo neked pedig azt tanacsolom, hogy kicsit tedd felre ezt a sok elvarast legalabb egy picit es koncentralj arra akivel randizol. Nyilvan nem kell leadnod mindent es amugyis minden szep sorban kiderul es barmikor mondhatod ha az adott szemely megsem erdekel. De ezt a ne lakjon otthon 30 evesen, mert az gaz. Hat en soha az eletben nem ertettem, hogy miert gond az ha egy egyedulallo ferfi meg mindig otthon lakik barmilyen okbol kifolyolag, ha egyszeruen nem hajlando berleti dijat kidobalni az ablakon....?!? Tinderen ismertem meg a parom es bizonyos okok miatt pont otthon laktunk szuleinknel mind a ketten. (O sosem koltozott el, en meg eppen valtottam egy nagyot es haza cuccoltam tobb ezer kmrol) A lenyeg a lenyeg, hogy mama hoteleztunk bizony kb 8 honapig. Utana vettunk magunknak egy lakast es osszekoltoztunk. A vilag legnormalisabb embere van mellettem.
Egyetlen egy dolgot tanacsolok neked kerdezo a listad helyett kicsit koncentralj arra minden plusz feltetel nelkul, hogy esetleg kit talalsz vonzonak szamodra. Ki az aki tetszik es erdekes lehet neked? Attol fuggetlenul, hogy van-e sajat haza, kocsija, javai es milyen marha jo munkaja. Picit tedd ezeket felre szerintem. Bizz az osztoneidben, hogy megtalalod a megfelelot. Nyilvan egy csomo olyan dolgot is felsoroltal amiket nem lehet figyelmen kivul hagyni. :) De ez igy ahogy osszeirtad akkor is egy negativ halmaz, es ezt a negativitast fogod kozvetiteni parkereses kozben is.
Most akkor sírjak én is, miért rossz a női felhozatal? Két épkézláb mondatot nem képesek összetenni. Semmi gondolat nincs bennük. Nem hogy baromságot vagy nekem nem tetsző dolgot irkálnának, alapból semmit nem képesek írni, hiába kérdezgetek, próbálok témát találni, a ja, hát igen, ez így van válaszokon mást nem kapok. Pedig próbálom kiszűrni azokat, akik csak szexkapcsolatot keresnek, hiszen minek pazaroljam az idejüket ha én se arra vágyom. Leírásokat is megnézem, volt már a nők közül is aki kamu dolgokat írt ki. Sok a depressziós, semmit csinálni nem akaró, csak azt nem értem, akkor miért egy társ/barátkereső oldalon vannak jelen?
Szerintem el kell fogadnunk, hogy az ilyen platformokon mindenki jelen van, mindenki bármit megtehet, bármikor leléphet, bármit kiírhat, és hogy sokan csak szórakoznak unalomból. Szokás mondani, hogy nem keresni kell a barátokat, majd menet közben rátalál az ember. Kezdek én is csalódni a társkereső oldalakban, semmi esély nem volt eddig értelmes kapcsolatra. Ha nem jön be, majd próbálgatom máshol. Viszont a hülyék hülyézése a gyk-hu-n se fogja megoldani a helyzetet.
Kedves kérdező! Tételezzük fel hogy én megfelelek az elvárásaidnak. Te mit tudsz nyújtani? Hogy nézel ki? Mit dolgozol? Vannak hobbijaid? Sportolsz? Saját egzisztenciád van? Mesélj magadról kérlek!
Remélem amit elvársz egy férfitól azt te is tudod nyújtani, ebben a fene nagy emancipált feminista világban, ha esetleg mégsem akkor kéretik lejjebb adni az igényeket. Én szerencsére egyszerűbb nőkkel is beérem, mert nekem az a fontos hogy érezzem hogy szeretnek és nem amiatt amim van hanem amiatt aki vagyok, amilyen ember vagyok! Az ilyen "listás" orrukat az égben hordó nők jobb is ha elkerülnek, semmi kedvem időt pazarolni a randira, mert a 26/b pontonjukon úgyis megbuknék.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!