Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
29 évesen hol keresgélek ahol normális férfiak vannak?
Esküszöm a hajam tepem némelyiktol. Az első 3 kérdés, kivel, hol lakom, milyen kocsim van, ki finanszírozza a vállalkozásom stb... Meg neki áll feljebb ha ki kérem magamnak vagy közöl, hogy nem keresek autoszerelot vagy lakotarsat. Normális ez, mármint így nyitni az ismerkedést? Mit akarnak páran ezzel el érni?
A másik... Csak barátság extrákkal keres, ha nincs meg 5 nő rajtam kívül akkor keveset mondok!! Normális férfiak merre vannak? Vagy ok már. Kihaltak? Ami még nem tetszik manapság, hogy egyből nem szaladok fel hozzájuk és nem teszem szét a lábam. Ha ki állok magamért akkor még nekik áll feljebb. N29
Például itt.
Nem tudom, hol próbálkozol, de valószínűleg ott is vannak normálisabbak, csak nem őket találod meg.
Ezek sablon kérdések. Mégis mivel indítsanak egy vadidegen embernél?
A barátság extrákkal fickók meg legalább őszinték, hogy nem első szex után mondják ezt el neked. Akik sérelmezik, hogy ne fekszel le hamar, ez utóbbi kategóriába tartoznak.
Nézd, 30 fölött már a legtöbb "normális" pasi foglalt, amelyik meg nem, annak gyereke van, elvált. Bizonyos hibákat el kell fogadni, ha jó társat akarsz találni.
30 környékén meg felett a normális pasik már foglaltak! Maradtunk nektek mi! :D
Én pl. elmebeteg gyik függő szociopata vagyok :D
Ebből kell főznötök :DD
Miért érzem azt, hogy ezt a kérdést nem egy nő tette fel???
Az egész teljesen általánosító, a kérdező válszai teljesen ffi gondolkodásra, szóhasználatra hajaznak.
Szép próbálkozás volt egy kis provokációra! 😘
"29 évesen hol keresgélek ahol normális férfiak vannak?"
Hát nyilván ott keresgélsz ahol akarsz. De elég ramaty lehet nem tudni hol is keresel
Elvesztetted önmagadat?
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!