Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
29 évesen hol keresgélek ahol normális férfiak vannak?
Esküszöm a hajam tepem némelyiktol. Az első 3 kérdés, kivel, hol lakom, milyen kocsim van, ki finanszírozza a vállalkozásom stb... Meg neki áll feljebb ha ki kérem magamnak vagy közöl, hogy nem keresek autoszerelot vagy lakotarsat. Normális ez, mármint így nyitni az ismerkedést? Mit akarnak páran ezzel el érni?
A másik... Csak barátság extrákkal keres, ha nincs meg 5 nő rajtam kívül akkor keveset mondok!! Normális férfiak merre vannak? Vagy ok már. Kihaltak? Ami még nem tetszik manapság, hogy egyből nem szaladok fel hozzájuk és nem teszem szét a lábam. Ha ki állok magamért akkor még nekik áll feljebb. N29
Maradjunk annyiban, az itteni felhozatal öl látszik a problémám, milyen emberek is vannak :)
Ezzel csak engem igazoltok!!!
Hú ez nehéz kérdés
Én a másik oldalon vagyok árnyaltan de kb ugyanezt tapasztalom.
Már nem ismerkedem az interneten, csak személyesen így hamar kiderülnek a dolgok és ha nem olyan a randi partner amit keresek akkor nem raboljuk egymás idejét.
"Normális ez, mármint így nyitni az ismerkedést? Mit akarnak páran ezzel el érni?"
Szerintem van aki nem tud mit kérdezni, ezért faggat a az önéletrajzodról, a lakótárs dolgot én sem értem.
Vannak normális férfiak, lehet hogy foglaltak vagy ha szinglik akkor éppen az idejüket vesztegetik valaki olyannal akivel nem kéne.
Ne add fel!
F32
A normális nők azok merre vannak?
Ja tudom, boldog párkapcsolatban mind. Valahol ez a válasz a te kérdésedre is
Kérdező! A kérdésed bagatell, se füle se farka. "Mit egyek ha éhes vagyok"?
Mivel anonym a fórum, bárki kiadhatja magát nőnek, férfinak, akárkinek. A stílusod is abban erősít meg hogy férfi vagy, unatkozol és csak provokálsz.
Ja meg buta is, de ezt be tudom annak hogy csak így akarsz hergelni másokat. Egy értelmes embernek ha problémája van, akkor szűkít és fókuszál. "Normális" az nagyon szubjektív, viszont remek alap arra vitát indíts el, de most azt a csavart tetted bele, hogy a nőket húzod be provokálónak.
A kérdésed meg szóra sem érdemes, tele lehet vágni filléres klisékkel és lőzungokkal. Ha valaki nem talál "normális" partnert, mi mit kezdjünk vele?
Mindenki mást tekint normálisnak.
Te milyen férfit keresek, kedves kérdező? :)
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!