Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha közhely szerint a nő választ, miért sirnak kivétel nélkül, hogy nincs normális pasi?
Már régen nem foglalkozom ezzel a kérdéskörrel. Egyrészt vannak azok, akik tényleg szigorú szűrők mentén választanak - de ezt tudják is magukról. Ők egyedül is boldogulnak, nem "nyavalyognak". Egy rossz szót nem fogsz a szájukból hallani, azért mert nincs kapcsolatuk.
Másrészt vannak az önsorsrontók, akiknek valszeg egy "bredpitt/galgadot" sem lenne elég. Nem az érdekli őket, hogy a másik milyen, hanem ismeretlenül is azt nézik, mibe lehet belekötni (és bele is kötnek). Ezekre az emberekre egy mondás van: Aki hülye, az is marad.
Mind férfira, mind nőre vonatkoztatva mondom.
Mert valójában nem azért sírnak, hogy nincs normális pasi, hanem hogy egyetlen normális pasi sincs, aki bejönne nekik, főleg külsőre.
Ha a nők egy kicsikét is őszinték lennének, elmondanák, hogy nekik az a fő bajuk a társkereséssel, azok a férfiak, akik papíron ideálisak lennének társnak és pontosan tudják, hogy őket kellene választaniuk, ha hosszútávó céljaikat szeretnének elérni, na pont ezek azok a férfiak, akik pontosan NULLA szexuális vágyat keltenek bennük. Nem véletlenül ők azok, akikre a nők az utolsó pillanatban, végső kétségbeesésükben, nagy nehezen ráfanyalodnak.
Na de a jóképű hülyegyerektől, aki teljesen alkalmatlan mindenféle párkapcsolatra, de kifogta a genetikai lottót, na tőle meg úgy beindul a punci, hogy öröm nézni.
12
Szánalmas, agybeteg mese, habbal. :D
Mert egy normális, egészséges férfi, legkésőbb 16- évesen rájön, hogy SOHA nem lesz meg az Ariana Grande. És beéri Katival a vívószakkörről, majd később szépen válogatva az alsóbb és a középső polcokról.
De a legtöbb nő soha nem adja a Brad Pitt alá. Illetve akkor, ha Brad Pitt már kikukázta, ott maradt 1-2 kölökkel, és kell egy gazdatest, aki eltartja őket. Akkor már csak lóvé legyen, és bármilyen pasi jó.
Ahogy a 3-as írja: abból lehet választani, ami van. Tegyük félre a Tindert és társait + ne csak a jó adottságokkal rendelkező nők jelentsék a nőt, magyarul maradjunk a valóságnál. Eredmény: mennyiségileg és minőségileg is gyér "választék". Így persze "sírunk", mert vagy egyedül éljük le az életünket, vagy a mindenféle rossz közül a legkevésbé rosszat kell megtalálnunk, azaz dönthetünk, mi fér bele: káros szenvedélyek - függőségek, megcsalás, bántalmazás (a "csak" verbális/érzelmi is az, és számít!), siralmas szex, hímsovinizmus (lásd: "a nő dolga/helye...") stb-stb., a végtelenségig sorolható.
Persze, hogy sírunk, hisz senki sem akar örökké egyedülálló lenni (ne hivatkozzunk a származási családra és a barátokra, egy szinten túl nem elég...), de hulladék kapcsolatban sínylődni sem. A jó meg keveseknek jön össze, és igenis meghatározó szerepe van benne a szerencsének, bármennyire szeretik tagadni.
Én 26 évesen kiléptem egy kapcsolatból, túlsúlyos voltam, valamint személyiségzavaros jegyekkel rendelkeztem, nyilván betalált egy csomó nem túl jó f.szi, dehát én sem voltam jó nő.
Jó időre elzárkóztam az ismerkedéstől, terápiára jártam, életmódot váltottam, spirituális fejlődésbe kezdtem. Azóta már férjnél vagyok, és sikerült egy olyan férfit találnom, akivel kapcsolatban minden nap azt érzem, hogy kevesebb lenne nélküle az életem.
Én ha sírtam is valaha amiatt, hogy nem találok normális pasit, nem emlékszem rá. Nagyon hamar rádöbbentem, hogy azért a bajos fickók találnak be, mert velük vagyok egy szinten külsőre, érzelmileg és értelmileg.
Nem mondom, hogy könnyű volt változni, mert csak a női blogokban létezik olyan, hogy egyik napról a másikra megújulsz, a valóságban mentális zavarok, visszaesések és konfliktusok kísérik az átalakulást, ha a belsőd is formálódik. De én ennek köszönhetem azt, hogy amellett, hogy nagyon szerencsésnek érzem magam, hogy rátaláltam a páromra, azt is érzem, hogy ő is az, mert a változás közben megkedveltem magam.
A nők sem kivételek az alól, hogy másokra mutogatva védik magukat és kívül keresik a probléma forrását, mindkét nem nagy százaléka hajlamos erre. Az biztos, hogy egyszerűbb, mint felforgatni az életed és bevállalni a nehezebb utat. A kérdésedre ennyi a válasz.
Csak az összeférhetetlen hisztis pcsák szájából hallani ezt a mondatot, akiket max kúrópajtinak szednek fel a palik, mert normális kapcsolatra alkalmatlanok. Általában saját maguknál fényévekkel magasabb szinten levő hapsikat akarnak maguknak. Pl.: IQ-Nuku kasszáserzsi, akinek hobbija a face pergetése és hetente posztolja az új körmeit, szeretne hatdiplomás milliárdost, négy kocsival, három házzal, hat nyaralóval, meg Jane Austen regényekbe illő úriember modorral. Ha nem talál ilyet, sír a szája a kérdésben említett módon.
De szerencsére nem minden nő ilyen.
En már fel akartam venni youtubra kik jonnek el netrol randira.
Igenytelenek, vagy dagadtak, fogatlanak, öregek(letagadnak 10 évet is a neten), vagy nősek/bnoje van vagy mentalis sérültek, vagy alulműveltek, vagy gusztustalanok (leevett pulover),vagy csak szexet akar.
Ha 1 normalis van már jo.
Szal nincs mibol választani.
Az az egy normalis már remény.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!