Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha közhely szerint a nő választ, miért sirnak kivétel nélkül, hogy nincs normális pasi?

Figyelt kérdés
Talán..nem a fuckboyt, az alkeszt, az elérhetetlent kéne választani ujra és ujra?
2022. jan. 11. 22:55
1 2 3 4 5 6 7
 21/65 anonim ***** válasza:
37%

Nem szép dolog, de bennem mindig van egy adag káröröm, amikor ilyen nőket látok :D Ilyen 35-40 körüli vénlányokat, akik tényleg elhiszik, hogy nem felelősek a saját kudarcaikért.

Aztán kínjukban már a közösségi médiában posztolnak mindenféle bölcselkedést meg panaszkodást, és önfejlesztő előadásokra járnak.

Túl magasak az igényeik. Legyen jóképű, vonzó férfi, legyen jó állása, kocsija, lakása, baráti köre... csak elfelejtik, hogy az ilyen pasasok vagy alapból meg sem akarnak állapodni, csak élvezik a csajozós életet - vagy megállapodnak, de jóval magasabb szintű nővel.

De Kérdező, ne is agyalj ezen, inkább röhögj te is :D Múltkor láttam egy 40 éves nőtől egy bejegyzést olyasmi szöveggel, hogy Hófehérke keresi a szőke hercegét, de csak törpék meg békák találják meg.

Szívem szerint bekommenteltem volna egy képet egy csapat macskáról! :D

2022. jan. 12. 08:29
 22/65 anonim ***** válasza:
29%
#2: mind a 10-nek meg kell felelni vagy elég, ha 8-nak megfelelek? :D
2022. jan. 12. 08:51
 23/65 anonim ***** válasza:
67%

Én véletlen olyan férfi vagyok, aminek a 2 által adott leírás megfelel, de nem vagyok magamtól elszállt nagydumás menőcsávó és ez azért hátrány. Amikor ismerkedem, rengeteg nő engem is elutasít a legelképesztőbb indokokkal. Jelenleg valóban van párom, de amikor ismerkedtem hallanotok kellett volna, hogy a nők milyen válogatós baromságokat hoztak fel az első randi után, amiért elutasítottak.

A 20-as válaszoló által felsorolt dolgok közül egyik sem vagyok (nem vagyok igénytelen, dagadt, fogatlan, öreg, nős, mentális beteg, alulművelt, gusztustalan, csak szexet akaró), de én is ezt láttam, hogy a nők iszonyúan válogatnak a normális férfiak között is és a legkisebb nemtetsző dologra megszakítják az ismerkedést.

2022. jan. 12. 09:27
 24/65 anonim ***** válasza:
98%

Én ezt a mindig a nő választ dolgot sosem értettem, mert nálam legalább is nem így megy. Oké, lehet azért, mert nem vagyok egy Insta modell, de többször is volt olyan, hogy az a srác tetszett meg, abba lettem szerelmes, aki nem viszonozta. Ezek többnyire normális srácok voltak, egyszerűen csak nem jöttem be nekik. Így hiába jöttem be másnak, nem akartam összejönni mással, ha az a bizonyos férfi jár a fejemben egész nap.

Amúgy szerintem vannak normális férfiak, csak nem könnyű megtalálni. A párom olyan, mint amilyet elképzeltem :) És nem én döntöttem úgy, hogy adok neki egy esélyt, hanem kölcsönös tetszés miatt randiztunk és egymásba szerettünk. Egymást választottuk.

2022. jan. 12. 09:27
 25/65 A kérdező kommentje:
#23 mesélhetnél
2022. jan. 12. 09:28
 26/65 anonim ***** válasza:
0%

25

A 23 -as mesél inkább vetít a képzeleteiből

pl. A nők nem szokták megindokolni miért nem állank veled szóba.

Fordítva én sem szoktam a nőknek indokolni. Nem akarom megbántani.

2022. jan. 12. 09:33
 27/65 anonim ***** válasza:
97%

26. A nők fele szó nélkül eltűnik, de a másik fele megírja, hogy nem akar többet találkozni, nem volt meg az összhang/kémia/vonzalom.

Ha ilyenkor normális maradsz és nem kezdesz el őrjöngeni, hanem szépen megkéred, hogy még elköszönés előtt csak írja le az okokat, akkor egész nagy részük megteszi.

2022. jan. 12. 09:41
 28/65 anonim ***** válasza:
6%
27 lehet. Én pl. nem mondom meg (a nőnek) hogy büdös a szája, fürödhetne szex előtt, Nem bírom elviselni, hogy állandóan az exét, menyét szidja, ostoba liba, utálom a műkarmait, ... Általában azt hazudom, hogy újara összejöttem a feleségemmel.
2022. jan. 12. 10:00
 29/65 anonim ***** válasza:
87%

"#13 az ilyen beszólásokból tudjuk h igaz amit ír a 12 és pontosan magadra ismertél éshát muszáj beszólni ugye mert nem viseli el a törékeny kis egód"

Szóval, ha valaki nem ért egyet a világnézeteddel és teljesen mást tapasztal, az téged igazol, de ha valaki egyetért, az is? :D Ez nagyon jó, milyen kényelmes lehet, hogy sosem kell elgondolkodni.

Amit írt az a kommentelő, akire reagáltam, teljes nonszensz, TAPASZTALATBÓL tudom. Azért nem semmi, hogy komolyan gondoljátok azt, hogy az a 2 variáció van, hogy vagy mindenféle vonzalom nélküli kapcsolat egy ronda/szimplán nem vonzó, de "normális" pasival, vagy vonzalom, jó szex, de átbszás és xar kapcsolat egy képű s_eggfejjel. :D

Igaz, én nem tartozom a kérdésben leírt nők közé, mivel utoljára 15-16 éves koromban sírtam, hogy "nincs normális pasi". Felnőttként nem volt egy olyan pillanat sem, amikor ne tudtam volna, hogy van (nem, nem ti vagytok azok), még akkor is, amikor bántottak, borzalmasakat fogtam ki.

30 vagyok, 22 éves koromban találtam meg a páromat, akivel azóta is együtt vagyunk. Szerintem nincs olyan értékrend és univerzum, amiben ő ne lenne a hibáival együtt is "normális pasi" (értelmes, tisztességes, felelősségteljes, tanult, normális munkája van, nincs káros szenvedélye, nem léhűtő, sose volt kérdés, hogy komoly kapcsolatot akar-e, egyből "all in" volt, hűséges), mégis vonzódom hozzá és brutálisan jó az ágyban. Szóval nem kell az ésszerűség és "punci nedvesedése" között választani, egyszerre is eleget lehet tenni mindkettőnek.

Egyeseknek szerintem ez azért nem tetszik, mert onnantól be kellene ismerniük, hogy semmi általános előnyük nincs azokkal szemben, akikhez vonzódnak is a nők. Innentől nem lehet azzal jönni, hogy ti nem vagytok jóképűek, sikeresek, DE legalább nem csalnátok meg a nőtöket és komoly kapcsolatot akartok. Ezeket megkaphatjuk olyanoktól is, akikhez vonzódunk, csak kell némi tapasztalat, emberismeret és persze sok önfejlesztés is.

Szóval, ha valakinek itt az egója jó okkal van terítéken, azok szerintem inkább ti vagytok.

2022. jan. 12. 10:48
 30/65 anonim ***** válasza:
97%

@29, off, elnézést: őt hol, hogyan találtad?

Csak mert szerintem sokan vagyunk nők, akiknek kellőképp fejlett a szűrőjük (is), de legfeljebb addig jutunk, hogy oké, X is felejtős, mert, Y is más okból, Z is egy harmadik okból, és így tovább, viszont nem jön az, akire azt mondhatjuk, hogy rendben van, EMELLETT igen, még "nedvesedik" is tőle... Őszintén, én azt látom, hogy még a kapcsolatban élő férfiak jelentős része sem üti meg ezt a szintet, amit pl. a te párod, pedig ha belegondolunk, tényleg ez (lenne) a normális. :(

2022. jan. 12. 11:10
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!