Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha közhely szerint a nő választ, miért sirnak kivétel nélkül, hogy nincs normális pasi?
41# mindent vitt
Lehet itt férfiként kezdeményezgetni, csak úgyis a nők hozzáállása dönti el, általában a komolyabb kezdeményezéseket is
Pl. nálam van egy kolleganőm aki nem is vonz, mégis csakis az ő hozzáállása miatt már majdnemhogy randira hívtam, pedig nem is szeretnék randizni vele.
Ha ő kérne meg ráadásul el sem tudnám utasítani. Szóval egyértelműen ők viszik itt a prímet, az van amit ők akarnak
Ezért sem szoktam kezdeményezni
Én aztán hiába is mosolyogtam tizenévesen, huszonévesen. Vissza is mosolyogtak, aztán nem jöttek oda. Persze mindegyiknek volt barátnője. Szóval ez is csak egy bullshit. Úgyis a férfi dönti el, hogy melyik nőnél próbálkozik.
Nem a nő választ, a férfi. Ez egy ostobaság! Ezzel mentegetik magukat a férfiak, ha egy nő elutasítja őket. Azért hadd legyen már meg a joga a nőnek nemet mondani, nem kell mindenkivel elmenni.
”Vissza is mosolyogtak, aztán nem jöttek oda. Persze mindegyiknek volt barátnője."
XD
Szingli faszira nem mosolyogtál soha?
"Vissza is mosolyogtak, aztán nem jöttek oda. Persze mindegyiknek volt barátnője."
Ez is valami alternatív univerzumban él, ahol a jelenlegi helyzet fordítottja van: fiatalkori nőtöbblet, minden pasasnak van csaja.
44# Mit szólnál hozzá ha megcserélnénk egymás univerzumait?
A tiedben szívesen élnék férfiként
46
Nem azt írta, hogy mindenkinek van barátnője. Hanem csak azoknak a férfiaknak volt, akikkel ő szemezett...szövegértés látom megy. Az én környezetemben is (nem mindenkinek), sok embernek van barátnője, elenyésző a szinglik létszáma.
Gondolom a te környezeteben ez másképp van, ott szingli férfiak teszik ki a haverjait, munkatársaid, volt vagy jelen sulis társaid, ismerőseid nagy részét. :)
Ezt én is tapasztaltam már, hogy akkor érdekesebb voltam számukra, és amióta nincs barátnőm, azóta fejre is állhatok, akkor is láthatatlan vagyok.
48
Rejtély..még középsuliban történt. Én mindig az a visszahúzódó voltam, aki általában csak akkor szólal meg, ha éppen kell. Bár külsőre nem nevezném magam rondának, sok fiú osztálytársam meg is jegyezte, hogy ilyen arccal hogy hogy nincs még barátnőm (már már volt aki azt hitte, meleg vagyok). De valamiért mégis átnézett rajtam a lányok többsége. Talán mert visszahúzódó voltam, zárkózott és keveset beszéltem.
Amikor megtudták, hogy barátnőm van, megváltozott a világ. Elkezdtek szemezni, keresni a szemkontaktust stb. Volt aki érdeklődött is, hogy mióta vagyok együtt a barátnőmmel, ma is találkozok e vele, vagy szeretem e..furcsa volt, és időnként már kellemetlen.
Szóval, mindenesetre elgondolkodtató...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!