Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha közhely szerint a nő választ, miért sirnak kivétel nélkül, hogy nincs normális pasi?

Figyelt kérdés
Talán..nem a fuckboyt, az alkeszt, az elérhetetlent kéne választani ujra és ujra?
2022. jan. 11. 22:55
1 2 3 4 5 6 7
 41/65 anonim ***** válasza:
76%
És a férfi kinél kezdeményez? A mosolygós, nyitott testtartású, őt figyelő kedves nőnél? Vagy a krokodilpofát vágó uborkánál? Nyilván annál, akinél azt látja, hogy van esélye. Lehet, hogy a férfié az első lépés - de a nőé a nulladik.
2022. jan. 14. 07:14
 42/65 anonim ***** válasza:
80%

41# mindent vitt

Lehet itt férfiként kezdeményezgetni, csak úgyis a nők hozzáállása dönti el, általában a komolyabb kezdeményezéseket is

Pl. nálam van egy kolleganőm aki nem is vonz, mégis csakis az ő hozzáállása miatt már majdnemhogy randira hívtam, pedig nem is szeretnék randizni vele.

Ha ő kérne meg ráadásul el sem tudnám utasítani. Szóval egyértelműen ők viszik itt a prímet, az van amit ők akarnak

Ezért sem szoktam kezdeményezni

2022. jan. 14. 08:26
 43/65 anonim ***** válasza:
100%
Vagy a diszkóban vajon miért cápáznak a férfiak? Nyilván azért, mert figyelik, melyik nő ad feléjük olyan metakommunikációs jeleket, amelyek kezdeményezésre biztatja őket.
2022. jan. 14. 09:07
 44/65 anonim ***** válasza:
77%

Én aztán hiába is mosolyogtam tizenévesen, huszonévesen. Vissza is mosolyogtak, aztán nem jöttek oda. Persze mindegyiknek volt barátnője. Szóval ez is csak egy bullshit. Úgyis a férfi dönti el, hogy melyik nőnél próbálkozik.

Nem a nő választ, a férfi. Ez egy ostobaság! Ezzel mentegetik magukat a férfiak, ha egy nő elutasítja őket. Azért hadd legyen már meg a joga a nőnek nemet mondani, nem kell mindenkivel elmenni.

2022. jan. 14. 11:57
 45/65 A kérdező kommentje:

”Vissza is mosolyogtak, aztán nem jöttek oda. Persze mindegyiknek volt barátnője."

XD

Szingli faszira nem mosolyogtál soha?

2022. jan. 14. 12:10
 46/65 anonim ***** válasza:
26%

"Vissza is mosolyogtak, aztán nem jöttek oda. Persze mindegyiknek volt barátnője."

Ez is valami alternatív univerzumban él, ahol a jelenlegi helyzet fordítottja van: fiatalkori nőtöbblet, minden pasasnak van csaja.

44# Mit szólnál hozzá ha megcserélnénk egymás univerzumait?

A tiedben szívesen élnék férfiként

2022. jan. 14. 13:29
 47/65 anonim ***** válasza:
58%

46

Nem azt írta, hogy mindenkinek van barátnője. Hanem csak azoknak a férfiaknak volt, akikkel ő szemezett...szövegértés látom megy. Az én környezetemben is (nem mindenkinek), sok embernek van barátnője, elenyésző a szinglik létszáma.

Gondolom a te környezeteben ez másképp van, ott szingli férfiak teszik ki a haverjait, munkatársaid, volt vagy jelen sulis társaid, ismerőseid nagy részét. :)

2022. jan. 14. 13:57
 48/65 anonim ***** válasza:
100%
Sajnos ez nem véletlen, amíg volt nőm velem is folyamat szemeztek a nők és próbálkoztak. Amióta nincs nőm azóta levegőnek néznek, semmivel sem tudom felkelteni az érdeklődésük... és ezek mind olyan esetek voltak amikor nem tudhatták, hogy van-e barátnőm mert nem volt veled. Elgondolkodtató....
2022. jan. 14. 14:28
 49/65 VincentLaw ***** válasza:
100%

Ezt én is tapasztaltam már, hogy akkor érdekesebb voltam számukra, és amióta nincs barátnőm, azóta fejre is állhatok, akkor is láthatatlan vagyok.

2022. jan. 14. 14:43
 50/65 anonim ***** válasza:

48

Rejtély..még középsuliban történt. Én mindig az a visszahúzódó voltam, aki általában csak akkor szólal meg, ha éppen kell. Bár külsőre nem nevezném magam rondának, sok fiú osztálytársam meg is jegyezte, hogy ilyen arccal hogy hogy nincs még barátnőm (már már volt aki azt hitte, meleg vagyok). De valamiért mégis átnézett rajtam a lányok többsége. Talán mert visszahúzódó voltam, zárkózott és keveset beszéltem.

Amikor megtudták, hogy barátnőm van, megváltozott a világ. Elkezdtek szemezni, keresni a szemkontaktust stb. Volt aki érdeklődött is, hogy mióta vagyok együtt a barátnőmmel, ma is találkozok e vele, vagy szeretem e..furcsa volt, és időnként már kellemetlen.

Szóval, mindenesetre elgondolkodtató...

2022. jan. 14. 14:52
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!