Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Nincs kedvetek abbahagyni a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nincs kedvetek abbahagyni a csajok miatti rinyálást és kezdeni valamit magatokkal?

Figyelt kérdés

Komolyan mondom már kva idegesitő ez a hópihe hiszti amit nyomtok éjjel nappal.

Menjetek le a terembe vagy takaritsátok ki a szobátokat, fürödjetek meg, stb.

Kezdejetek már el férfiak lenni nem ilyen nyomorult kis puncik b+.

2022. jan. 8. 16:12
1 2 3
 21/29 anonim ***** válasza:
38%

20

Akkor a környezetemben, akinek van párja..csak a képzeletem szüleménye?

Az a gond, hogy veletek nem lehet vitázni, mert mindig statisztikákkal jöttök..miért nem írjátok le, hogy mi a helyzet a barátitok,haverjaitok ,munkatársaitok, volt sulis társaitok párkapcsolati státuszával?

Olyan lehetetlen dolog lenne ez? Ha azt írnátok, hogy a nagy részük szingli, vagy incel, elfogadnám...mert az a valós életből hozott példa. De amíg semmit nem írtok, csak tinder meg statisztika, addig bocs, de hiteltelennek veszem.

Mert ennyi erőből biztos én is találnék olyan tanulmányt, hogy a föld lapos.

2022. jan. 8. 19:25
 22/29 anonim ***** válasza:
Köszönjük! Moderátoraink ellenőrizni fogják ezt a kérdést.
2022. jan. 8. 19:26
 23/29 anonim ***** válasza:
52%

21-Mérnöktanonc éveimre visszatekintve, azóta nem tartom sokkal a kapcsolatot:

Srácok 3/4ed ének de minimum 2/3-ának ne mvolt semmilyen csaja. Akiknek volt, az is csak laza.

2022. jan. 8. 19:29
 24/29 anonim ***** válasza:
48%

23

Köszi, én elhiszem. :) Mikor én logisztikai okj-ra jártam, ott mindenkinek volt barátnője..kivéve az info-soknak (másik okj), talán közölük egyiknek sem volt. Pedig sehova sem adoniszok jártak. Szóval szerintem ez nagyon környezet és helyzet függő.

De köszi hogy leírtad. :)

2022. jan. 8. 19:38
 25/29 anonim ***** válasza:
50%
Persze ha ugyanez a kérdés egy nőről szólna és őket ócsárolnád a kérdésben, akkor az első 5 percben törölték volna már a kérdést. De a férfiakat lehet persze puncinak nevezni Meg bazdmegozni a kérdésben. Ez mindent elmond a mai világról.
2022. jan. 8. 20:27
 26/29 anonim ***** válasza:
61%

Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák

Azok pedig a férfiaknak vannak a mai világban. Inkább a nőknek kéne abbahagyni a rinyálást, mivel nekik nincs ilyen problémájuk.

2022. jan. 8. 21:57
 27/29 anonim ***** válasza:
73%
26! pontosan!
2022. jan. 8. 21:58
 28/29 anonim ***** válasza:
76%
A nőknek párkapcsolati problémájuk van, a férfiaknak meg társkeresési. Nagyon nem mindegy.
2022. jan. 8. 22:23
 29/29 anonim ***** válasza:
65%
Majd ha nem akarok már egyáltalán nőt magam mellé, akkor abbahagyom a rinyálást. Addig (míg élek) ez nem elképzelhető
2022. jan. 8. 23:28
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!