Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nincs kedvetek abbahagyni a csajok miatti rinyálást és kezdeni valamit magatokkal?
Komolyan mondom már kva idegesitő ez a hópihe hiszti amit nyomtok éjjel nappal.
Menjetek le a terembe vagy takaritsátok ki a szobátokat, fürödjetek meg, stb.
Kezdejetek már el férfiak lenni nem ilyen nyomorult kis puncik b+.
Nekem az a kedvencem, hogy hol azt mondják:
-jajj, te neked nem kell nő, jobb ha nem szaporodsz
Akkor erre én azt mondom, oké, akkor elmegyek prostizni, kiírok egy kérdést:
-fúj, miért nem tudsz összeszedni egy csajt, undorító állat
És amúgy meg elvagyok egyedül.
Engem nem az zavar a nőkben hogy úgy viselkednek ahogyan hanem az hogyha feltesznek egy kérdést én meg eléjük dobok konkrét számokat és adok egy racionális választ akkor arra nem tudnak normálisan viszont válaszolni.
Pl most berakom ide ezt a videót ahol van több valós Tideres statisztika. https://www.youtube.com/watch?v=jPuQ1Wjd2Rk
Teszek egy állítást miszerint:
-A férfiaknak jóval (hatványozottan) nehezebb kapcsolatot/intimitást/matchet vagy bármi egyebet szerezni online.
És erre meg az a válasz hogy "inclel" meg "hülye". Vagy csak egyszerűen lepontoznak.
Ez a kommentem is nagy valószínűséggel le lesz pontozva pedig semmi rosszat nem mondok benne és senkit sem akarok bántani/rinyálni/sértegetni. Egyszerűen csak utálják az emberek egymást... Na ez a baj :)
"Mivel a dolog a férfiak elég jelentös részét érinti, így igen, reagálunk egymásra, akkor is ha ez nektek nem tetszik"
Erről mesélnél bővebben, ha megkérlek?
Mert én úgy vettem észre, hogy a férfiak nagy része valahogy még is talál barátnőt.
Az én környezetemben olyan férfiak vannak párkapcsolatban, házasságban akik egész alacsonyak, vannak kövérek, vannak gyári munkások és persze, van aki jóképű, van aki genetikailag vékony, van aki edz, vannak diplomások, azok közül is van, aki szarul keres (pedagógus, tűzoltó, rendőr), vannak magánvállalkozók, üzletvezetők, de van kukás is.
Tehát minden féle ember, pénztől, külsőtől és végzettségtől eltérően van kapcsolatban.
Mielőtt jönnél a szokásos dumával, hogy ezek még régebbi korban ismerkedtek. 24 vagyok, és akiről írtam, velem egykorúak (barátok,haverok,munkatársak,volt sulis társak), némi szórássál ugye. Szóval 20-27 évesekről beszélünk.
Ezt már sok kérdés alá leírtam, de még senki nem kötött bele.. szerintem nem is tudtok, mert 3-4x már tuti le lett írva ez általam.
Szóval honnan veszed, hogy a
férfiak elég jelentös részét érint?
Esetleg ezt látod a környezetedben? Van erről hivatalos tanulmány? Valami?
Várom....😌
15
Azért, mert senki nem cáfolta meg a benne leírtakat...de hátha neked sikerül. :) Hajrá...ne csak fröcsögj, mert attól igazad nem lesz.
15
De komolyan, ahelyett, hogy csak lepontoznál, kinevetnél próbáld valamivel alátámasztani ezt az állítást:
"Mivel a dolog a férfiak elég jelentös részét érinti, így igen, reagálunk egymásra, akkor is ha ez nektek nem tetszik"
Esetleg ezt látod a környezetedben? Van erről hivatalos tanulmány? Valami?
Mi a helyzet barátokkal,haverokkal,munkatársakkal,volt sulis társakkal? Egytől egyik szinglik? Vagy csak a nagyrészük? Vagy elég sokan kapcsolatban vannak?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!