Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Veletek volt már olyan, hogy vágytatok a szerelemre, mégsem éltetek a lehetőséggel/valamennyire tudatosan elhitettétek magatokkal, hogy úgysem jönne össze és az ismerkedést is baráti alapon kezeltétek?
Vágyom a szerelemre, nagyon is. De sosem voltam egy szívvezérelt nő. Pontosan tudom, mennyit rontana a mostani életemhez képest egy rossz kapcsolat, emiatt szeretem alaposan körüljárni a témát, azt is mondhatnám, hogy senkivel nem kezdek, akivel nem működik előtte baráti szinten a kapcsolat.
Nem félek, nem tesztelgetek senkit, csak körültekintő vagyok. Aki pedig lelép azért, mert nem jönnek a dolgok azonnal, az meg is érdemli a magányát.:)
Mert ha te nem vagy az életében csakis magányos lehet! Köszönjük Emese,most pedig jöhetnek intelligens lényektül iss okoska hozzászólásokk😁
Egyébként mennyit kellene várni? Ha már erre vittétek el a témát.
Kb.2 hónap után volt első csók.Letámadtam mi? Bakker,tudtam!
Igaz ,hogy egyértelmű volt,hogy kívánja és idejét látja de akkor is.
Nálam 2 hét után már a szexet erőltetik...
Igazából azt nem értem, miért csak én akarom megismerni azt, akivel összejövök és megnézni, hogy mint ember és ember, hogy működünk együtt. A rózsaszín köd úgy sem marad örökké állandó és intenzív, akkor pedig azon fog múlni a kapcsolat, hogy mint társak, mint "barátok", hogy szuperálunk...
2 hónap nem korai, bár sosem hónapban mértem. Engem az lep meg, hogy egyesek pár randi után kapcsolatot meg szexet akarnak. Nekem ez irreális.
#1 voltam
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!