Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha a szüleim odaadják a vadászkastélyt hogy a barátnőimet oda vigyem éljek ezzel a lehetőséggel, vagy inkább ne beszéljek erről az első randikon?
Több társkereső oldalon is fenn vagyok.
Van egy egyetemi végezettségem, az egyik családi cégnél melózok.Olyan 8/10 vagy 9/10 pasi vagyok azért nem 10/10 mert azok max az idealizált modellek lehetnek a címlapfotókon, élőben nem látni ilyen pasikat.
Szóval van egy elég jó kocsim ami feltűnő, és nem a 4 német prémium márka közül van ez szokott egy kicsit sejtetni valamit.
Mondták nekem hogy ne a családi házba vigyem már állandóan a lányokat ha randi után úgy döntünk hogy együtt alszunk hanem vigyem le az egyik pest környéki birtokunkra.
Érdemes ezt megemlítem randin, vagy inkább hanyagoljam?
Eddig bejött a csajoknak, volt aki már a társkeresőn rákérdezett, hogy akkor én jól élek, vagy mi van?
De olyan is volt, aki élőben mikor erről beszéltünk, felállt megköszönte az italt odarakta az ő részét az árából és elment.
Szóval fene sem érti a nőket, ti mit mondtok erre?
Te most az első randin egy elhagyott helyen lévő épületbe akarod vinni a nőt?
Nem vagy százas, kisapám!
"Tegnap még szórakozóhelyről vitted haza a nőket a külön erre a célra vásárolt belvárosi lakásodba. :( "
Igen, van egy lakásom is a belvárosban.ha a haverokkal szórakozni megyünk, egyértelmű hogy oda viszem a partnerem, mert közel van.
De a vidéki birtok nem az enyém.Oda inkább azokat a csajokat szeretem vinni, akik különlegesek valamiért és nem csak egy éjszakásra képzelem el velük.
Ezért is beszélgetek velük többet, hogy legyen közös érdeklődési pont.
Fogalmazzunk úgy inkább romantikus szerintem egy kastélyban tölteni egy éjszakát.
Sok nőnek tetszik, de van egy részük, ahogy írtam felállnak és otthagynak.
Miért?
Mindenkinek lehet valami problémája, nem?
nekem is van sok, amit nem értek és a megoldást nem tudom rá, néha megkérdezem.
Elvileg ide bárki írhat, kortól, nemtől és vagyontól függetlenül, nem?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!