Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha a szüleim odaadják a vadászkastélyt hogy a barátnőimet oda vigyem éljek ezzel a lehetőséggel, vagy inkább ne beszéljek erről az első randikon?
Több társkereső oldalon is fenn vagyok.
Van egy egyetemi végezettségem, az egyik családi cégnél melózok.Olyan 8/10 vagy 9/10 pasi vagyok azért nem 10/10 mert azok max az idealizált modellek lehetnek a címlapfotókon, élőben nem látni ilyen pasikat.
Szóval van egy elég jó kocsim ami feltűnő, és nem a 4 német prémium márka közül van ez szokott egy kicsit sejtetni valamit.
Mondták nekem hogy ne a családi házba vigyem már állandóan a lányokat ha randi után úgy döntünk hogy együtt alszunk hanem vigyem le az egyik pest környéki birtokunkra.
Érdemes ezt megemlítem randin, vagy inkább hanyagoljam?
Eddig bejött a csajoknak, volt aki már a társkeresőn rákérdezett, hogy akkor én jól élek, vagy mi van?
De olyan is volt, aki élőben mikor erről beszéltünk, felállt megköszönte az italt odarakta az ő részét az árából és elment.
Szóval fene sem érti a nőket, ti mit mondtok erre?
Én a saját részemről inkább a családi házat vagy a lakást választanám, már ha azok Pesten vannak, legalábbis az első pár alkalommal, mert csak olyan helyre megyek szívesen, ahonnan én magam is könnyen-gyorsan hazatalálok, ha nem úgy jönnek ki a dolgok.
Ja, és első randin inkább ne az legyen a téma, hogy hova viszed majd dugni... lehet, pár üresfejű, pénzéhes mucikánál működőképes a dolog, de én pl. sírva menekülnék, az fix.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!