Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Ha 5. szintű csillagharcos...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha 5. szintű csillagharcos vagyok és az egyházam főpapja felavatott érdemes ezt a tényt elmondani az első randin a nőnek, vagy várjon inkább a 2. randi idejéig?

Figyelt kérdés

Külföldön kerültem kapcsolatba ezzel a fura egyházzal, a filozófiájuk alapja a stra wars és a mögötte húzódó filozófia.

Rendesen bejegyzett és sok tagjuk is van.

Engem is megfogott, mert érdekelt a star wars eleinte csak beszélgettem velük, majd a tagjuk lettem.Mivel érdekelt a filmekben lévő filozófia,így gyorsan elértem a beavatási szinteket. 5.beavatásom volt ez, de visszaköltöztem ebbe az országba.Itt nincs tagjuk, ezért egyedül vagyok, de majdnem minden héten megnézek egy star wars részt és meditálok a benne lévő filozófián .

Mondhatni hobbi és életcél is egyben hogy az erő szerint éljek.

Szóval ezt a fajta életszemléletet érdemes megosztani a leendő nővel akivel ismerkedek, vagy inkább későbbre halasszam, lévén hogy ebben az országban nem is nagyon hallottak erről:)

Külföldön ahol voltam, kicsit népszerűbb dolog ez és az emberek is nyitottabban gondolkodnak, de itt kicsit szűkebb látókörűek

2017. jún. 28. 11:08
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
86%
Én a helyedben az első randi előtt elmondanám és megspórolnád neki is az utat, meg magadnak is. Te jó ég...
2017. jún. 28. 11:20
 2/11 anonim ***** válasza:
100%

Ne hozd fel szerintem míg át nem képzed magad jedi lovaggá. Csillagharcosok a dragonball-ban vannak. Ha ezt előadod így egy az egyben, hülyének fognak nézni. :D

30/f

2017. jún. 28. 11:24
 3/11 anonim ***** válasza:
80%
#2 Mert amúgy nem néznék hülyének? :D Kérdező vagy Yoda ahogy szeretnéd, akárhogy adod elő épeszű ember kiröhög vagy diszkréten gostingol a randiról. Hogy lehet komolyan venni egy olyan embert, aki egy filmen filozofál hetente, ráadásul szekta vagy egyház vagy akármi tag ahol még rangja is van?! :D
2017. jún. 28. 11:33
 4/11 A kérdező kommentje:

"Hogy lehet komolyan venni egy olyan embert, aki egy filmen filozofál hetente, ráadásul szekta vagy egyház vagy akármi tag ahol még rangja is van?! "

Akkor ezek szerint bármilyen egyház tagját bolondnak nézik, meg akkor is ha esetleg egy önkéntes segítő(pl ételosztó) az evangélikusoknál?

Vagy ilyen esetben már nem áll fenn amit írtál?

Ebben az országban nem értem miért nem gondolkodnak az emberek nyitottabban, miért csak a régi dogmák szerint élnek, az új dolgokat meg szeretik elutasítani?

2017. jún. 28. 11:38
 5/11 anonim ***** válasza:
100%
Kecskebűvölő vagy, mi?
2017. jún. 28. 12:26
 6/11 anonim ***** válasza:
Ne csak a randin ne mondd el, hanem soha, senkinek! Engem nem zavar, hogy egy kitalált, hollywoodi film szerint éled az életed, de a legtöbb ember komplett elmebetegnek fog nézni téged.
2017. jún. 28. 12:33
 7/11 anonim ***** válasza:
100%
Csak akkor mondd el neki, ha már jedi mester leszel. Legyen ez a meglepi :)
2017. jún. 28. 12:57
 8/11 anonim ***** válasza:

#4, szerintem menj vissza, ott csajozzál.

Itt akkora válság volt, hogy még a zárt osztályt is bezárták.

Élhetsz te az erő szerint, de csak, míg a szemem elé nem kerülsz, mert azért az evangélikus hasonlatért bizony kitaposom a sz_rt is belőled.

De, mert békeszerető ember vagyok, inkább térjünk erre vissza egy 4-500 év múlva. Evangélikusok akkor is lesznek, de hogy ti csillagharcosok? :P

2017. jún. 28. 14:38
 9/11 anonim ***** válasza:
100%
Mondd el nyugodtan az első randin ;) legalább lesz a csajnak egy jó napja és röhög egy olyat mint még soha :DDD hidd el sokáig eszébe fogsz jutni :DDDD gyerelejoisteen:DDD
2017. jún. 28. 15:56
 10/11 anonim ***** válasza:
100%
Előszöris bizonyosodj meg róla hogy tényleg nő az illető! A baglyok nem azok,aminek làtszanak!
2017. jún. 28. 16:48
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!