Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Első randira milyen kocsival érdemes menni?
Vidéki város,nem olyan sűrű tömegközlekedési lehetőségekkel.
Elszeretném vinni a csajt valahova, de csak egy Ladám van.
A faternak van egy F astrája, arra gondoltam kölcsön kérem tőle, mégis egy fokkal jobb mint a lada.
Csajok, nektek melyik kocsi jönne be első randin?
Amúgy tudja a csaj hogy kocsival megyek érte, mert mondtam neki, csak azt nem írtam hogy milyennel.
Mindegy sztem melyik, csak legyen kitakaritva, karpittisztitva, uvegek csillogjanak, legyen jo illata az utasternek, stb...
Akkor sztem mindegy milyen kocsi, csak ne rohadjon, essen szet 😎
Erről egy vicc jutott eszembe.
- Milyen kocsid van?
- Busszal jöttem.
- Van egy buszod?!
Melyik lány nem örülne egy jó kis hátulhajtós ladának?
Feltételezem hogy az... Ha nem akkor inkább menj busszal :)
"Milyen verdád van?
Kétüléses.
Aztaaa... hány köbcentis?
Hatezer.
Jujj, benedvesedtem :P Hány lóerős?
Háromszáz.
Ó, te szépfiú, csak nem Porsche?
Nem, b*zmeg, IFA!"
Barátomnak Alfa Romeoja van, najó, az sem rossz kocsi, de nagyot néztem volna, ha elkéri az apja Porschéját, hogy felszedjen :D Elég nevetségesnek gondoltam volna, ha ilyen módszerhez kell folyamodni.
Ha cikinek gondolod a Ladát, menj gyalog.
Te leghosszabb nevű, minek van Ladád, ha nem értesz hozzá?
Ladához kell napszemüveg és susogós melegítő. Ablakot letekerni, wunderbaum és CD alap kellék. Kereszteződésben motort bőgetni, kézifékkel szórakozni, füstölni, gumit égetni, és amikor már elegen figyelnek, akkor visszaváltani, hadd recsegjen, kiordítani az ablakon, hogy "hejjcigány!" oszt gázfröccsel otthagyni a köppenetet. Ez raj.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!