Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Első randira milyen kocsival érdemes menni?
Figyelt kérdés
Vidéki város,nem olyan sűrű tömegközlekedési lehetőségekkel.
Elszeretném vinni a csajt valahova, de csak egy Ladám van.
A faternak van egy F astrája, arra gondoltam kölcsön kérem tőle, mégis egy fokkal jobb mint a lada.
Csajok, nektek melyik kocsi jönne be első randin?
Amúgy tudja a csaj hogy kocsival megyek érte, mert mondtam neki, csak azt nem írtam hogy milyennel.
2017. jún. 28. 00:44
21/26 anonim válasza:
Nekem mindegy, amíg nem ilyen sufnituning ocsmányság vagy vmi koszos, zúzódott, épp szétesni készülő szar... sőt az se baj, ha nincs kocsija.
22/26 anonim válasza:
Tökmindegy, mert nem ülnék be melléd első alkalommal.
23/26 anonim válasza:
Én sem ülnék be egy teljesen idegen ember mellé akit még csak neten láttam. Esetleg akkor, ha már több órát beszélgettünk személyesen, ott sok mindent le lehet szűrni.
24/26 anonim válasza:
Én új csaj a láthatáron alkalmakkor mindig elkértem országos jó haverom motortuningolt régi Nissan 200-asát és azzal mentem .A nyavalyás persze pénzt kért érte meg sört de csak poénból,de mindegy azért jó cimbi,de nemisezalényeg hanem minden egyes alkalommal hatalmas sikere volt a kocsinak,mert nem igazán tudták hová tenni milyen típus ugye a csajok nemarról hírhedtek ,hogy vágják a márkákat, volt az ferraritól kezdve alfaromeo minden,2 ajtó lapos kocsi nem gyakori ... De mikor krúzoltunk valahová ,duma közben néha lepadlóztam és húztam neki egy gumicsíkos farolóst vagy kigyorsítottam néhány mp-re sivítson a turbo ,akkor volt ám sikítózás, meg nemáááá nagyonmeegy ,lassíííts :D Szóval a végeredményt tekintve 5ből 5 nő sikított az ágyban is legkésöbb azon a héten vagy aznap..szaal le lehet vonni a dolgokból a lényeget mivel érdemes menni ,de menjen mindenki azzal amije van vagy tud szerezni :DD
25/26 anonim válasza:
Leszarom a kocsit. Ha tetszel, tetszel, ha nem, nem. Sétára számítanék és azzal megyek haza, amivel jöttem. Nem érdekela kocsi.
26/26 anonim válasza:
A 10-s beszólásán szakadok :D :D :D :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!