Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Első 2 randin többnyire eldőlnek a dolgok?
Szerintem nem. Se nekem, se egy ismerősömnek se lett még soha kapcsolata (vagy kapcsolat-kezdeménye) 2 találkából...
Lehet, hogy van, akinek összejön, de én még nem láttam ilyet.
"Első 2 randin többnyire eldőlnek a dolgok?"
első ránézésre eldől.
Engem egyszer megkeresett facen egy srác, egy városban laktunk és szimpi vagyok beszélgessünk. Nekem is az volt, szóval írogattunk, ami nyilván nem olyan mint élőben. Egészen voltunk, de nem volt semmi extra, csak elbeszélgettünk. Aztán olyan 3 nap után megkérdezte szeretnék e vele találkozni, szóval már másnapra meg is beszéltük az első találkozót. Aranyos volt meg minden, de éreztem hogy ez azért nem az igazi, hiába jött be külsőre, meg volt 1-2 dolga/tulajdonsága ami már az első randin zavart. Nem baj, tovább beszélgettünk, elhívott megint. Oké mondom második esély, hátha jobb lesz. Hát nem lett, sőt a randi/találka végére már egyenesen tudtam, hogy nem akarok semmit ettől a sráctól. Másodszorra már jobban elengedte magát (ami nyilván nem baj, így derülnek ki a dolgok) és rájöttem hogy igazából belülről nem tetszik. Szóval szép lassan elhalt a beszélgetés.
Egy másik srác szintén elhívott szinte 0 beszélgetési előzménnyel találkozni. Bejött nekem, rendesnek tűnt, menjünk. Tényleg aranyos meg normális volt, de hát kb alig szólt hozzám valamit, tökre éreztem hogy nagyon feszült, amitől én is ideges lettem :D Utána beszélgettünk párszor, majd nem írt többet, pedig én is kerestem előtte. (Érdekes módon nemrég megint felvettük a kapcsolatot, de nem voltunk egy városban szóval csak messengeren tudtunk beszélni, és mintha kicserélték volna, nagyon jókat dumáltunk, de sajnos újabb találkozóra azóta sem került sor, és most megint nem beszélgetünk valahogy)
SZÓVAL igen, szerintem sok minden eldől az első 1-2 személyes találkozó alatt
20/L
..egy városban laktunk és hogy szimpi vagyok..*
bocsi:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!