Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Miért piszkál folyton egy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért piszkál folyton egy srác, bár többnyire csak viccből?

Figyelt kérdés
Már 21 éves, szóval nem tinik vagyunk. De nem értem. Tetszeni nem hiszem, hogy tetszem neki, mert már hónapok óta nem történt semmi, csak haverok vagyunk.
2015. okt. 25. 17:33
 1/4 anonim ***** válasza:

Biztosan annyira undorodik tőled, hogy így nyilvánítja ki feléd ezt. :D

Bocsi, de gőzöm sincs. Kérdezd meg tőle, ha annyira érdekel, a szádat a kommunikációra is használhatnád néha! :)

2015. okt. 25. 18:02
 2/4 A kérdező kommentje:
Külsőre tetszem neki szerintem. Én is szoktam őt szívatni mondjuk, de az más.
2015. okt. 25. 18:04
 3/4 anonim ***** válasza:

"szerintem"

Ez nem 100%-os, lehet, hogy nem is tetszel neki, csak azt hiszed, hogy tetszel. De mondom, a legegyszerűbb, ha megkérdezed tőle.

Nem óvodások vagytok már, hogy ne tudjátok ezt felnőtt emberi módon megbeszélni. :)

2015. okt. 25. 18:09
 4/4 anonim ***** válasza:

szedd fel a francba

lehet nem mer kezdeményezni valami miatt

2015. okt. 25. 19:02

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!