Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » A rúdtáncos csajoknak többnyir...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A rúdtáncos csajoknak többnyire milyen pasik jönnek be? Milyen elvárásaik vannak egy pasival szemben?

Figyelt kérdés

Tipikus olyan csajokra gondolok, akiknek 100 képük van kint facebook-on, hogy mezítláb egy szál bugyiban és melltartóban különböző pózokban lógnak a rúdon, széttárt lábakkal, néha fejjel lefele. Gyakran visszatérő közös vonzás az ilyen csajokban, hogy van 1-2 kisebb tetkójuk is a lábukon és a karjukon.

Az ilyen csajoknak többnyire csak a nagyon jóképű, szálkás macsók jönnek be? Pénz is sok kell? Milyen pasival vannak együtt az ilyen csaj ismerőseitek?

2017. máj. 21. 19:06
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
9%
Nem barátkozom qrvákkal..
2017. máj. 21. 19:10
 2/11 anonim ***** válasza:
100%
Senki sem úgy kezdte, hogy rúdtáncosnak született ne viccelj, teljesen normális palijaik vannak és ők is teljesen normálisak és nem hiszik azt, hogy ők a világ közepei(persze itt is vannak kivételek azért). :) Attól meg, hogy büszke arra mit ért el attól nem kell leszólni! Teljesen normális nők! Akkor azok a pasik akiknek milló meg egy képük van arról, hogy hogy tolják a kondiba ők is be lennének skatulyázva? Ők is csak beképzelt bunkók meg stb lehetnek? Nem ez nem így van!
2017. máj. 21. 19:26
 3/11 anonim ***** válasza:
Pénz az nagyon sok kell!Hasonló a hasonlót vonzza. Ha ilyen lányokra vágysz, viselkedj hasonlóan. Szelfizés a sportkocsi előtt orrvérzésig, fészbukozás szédülésig, tetoválás, nagyképűsködés. Tuti sikered lesz!
2017. máj. 21. 19:32
 4/11 anonim ***** válasza:

Olyan pasival, akinek jó vastag és hosszú a rúdja. 😏

Miért, mit gondoltál, minek gyakorolnak annyit?! Ejj... 😊

2017. máj. 21. 19:55
 5/11 anonim ***** válasza:
Holt átlagos pasijaink vannak :)
2017. máj. 21. 20:22
 6/11 anonim ***** válasza:
Tán csak nem szintén zenész Ágnyesz? ;)
2017. máj. 21. 21:08
 7/11 anonim ***** válasza:
Ismerek néhány rúdtáncost és a városban nyílt hely miatt még pár ismerősöm is nekiállt. Akik előtte normálisak voltak, pár hónap alatt teljesen elszálltak maguktól. A képeik alatt rengeteg srác csorgatta a nyálát és akinek azelőtt átlagos barátja volt, lecserélte egy top pasira. Ahogy írtad: Nagyon jóképű macsókra, általában pénzzel.
2017. máj. 21. 21:28
 8/11 anonim ***** válasza:
#6. Nem, nem vagyok zenész, sajnos. Viszont szépen énekelek, ebből gondoltad? 😌😏
2017. máj. 21. 21:35
 9/11 anonim ***** válasza:
Szerintem nem lehet behatárolni. Az egyik ismerősöm teljesen átlagos pasival van, egy másik ismerősöm meg egy izmos testépítővel. De ennek aligha van köze ahhoz,hogy rúdtáncol e vagy sem. Egyébként mindkét lány teljesen normális és kedves.
2017. máj. 23. 23:09
 10/11 anonim válasza:
Én rúdtáncolok, és szerintem teljesen egyénfüggő hogy kinek milyen pasik jönnek be. A rúdtáncosok nem feltétlenül k.rvák (én sem vagyok az :D), és a legtöbbnek teljesen átlagos párja van, és nincsenek magas elvárásaink... Nyilván vannak kivételek, de attól még hogy valaki rúdtáncol, nem lesz nagyobb elvárása. Ha van kérdésed akkor írj nyugodtan.
2017. máj. 26. 19:52
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!