Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A rúdtáncos csajoknak többnyire milyen pasik jönnek be? Milyen elvárásaik vannak egy pasival szemben?
Figyelt kérdés
Tipikus olyan csajokra gondolok, akiknek 100 képük van kint facebook-on, hogy mezítláb egy szál bugyiban és melltartóban különböző pózokban lógnak a rúdon, széttárt lábakkal, néha fejjel lefele. Gyakran visszatérő közös vonzás az ilyen csajokban, hogy van 1-2 kisebb tetkójuk is a lábukon és a karjukon.
Az ilyen csajoknak többnyire csak a nagyon jóképű, szálkás macsók jönnek be? Pénz is sok kell? Milyen pasival vannak együtt az ilyen csaj ismerőseitek?
2017. máj. 21. 19:06
2/11 anonim válasza:
Senki sem úgy kezdte, hogy rúdtáncosnak született ne viccelj, teljesen normális palijaik vannak és ők is teljesen normálisak és nem hiszik azt, hogy ők a világ közepei(persze itt is vannak kivételek azért). :) Attól meg, hogy büszke arra mit ért el attól nem kell leszólni! Teljesen normális nők! Akkor azok a pasik akiknek milló meg egy képük van arról, hogy hogy tolják a kondiba ők is be lennének skatulyázva? Ők is csak beképzelt bunkók meg stb lehetnek? Nem ez nem így van!
3/11 anonim válasza:
Pénz az nagyon sok kell!Hasonló a hasonlót vonzza. Ha ilyen lányokra vágysz, viselkedj hasonlóan. Szelfizés a sportkocsi előtt orrvérzésig, fészbukozás szédülésig, tetoválás, nagyképűsködés. Tuti sikered lesz!
4/11 anonim válasza:
Olyan pasival, akinek jó vastag és hosszú a rúdja. 😏
Miért, mit gondoltál, minek gyakorolnak annyit?! Ejj... 😊
5/11 anonim válasza:
Holt átlagos pasijaink vannak :)
6/11 anonim válasza:
Tán csak nem szintén zenész Ágnyesz? ;)
7/11 anonim válasza:
Ismerek néhány rúdtáncost és a városban nyílt hely miatt még pár ismerősöm is nekiállt. Akik előtte normálisak voltak, pár hónap alatt teljesen elszálltak maguktól. A képeik alatt rengeteg srác csorgatta a nyálát és akinek azelőtt átlagos barátja volt, lecserélte egy top pasira. Ahogy írtad: Nagyon jóképű macsókra, általában pénzzel.
8/11 anonim válasza:
#6. Nem, nem vagyok zenész, sajnos. Viszont szépen énekelek, ebből gondoltad? 😌😏
9/11 anonim válasza:
Szerintem nem lehet behatárolni. Az egyik ismerősöm teljesen átlagos pasival van, egy másik ismerősöm meg egy izmos testépítővel. De ennek aligha van köze ahhoz,hogy rúdtáncol e vagy sem. Egyébként mindkét lány teljesen normális és kedves.
10/11 anonim válasza:
Én rúdtáncolok, és szerintem teljesen egyénfüggő hogy kinek milyen pasik jönnek be. A rúdtáncosok nem feltétlenül k.rvák (én sem vagyok az :D), és a legtöbbnek teljesen átlagos párja van, és nincsenek magas elvárásaink... Nyilván vannak kivételek, de attól még hogy valaki rúdtáncol, nem lesz nagyobb elvárása. Ha van kérdésed akkor írj nyugodtan.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!