Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért a nőknek vetik a szemére hogy magasak az elvárásaik amikor a legtöbb férfinek szintén magasak?
Nézegettem a társkeresőt és azt láttam hogy sok férfi elég spéci elvárásokat ad meg. Hosszú litániát írnak pl. az ideális jelöltről, vagy a magasságot centire pontosan leírják, vagy kikötik,hogy milyen csillagjegyű ne legyen a jelölt. Olyan is volt, hogy középkorú férfiak csak 30 alatti nővel akarnak találkozni, a súlynál pedig van aki kiírja hogy pontosan hány kg alatt legyen a nő vagy csak hogy ne legyen rajta felesleg stb. Ezekből azért némelyik elég irreális, (pl. kizárni valakit, mert mondjuk két centivel eltér a megadott testmagasságtól vagy a csillagjegye nem megfelelő...)
Persze nem minden profil ilyen és joga is van mindenkinek ahhoz, hogy preferenciái legyenek, de akkor nem csak a nőknek kell felhánytorgatni hogy magasak az igényeik, nem?
A társkeresőkben konkrét, egzakt számokkal lehet megadni, milyen paraméterek közötti társat keres az ember. Ez érthető. Valahol meg kell húzni a határt. Evvel nem azt mondja a regisztrált személy, hogy egy centivel odább, és máris megy a levesbe... Nézz meg női profilokat, ugyanez - technikai okokból. A csillagjegy és a többi: ott is választásra bírja a rendszer a regisztráltakat: jelöld be, mi oké, mi nem; bár a legtöbb társkeresőben egyes témákat (pl csillagjegy) lehet ignorálni amúgy.
Én azt vettem észre, hogy a mai világban olyan tényezők sora jelent meg, melyek felborították a természetes szociális értékeket, harmóniát, a nő így előnybe kerültek, és válogatnak a pasik között, ennél fogva magas a legtöbb nő elvárása, még sokszor a ronda, és/vagy nagyon kövér nőké is. A férfiak igényszintje emiatt értelemszerűen nagyon alacsony lett...
Egyik oldal: a társkeresőn (meg úgy egyáltalán) valahogy el kell kezdeni kitalálni, mit is keresünk, valamilyen korlátok közé kell szorítani a keresett személy tulajdonságait, hogy kezelhető legyen a találati mennyiség.
Másik oldal: a túl konkrét meghatározás átesés a ló másik oldalára, és pont azt lehetetleníti el, amire amúgy működnie kéne. Olyan ez, mint a legtöbb dolog a világon: tudni kell használni, és a segítségedre lesz. Ha rosszul használod, akkor meg nem.
Amúgy: bevallom, nekem is magasak az elvárásaim a vágyott nő felé, viszont nem külsőleg, hanem szellemi szinten, és ez aztán tényleg olyan pusztítást tud végezni a delikvensek közt, hogy csak na. Külsőleg is ugyan vannak erős preferenciáim, de azok az én egyéni személyes dolgaim, viszont a szellemi képességek hiába várását lehet egy általános megállapításnak venni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!