Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Manapság miért vannak óriási elvárásaik a Nőknek?
Nem hinnem, higy a stabil egzisztencia es a kieegyensulyozott szemelyiseg, illetve a csalad (gyerek) akarasa olyan nagy elvaras lenne.
25 F
Ne viccelj mar. Manapsag vannak magas elvarasaik a noknek? 1000 evvel ezelott egy medvet le kellett tudni gyozni, jo eroben kellett lenni, batornak kellett lenni es meg egy csomo ferfias dolog.
Manapsag eleg ha a fodrasz belovi a serot, van egy szep furdoszobad meg fenykepezod a facebookos kepekhez. Lehetsz teljesen eletkeptelen ha jo vagy a facebookon vagy akkor a nok is tapadnak rad. Mi a nehez ebben? Csak kozmetikus, fordrasz es alacsony onbecsules kerdese.
Jól ápoltság,tisztaság,vicces,fogadjon el olyannak amilyen vagyok,szeresse az életformámat,mert ha nem tudja elfogadni akkor le is út fel is (kutyázás,mielőtt vki nagyon nagy dolgokra gondolna), ne cigizzen,mert nem bírom elviselni vkin a cigi szagot,legyen 10-15 cm-el legalább magasabb,ha egy kisebb magassarkút felveszek ne legyen kisebb(engem nem zavarna,de az alacsony pasikat zavarja ha kisebbek a nőknél)
Ne legyen kövér,engem az taszít.
Mellesleg szeretek sokat kirándulni a természetben, nem lenne túl jó ha fél óra után már mentőt kéne hívnom,mert megfullad csóri,nem bírja a túrát.
Szerintem ezek nem nagy elvárások. Mindenki a saját életéhez szeretne párt találni,hogy bele passzoljon.
Hiszen aki nem illik a képbe azzal nem lehet az ember boldog!
23/L
Honnan szeditek, hogy annyival több férfi van, mint nő?
A KSH szerint a 15-39 éves korosztályban 968 férfira jut egy nő. Ez nem olyan eszeveszett különbség.
Valószínűleg ezer férfinként mind a 32 őslúzer itt írja a kérdéseit, és hibáztat mindent és mindenkit magán kívül a sikertelenségéért.
hoztak egy szintet, erre a sok idióta pasi megugrotta. Erre a nők emeltek a szinten. volt egy kis rostálódás, de az idióta pasik egy része átjutott.
Aztán a nők eljátszották ezt még párszor, most olyan magasan van a szint, hogy a pasik 80%a nem tudja megugrani, egy részük nem is szenved vele.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!