Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ilyesmi lányoknak milyen elvárásaik lehetnek a férfiakkal szemben? Úgy külsőre belsőre egyaránt? (kép)
Könyörgöm Férfiak nyugtassatok meg hogy nem ez nektek a női szépség csúcsa!!!!!
nem akarok ebben a világban élni basszus, így egy átlagos lánynak semmi esélye :(
"nem akarok ebben a világban élni basszus, így egy átlagos lánynak semmi esélye :("
Ne aggodj, amikor raneztem abban sem voltam biztos hogy nem muanyag. Inkabb ijeszto mint vonzo. Az atlagos lanyoknak nagyon is van eselye. A statisztikak szerint pedig az atlagos lanyoknak van a legjobb eselye.
Először is bevallom, hogy féltékeny vagyok, de:
-Ilyen barnasága nem attól lesz egy lánynak mert szétégeti magát a napon, ezt profi spray barnítók cisnálják, és kb 3 hetente meg kel lcisnálni, de akki nagyon így akar kinézni annak hetente
-Ilyen sminket felrakni iszonyú sok idő, és ha minden nap megcsinálja az baromi drága
-A haja is nagyon durván be van lőve, szerintem nem magának csinálta
Szerintem egy nagyon gazdag családból származó lány, akinek van sok pénze és szabadideje hogy foglalkozzon magával.
maradjunk az alapkérdésnél ha kérhetem, lehet megtanul ez a szegény lány magyarul és feltéved aztán depis lesz hogy mindenki szétoltja :D
Szóval kb milyen kaliberű férfit tudtok elképzelni mellette?
Kor, magasság, alkat, stb... mindent mondjatok am iaz eszetekbe jut.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!