Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Manapság miért vannak óriási elvárásaik a Nőknek?
Megválaszolom a kérdező helyett aztán ha tévedek kijavít. Tehát : jó kereset saját autó ami természetesen csak bmw/mercédesz lehet és saját ház ami a mai világban elvárhatatlan (és közel sem elvárás ahogy sokszor az autó sem nem hogy valami csodajárgány) kidolgozott test és bunkó stílus mert a nők csak arra buknak és minimum egy félisten arcszerkezetét kellett örökölni emellett ahelyett hogy a szemét nők kezdeményeznének még ezt is elvárják és persze ha nem vagy 180+ akkor soha nő rád nem fog nézni.
Remélem semmit nem hagytam ki.
Ha tartós párkapcsolatra keresek valakit, engedtessék már meg, hogy megválogassam, kivel jövök össze és kivel nem. Azt hiszem ahhoz talán minden embernek joga van, hogy legyenek elvárásai a partnere felé.
Én pl. tudom magamról, hogy belsőt tekintve igen is magas a léc, de miért kellene rajta változtatnom, ha így is találtam olyat, aki meg tudja ugrani?
Számomra igen is fontos, hogy a partnerem intelligens legyen. Ez nem azt jelenti, hogy csak diplomásokkal jövök össze, de tudja már használni az eszét, legyen logikája, ki tudja magát értelmesen fejezni, tudjon helyesen írni, normálisan beszélni. A műveltség nem elvárás, én sem tartom magam kifejezetten műveltnek, de persze nyilván nem hátrány. Legyen hűséges, mert a monogámia híve vagyok, cserébe leszek olyan jó fej, hogy én is az vagyok. Legyen érdeklődő, lehessen vele beszélgetni, nyitott legyen -ha nem is bármilyen, de sokféle- programra, mert nem szeretnék egész életemben a négy fal között ücsörögni. Nem kell, hogy sok pénze legyen, de lehetőleg legyen munkája/tanuljon, vagy ha esetleg jelenleg nincs is, törekedjen rá, ne csak várja a sült galambot. Legyen jövőképe, legyen hajlandó tenni is érte valamit, ne csak nyafogjon egyfolytában, hogy szar az élet. Legyen udvarias, tudjon megfelelően, alkalomhoz illően viselkedni. Legyen az enyémhez hasonló humora. Hasonlóak legyenek az életcéljaink, ha már tartós kapcsolatot tervezünk...Az alkalmi alkoholfogyasztás, de még az alkalmi cigarettázás sem kizáró tényező.
Külsőt tekintve annyi az elvárásom, hogy ne legyen igénytelen (naponta fürödjön, ne rohadjanak a fogai, tiszta ruhát hordjon).
Már elnézést, de szerintem pont azokkal van a probléma, akik kb. bárkivel beérnék. Szerintetek normális, ha valakinek annyi kikötése van, hogy "ne legyen kövér és ne cigizzen"?
A legtöbb nőnek nincs óriási elvárása. Viszont megint nem sok kommentelőnek sikerült elérni az EMBERI szintet. Csodálkoztok, hogy kerülnek a nők? Szerintem nem kellene.
24/F
Beszéljétek meg:
http://www.gyakorikerdesek.hu/felnott-parkapcsolatok__tarske..
Mert sajnos megtehetik,válogatnak orrba-szájba aztán ennyi... az számít kizárólag,hogy helyesnek születtél-e vagy sem.Ha igen, akkor még bunkó,tapló is lehetsz,lehet 500 másik hibád is,a nők azt is elnézik.Viszont ha nem születtél helyesnek,akkor aztán ha már egy hibád is van,már azonnal elküldenek a búsba,és esélyed sincsen egyetlen nőnél sem...
24/F
tegnap 18:16
tegnap 17:14
igaza van
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!